Σιωποῦντες συνένοχοι…

Σιωποῦντες συνένοχοι...Δεν αντέχω άλλο ρεεεεεε….

  • Ο Θέμος, που είχε από κοντα΄τον …Βλάκα προεκλογικά, έγινε άνθρωπος (εκδότης και με βίλα στην Ελβετία), χάρη σ’ ένα βίντεο που υπέκλεψε από μια φουκαριάρα και έδειχνε τον ανάπηρο, σήμερα, Ζαχόπουλο να της δείχνει τ’ αρχίδι@ του και να της λέει ότι από «εδώ πέρασε και ο Καραμανλής»!
  • Ο άλλος, ο Ρουμπάτης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ανδρέα και κοσκωτάνθρωπος από τους πρώτους, εξαργύρωσε τις «γνώσεις» του περί του …κοσκωτισμού και το πώς να φτιάξεις μια τράπεζα που να δανείζει δικούς μας, με την θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ.!
  • Ο Ματζουράνης, δικηγόρος του Κοσκωτά, θεωρήθηκε ως ο πλέον κατάλληλος από το σύνολο του νομικού κόσμου, για να τεθεί νομικός εκπρόσωπος του δημοσίου, στον διαγωνισμό-φιάσκο, με τις τηλεοπτικές άδειες.!
  • Τρείς υπουργοί (Σταθάκης-Φλαμπουράρης-Δρίτσας) με την συνενοχή της ΕΡΤ (που την ξανάνοιξαν για να κάνει τέτοιες δουλειές), κουκούλωσαν το φονικό της Αιγινας και ο …Κούγιας κτενίζεται.
  • Ενας εκδοροσφαγέας, που παριστάνει τον υφιπουργό υγείας, κουκούλωσε τις ευθύνες της εξαδέλφης του της πρεζούς, για το πώς ένα κοριτσάκι που πήγε να εγχειρισθεί για αμυγδαλές, το πήρε ο Χάρος, μετά την …αναισθησία.
  • Ο υπουργός Επικρατείας της τραβεστί αυτής κυβερνήσεως, που «χάθηκε» δέκα εμέρες στο Γιουνάϊτεν Στέϊτς οφ Αμέρικα, εμφανίζεται στην Βουλή και δεν λέει κουβέντα, για το πόσο κόστισε αυτό το ταξιδάκι, πόσοι και ποιοί τον συνόδευαν και εντέλει, εκτός από το να μαλακίζεται με την γκόμενα στο Σέντραλ Πάρκ, τι αποτέλεσμα είχε αυτή η επίσκεψή του.
  • Ολοι μάθαμε τι είπε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο …Βλάκας (ένας είναι ο βλάκας) στον ΟΗΕ, σ’ ένα αμφιλεγομένης εγκυρότητας φόρουμ και στην ομογένεια της Αστόριας, αλλά δεν μάθαμε τι είπαν οι άλλοι γι’ αυτόν και γι’ αυτά που είπε, αν τα είπε.
  • Δύο κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, που τους ξευτίλησε ο «δοτός» επικεφαλής του ΑΠΕ, ισχυριζόμενος ότι είχαν βάλει περούκες σαν τραβεστί και παρακολουθούσαν τον ….Παππά, δήλωσαν ότι, μ’ αυτή την στημμένη μεθόδευση, ήθελαν να τους εκβιάσουνε για την …σιωπή τους. Δεν μας είπαν όμως τι ξέρουν, τι έχουν φωτογραφίσει και προφανώς προσπαθούν να εξαργυρώσουν την σιωπή τους, μέ κάποια θεσούλα είτε στην ΕΡΤ είτε στα νέα κανάλια.
  • Ο Κούλης και ο …Λούλης έχουν λέει ραντεβού προσεχώς στην Βουλή, προκειμένου να ψηφίσουν από κοινού τα προαπαιτούμενα, που σημαίνουν κι’ άλλα αγγούρια στον κώλο του κοσμάκη και οι υπόλοιποι του δημοκρατικού τόξου …ξύνονται.

Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο, θα πάρω πέτρα….

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Σιωποῦντες συνένοχοι…

Leave a Reply