Μετεκινήθη ὁ Παππάς μέ ἀεροσκάφος πού μετέφερε ναρκωτικά; (3)

ΤΟΝ «ΠΑΠΠΑ» ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ

Λέξη δεν έχει πει ακόμα για τους «ποιοτικούς» συνεργάτες του, που συνάντησε στην Βενεζουέλα και στην εξωτική Καραϊβική.

> ΥΠΟΘΕΣΗ <

800 Κιλών “COCAINA

Το Τζετ που μετέφερε στην Αμερική το φορτίο των 800 Κιλών Κοκαΐνης, είναι το ίδιο Τζετ που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του για να μεταβεί στην Καραϊβική γιαDolce Vita – Φασόλια.

Υπόθεση 800 Κιλά Κοκαΐνης, το ιδιωτικό Τζετ που έπιασαν οι Αμερικανικές Αρχές της καταπολεμήσεως της Διεθνούς Τρομοκρατίας και κατά των Ναρκωτικών, και μαζί συνέλαβαν τους ανθρώπους του Καρτέλ, συγγενείς του Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ, ανθρώπους των συνεργατών που συνάντησε στην Βενεζουέλα ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, και ιδιοκτήτες του Τζετ που χρησιμοποίησε τόσο ο ίδιος, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ όσο και οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ που συνέλαβαν οι Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές.

Μέρος Δ’ και η συνέχεια μεγάλη…!!!

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και η παρέα του, και δεν θα αναφερθώ για τον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους με τα 800 Κιλά Κοκαΐνη που έπιασαν οι Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, διότι αυτό είναι επιβεβαιωμένο με τον πλέον επίσημο τρόπο, και δεν είναι άλλος από τα έγγραφα της DEA, «Το αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των 800 Κιλών φορτίου Κοκαίνης ήταν ένα Cessna Citation 500 που ανήκε στους Λιβάνο-Βενεζουέλους επιχειρηματίες Majed και Khaled Khalil Majzoun, οι οποίοι συνδέονται με παλιά σχέδια της κυβερνήσεως Ούγκο Τσάβες και συνεργάτες με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Κυβερνήσεως της Βενεζουέλας και πολιτικό τον Diosdado Cabello».

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, που κάνει παρέα ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και δεν είναι μόνο οι άνθρωποι των Καρτέλ, διότι περί αυτού πρόκειται για τους άλλους από την Βενεζουέλα.

Είναι και αυτοί, οι αναγκαίοι, που γνωρίζουν πώς να «ξεπλένουν» το χρήμα, να αποφεύγουν την ΕΦΟΡΙΑ, αυτήν που πληρώνεις με αίμα ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ, για να κάνουν Dolce Vita άλλοι, και στο τέλος να σου λένε ότι ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, και να τους ανέχεσαι. Τελικά πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας, και άρρωστος ρε ΕΛΛΗΝΑ.

Διότι, κατά την λαϊκή ρήση, «Ξέρεις να κλέψεις; Ξέρω… ξέρεις να κρυφτείς; Οχι!.. ε μην κλέβεις το γ@μημενο!!!»

Στην προκειμένη περίπτωση, ο συνεργάτης του ΜΑΞΙΜΟΥ του Αλέξη Τσίπρα και του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ο Κύπριος Δικηγόρος ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ με τις εταιρείες «πλυντήρια» στον ΠΑΝΑΜΑ, που παρέα όλοι μαζί πήγαν για Dolce Vita, Φασόλια «business»  στην μακρινή Βενεζουέλα και στα εξωτικά νησιά της Καραϊβικής με το ιδιωτικό αεροσκάφος που πιάστηκε με τα 800 Κιλά φορτίου Κοκαΐνης, «συνελήφθην» και αυτός με πλήθος εταιρείες «πλυντήρια» στον Παναμά. (Για αυτό η συνέχεια μεγάλη…ΥΠΟΣΧΕΣΗ)

ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 101 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μετεκινήθη ὁ Παππάς μέ ἀεροσκάφος πού μετέφερε ναρκωτικά; (3)

Leave a Reply