Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὴν …ἐκδρομὴ στὴν Κίνα!

Τοῦ Νίκου Ῥούσση

Δεν φταίω εγώ…
Μόνοι τους «καρφώνονται» ότι είναι κολλητάρια και πήγαν τζαμπέ στην Κίνα.

Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὴν ...ἐκδρομὴ στὴν Κίνα!4

«Με δέκα σελίδες γεμάτες Κίνα κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο, με αφορμή την Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὴν ...ἐκδρομὴ στὴν Κίνα!3επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Πεκίνο, όπου τον συνόδευσε κλιμάκιο υπουργών και περίπου 40 Έλληνες επιχειρηματίες. Ο Μιχάλης Ψύλος γράφει για την νέα υπερδύναμη, τις ανησυχίες που προκαλεί σε άλλες υπερδυνάμεις η μετεωρική της άνοδο. Σημειώνει δε ότι «η Κίνα μεταμορφώνεται σε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη που δεν συμμορφώνεται με το νεοφιλελεύθερο μοντέλο της τιμωρητικής λιτότητας και χαράσσει την δική της πορεία».

Επίσης, ο Χρίστος Καλουντζόγλου περιγράφει τι είδε ένας Έλληνας στην πόλη των 5 εκατομμυρίων Γκουιλίν, στην επαρχία Γουανσί.»

Ο πρώτος είναι αυτός που με παρέπεμψε στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για την γνωστή υπόθεση και ο …δεύτερος, είναι αυτός που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου, διαβεβαιώνοντας ότι δεν γνωρίζει ούτε το πρόσωπο μου, ότι ανέλαβε αρχισυντάκτης στο «πολιτικό, οικονομικό και διεθνές ρεπορτάζ» μετά την απόλυσή μου, υποστηρίζοντας όμως, ότι δεν με εύρισκε στο τηλέφωνο και ότι τα κείμενα μου, δεν ήταν ότι καλλίτερο είχε διαβάσει.

Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὴν ...ἐκδρομὴ στὴν Κίνα!2

Με φόρα, απάνω μου, ρε συριζοφαλαγγίτες….

Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὴν ...ἐκδρομὴ στὴν Κίνα!1

πηγὴ

Υ.Γ. Καλά το σκεφθήκατε ρε και αποσύρατε από την πρώτη σελίδα του ΑΠΕ, την διαφήμιση του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στην Κίνα.
Δεν μπορεί, είπατε, κάποιος θα αναρωτηθεί, πώς γίνεται να γράφουμε μαρτυρίες από την πρόσφατη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην αχανή αυτή χώρα, την στιγμή που επισήμως δεν συμμετείχαμε σ αυτή την εθνική αποστολή.
Σωστόοοο, αλλά τα γραπτά σας στο έντυπο του πρακτορείου έχουν μείνει έτσι;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply