Ἀναζητήσεις!!!

Μέσω της Ομοσπονδίας Εμμονικών Ελλάδος (Ο.Ε.Ε)Ἀναζητήσεις!!!

* Χάθηκε και αναζητείται, το άλμπουμ των φωτογραφιών του πατέρα του Τσίπρα, από την εποχή της δικτατορίας!
* Χάθηκε ο Αλέξης Κούγιας, η γυναίκα του Σταθάκη και ο θετός γιός του Φλαμπουράρη.
* Παρέπεσε και αναζητείται, η ένορκη διοικητική εξέταση για τις ευθύνες στον θάνατο ενός τετράχρονου κοριτσιού, από νάρκωση που του έδωσε η πρεζού εξαδέλφη του Πολάκη.
* Χάθηκαν τα καρόττα από τον κώλο του Σακελλαρίδη καθώς και η «σκευωρία» που, με αυτά ως επίκεντρο, είχε στηθεί κατά της Αριστεράς.
* Δεν βρέθηκε ακόμη φωτογραφία του βρέφους, που προέκυψε από τον γάμο της χρονιάς.
* Χάθηκε η Ρένα Δούρου!
* Εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς από το προσκήνιο και αναζητούνται, ο Καρανίκας, ένας ράπερ και το σόϊ του που πλαισίωσαν το γραφείο του πρωθυπουργού, ο Τσιμιτάκης που δεν πέρασε, αυτό τον μήνα να πληρωθεί από εταιρεία του Σόρος καθώς κι’ ένας «μάγειρας» που επελέγη να στεγασθεί στο Μαξίμου.
* Εξηφανίσθη προσωρινώς η …Σβίγγου.
* Χάθηκε και η «Κόκκινη Μπέτυ»,  μεταξύ Αθηνών και Λαμίας.
* Ξεστράτισαν και αναζητούνται οι «επενδύσεις» από Ινδία, Κίνα, Αίγυπτο, ΗΠΑ (που θά έφερνε ο Παππάς), Κουβέϊτ και Κάναντα.
* Χάθηκαν ως δια μαγείας οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι δυο περουκοφόροι δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, από την περιοδεία του Παππά στο Αμέρικα.
* Χάθηκε το ορίτζιναλ τηλεγράφημα, που είχε στείλει στο ΑΠΕ η αστυνομία της Νέας Υόρκης αλλά εξηφανίσθη και ο απεσταλμένος του, που είπε ότι δεν το έγραψε.
* Χάθηκε από την βιτρίνα της δημοσιότητος ο Ψύλος και η ρουφιανοπαρέα του στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ.
* Χάθηκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μια αριστερή προβειά.
* Χάθηκε κάθε έννοια της Αριστεράς που, τελευταίες πληροφορίες, την ήθελαν να έχει γίνει τακίμι με την ξεφτύλα.
* Χάθηκε η μνήμη του Αλαβάνου, επιλεκτικά για την περίοδο που κάποιοι τον υποχρέωσαν να μας κατσικώσει τον Τσίπρα, ως νέο ηγέτη

Γενικώς, «χάθηκε το φιλότιμο και δεν υπάρχει μπέσα»
…η «κοινωνία έγινε αχάριστη μπαμπέσα»…

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply