Χουντογενιά πού σβήνει τά ἴχνη της;

Για ΔΙΑΔΩΣΤΕ ρε κοροϊδα, μπας και σωθούμε από την …Χουντογενιά!!!

Χουντογενιά πού σβήνει τά ἴχνη της;

  • Στην φωτογραφία βλέπουμε, τον θείο του Αλέξη μας, τον Ηρακλή Τσίπρα, να επιχαίρει, για την πρόκριση του ΠΑΟ στο Γουέμπλευ μεσούσης της Χούντας, καθόσον, όπως λένε οι κακές γλώσσες, είχε διορισθεί από τους Συνταγματάρχες, ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ!!!
  • Φωτογραφία του μακαρίτη του πατέρα του Αλέξη και οποιαδήποτε πληροφορία, για το τι έκανε στη Χούντα και με ποιούς συναγελάζετο, δεν υπάρχει διαθέσιμη κάπου (πλην μίας …ξέμπαρκης), λες και πέρασε μια «σκούπα» και έσβησε όλα τα ίχνη του.
  • Οι ίδιες κακές γλώσσες λέν ότι, ο μακαρίτης ο Παύλος Τσίπρας είχε χονδρά κολλητηλίκια με τον Πατακό, που πέθανε προχθές, ύστερα από μια περίεργη διάρρηξη που έγινε σπίτι του και κάτι κλωτσιές που έφαγε, ενώ οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από την κατοικία του όλες του τις «αναμνηστικές» φωτογραφίες.
  • Η οικογένεια του Αλέκου Αλαβάνου, που σας «κατσίκωσε» τον Τσίπρα στον σβέρκο, «άρμεγε», λέει, για έναν αιώνα το παγκάρι από το Προσκύνημα στην Τήνο και επί επταετίας, «έχωσε» και τον μπαμπά Τσίπρα στο κόλπο, για κολλητηλήκια με τον Χουντικό αρχιεπίσκοπο και τον νύν Μητροπολίτη Αττικής.
  • κι’ είναι και το άλλο το «συνωμοτικό». Το όνομα της οικογενείας Τσίπρα, λέει, βγαίνει από το εβραϊκό cipa!!!

Τι γίνεται εδώ ρε μουνόχαυλοι, που χορεύατε σαν μαλάκες στις πλατείες για να έλθουν οι αριστεροχριστιανιστές στην εξουσία;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ρε και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ…
Φωτογραφίες του Παύλου Τσίπρα μετά της οικογενείας του και πληροφορίες για το τι έκανε και με ποιούς το έκανε κατά την διάρκεια της επαράτου επταετούς δικτατορίας, όταν ο κοσμάκης έχυνε το αίμα του στα μπουντρούμια της Μπουμπουλίνας.
Άιντε, για να δούμε, σε ποιόν Χριστιανοεβραϊκό σωλήνα, προέκυψε από σπερματέγχυση ο …Βλάκας.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

 Το «Βασίλειον» των Γελοίων ή «όταν η μαλακία σπάει καρύδια»

 Κάνεις μίαν ανάρτηση, με σκόρπιες πληροφορίες, που αναδεικνύουν την επιμελώς κρυμμένη σχέση της Τσιπροοικογένειας με την Χούντα και την Εκκλησία, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ότι σ’ όλο το διαδίκτυο, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του πατέρα η του θείου του Τσίπρα (που σας τους έχουν μοστράρει και για κάργα αριστερούς) καθώς και ότι δεν υπάρχει ούτε μία πληροφορία, για το τι έκαναν αυτοί οι δύο άνθρωποι και κονόμησαν τον καιρό της Δικτατορίας.
Και συνοδεύεις την ανάρτηση, με μία φωτογραφία όπου φαίνεται καθαρά ο …Πούσκας και λες ότι αυτός είναι ο θειός του Αλέξη.!
Κι’ όπως συμβαίνει πάντα με τους ηλιθίους που, όταν τους δείχνεις το δάσος αυτοί κοιτάζουν το δάκτυλο, στην πέφτουν για να σου πούν ότι ο άνθρωπος στη φωτό είναι ο Πούσκας και όχι ο Ηρακλής Τσίπρας, για τον οποίο, όμως, λέν πως δεν έχουν δεί την φάτσα του ούτε ζωγραφιστή.
Λες κι’ εγώ δεν ανεγνώρισα τον …Πούσκας στην φωτογραφία και δεν την έβαλα, για να βγεί κάποιος ψαγμένος και να μου πεί δεν είναι αυτός ο Ηρακλής Τσίπρας ρε μεγάλε, ΑΥΤΟΣ είναι και να μου δείξει την φωτογραφία του.!!!
Κι’ επειδή στο βάθος, τους πονάει ν’ αποδειχθεί ότι η Τσιπροοικογένεια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά στήριγμα της Δικτατορίας, κάνουν την όλη ιστορία των σχέσεων της οικογενείας αυτής με την Χούντα …γαργάρα και στην ξαναπέφτουν, να σου πούν ότι αναρτάς παπαριές.
Κάτι τύποι και κάτι τύπισσες απίθανοι, προφανώς λαθραναγνώστες σου, που δεν είχαν βγάλει ποτέ τους άχνα για όσα κατά καιρούς αποκαλυπτικά έχεις δημοσιεύει εδώ μέσα, περιμένοντας, με την χολή στο στόμα, να εκδηλώσουν την μιζέρια τους, νομίζοντας ότι σε βρήκαν λάθος.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Χουντογενιά πού σβήνει τά ἴχνη της;

  1. Ευτυχώς γιατί σήμερα με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Μπέο, δεν γίνονται πια αυτά. Αλέξης και Κυριάκος δεν μασάνε. Και αν δε το πιστεύετε ρωτήστε και τους Μπλατερ και Πλατινί για συστάσεις

Leave a Reply