Χάθηκε ἕνα CD μαζύ μέ τήν Ῥάικου;

Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

 

Μέρος Α’

Η ζωή μου έχει αποδείξει περισσότερο από μία φορά ότι έχει τους τρόπους της για να εκδικείται, να διαλύει τους μύθους περί αδιαφθόρων, καλήν ώρα σαν και της κυρίας Ελένης Ράικου ΕισαγγελέωςΔιαφθοράς, να εξευτελίζει υπερφιάλους ψεύδους και αλαζόνες όπως τον κάθε Πάνο Καμμένο, να επιβάλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες» περί αδέκαστης Δικαιοσύνης μέχρι και στον τελευταίο Καστανά.             

Έτσι και σήμερα η ιστορία της ζωής εκδικείται την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου  με τις «αδιάφθορες» κορώνες, ενώ ξεχνά κάτι a la’ carte –«παραγγελίες» σε σοβαρότατες υποθέσεις διαφθοράς.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος θυμάται επιλεκτικά άλλες υποθέσεις σκανδαλώδους διαφθοράς, βαπτίζοντας άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, ανάλογα τα δικά της διαφημιστικά κριτήρια… ικανά για παραιτήσεις μετά τυμπανοκρουσιών.

Κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου, προτείνω να αφήσεις και εσύ τα σάπια και να δώσεις εξηγήσεις και μάλιστα πολλές στους Έλληνες για την μεγάλη ΚΛΟΠΗ της χώρας, που ενώ γνωρίζεις, έχεις κάνει επιλεκτικά την πάπια. Μάλιστα η διεφθαρμένη σου εισαγγελική πρακτική μου έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά, την σοβαροτέρα ζημιά είναι αυτή σε βάρος της Οικογενείας μου, κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου, έγκλημα για το οποίο πρέπει να πληρώσεις το τίμημα.

Απλά να σου θυμίσω και εσένα κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου ότι εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα και έχω αποδείξεις για την ale’ carte «κρίση» σου.

ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ποια τεράστια υπόθεση διαφθοράς-κλοπής σε βάρος της χώρας, των Ελλήνων η οποία έβλαψε και εμένα εξειδικευμένα, υπόθεση για την οποία εσύ κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου δεν έχεις πράξει το συνταγματικό σου καθήκον, δεν προστάτευσες κανέναν και τίποτα, και προκάλεσες κακό σε πολλούς μεταξύ αυτών και της Οικογενείας μου.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τους λόγους, και όχι πόσο διεφθαρμένη είσαι, και αυτό διότι έχει αποδειχθεί προ πολλού σε εμένα. Συγκεκριμένα, όταν ασκώντας τα καθήκοντα σου ως «υπαλληλίσκος» του διεφθαρμένου συστήματος της κολομβίας των Βαλκανίων, έχεις διαπράξει έγκλημα το οποίο σου έχω καταλογίσει εδώ και καιρό. Απλά σήμερα μου έχει δοθεί η ευκαιρία για να σου δώσω την πρέπουσα απάντηση και να «δικάσω» και εσένα, μιας και δεν είσαι η μόνη, στα μάτια των Ελλήνων αποκαλύπτοντάς την αλήθεια για το ποια είσαι πραγματικά. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

 

Τι το έκανες  το CD με τα αποδεικτικά στοιχεία που έλαβες τον Ιούλιο του 2010 από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα   κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Να σου θυμίσω, το CD συνόδευσε η επιστολή μου με ημερομ. 14 Ιουλίου 2010

Για ποιο ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ είχε στοιχεία το CD που έλαβες τον Ιούλιο του 2010 κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Μήπως το «ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ» που περιείχε το CD που έλαβες με το πλήθος στοιχεία για το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ έχει σχέση με το «Σχεδιάγραμμα» που μου γράφει ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ότι έχει σχέση με την ΛΙΣΤΑ Λαγκάρντ;

Ιδίου περιεχομένου CD είχε λάβει και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ όπως ακόμα 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ για το οποίο ΟΛΟΙ, μεταξύ αυτών και εσείς κυρία Ελένη Ράικου «βάλατε πλάτες», «ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ» ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μάλιστα με τις αποφάσεις και πράξεις σας παρείχατε «κάλυψη και προστασία» στους εγκληματίες παρό,τι ήσασταν πλήρως ενημερωμένη όπως και οι υπόλοιποι, και αναγνώρισαν το μέγεθος του Εγκλήματος, (Βλ. παραπάνω EMAIL του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), μάλιστα να σας θυμίσω ότι ειδικά εσείς, όπως ξέρουμε, λάβατε και οπτικοακουστικό υλικό που δεν είχε κανείς στα χέρια του, μαζί και πλήθος αποδεικτικών εγγράφων.

Σήμερα, μεγάλο μέρος της υποθέσεως που λάβατε πλήρως γνώση, και αποσιωπήσατε, έχει να κάνει με συγκεκριμένο Δίκτυο Οργανωμένου Εγκλήματος το οποίο έχει άμεση σχέση και εμπλοκή με την ΛΙΣΤΑ Λαγκάρντ, το σκάνδαλο ΠΑΝΑΜΑ PAPERS, χρηματισμούς-εξοπλιστικά προγράμματα κλπ., ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο κύριος Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος το 2013 και στην συνέχεια αποσιώπησε παρέχοντας προστασία και αυτός στους Εγκληματίες, όπως έκαναν και άλλοι, μεταξύ αυτών και εσείς κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποιο ήταν το αντάλλαγμα που λάβατε όλοι.

Εάν έχω άδικο που σας κατηγορώ κυρία Ελένη Ράικου, τ. προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας σας προκαλώ να με διαψεύσετε, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Ελένη Ράικου η a la’ carte  Εισαγγελέας, με θράσος.

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Χάθηκε ἕνα CD μαζύ μέ τήν Ῥάικου;

Leave a Reply