Ἰνδο-κινεζικὲς πολεμικὲς προετοιμασίες

Επιδίδονται δύο μήνες τώρα σε έναν φραστικό πόλεμο που έχει κλιμακωθεί σε στρατιωτική κινητοποίηση – και η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ένοπλη σύρραξη προτού τελειώσει το καλοκαίρι.

πηγὴ

Σημειώνω, ἔτσι γιὰ τὸ παρασκήνιον καὶ γιὰ νὰ βλέπουμε πίσω ἀπὸ τὴν …κουρτίνα, πώς: τοὺς Ἰνδοὺς τοὺς «σπρώχνει» ἐπίτηδες (καὶ σίγουρα) ὁ Τρᾶμπ-άκουλας νὰ κλιμακώσουν (τὸν ἐβοήθησαν ἀναφανδὸν οἱ Ἰνδοὶ στὴν ἐκλογή του!!!.

Καί, στὸ μεταξύ…
…«ζεσταίνονται» πολὺ τὰ πράγματα!!!

«Αρκετές σφαίρες κτύπησαν την κινεζική πρεσβεία», είπε, ενώ ο δράστης βρέθηκε νεκρός αφού έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

πηγὴ

Καὶ ξεκινᾶ νὰ γίνεται ὁ …χαμοοοοοός!!!

Η Κίνα εγκαινίασε στο Τζιμπουτί την πρώτη στρατιωτική βάση της στο εξωτερικό, στις πύλες της Ερυθράς Θαλάσσης, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα. Θα χρησιμεύσει για την υποστήριξη «ναυτικών συνοδειών στην Αφρική και την Μέση Ανατολή».

πηγὴ

Ἔτσι οἱ Κινέζοι «σφραγίζουν» τὸ πέρασμα τῆς Ἀφρικῆς πρὸς τὸν Περσικὸ/Ἰνδικὸ Ὠκεανό…
(Ἄρα… Μόνον μέσῳ χερσαίου ἐδάφους  -βλέπε Ἰρὰν δηλαδή-  μποροῦν νὰ τοὺς ἀνακόψουν οἱ Ἀμερικανοί!!!)

Φυσικὰ καὶ ἡ Τουρκία …σπεύδει καὶ δὲν …χάνει εὐκαιρία!!!
Δηλαδή, καὶ ἡ Τουρκία ἐντάσσεται ἐπισήμως στὸν ἀντιαμερικανικὸ ἄξονα Ῥωσσίας-Ἰράν-Κίνας-Βορείου Κορέας!!!

«Αντιμετωπίζουμε την ασφάλεια της Κίνας όπως την δική μας ασφάλεια», δήλωσε στο Πεκίνο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην διάρκεια συνεντεύξεως Τύπου με τον Κινέζο ομόλογό του, τον Ουάνγκ Γι, έπειτα από μια συνομιλία στην διάρκεια της οποίας οι δύο χώρες δεσμεύθηκαν να εργασθούν από κοινού εναντίον «της τρομοκρατίας». «Δεν θα ανεχθούμε στην Τουρκία απολύτως καμμιά δραστηριότητα εχθρική προς την Κίνα

πηγὴ

Κι ἀπὸ πίσω, ἐν ὄψει τοῦ Μεγάλου Πολέμου μὲ τὴν Κίνα…
(μετὰ φυσικὰ ἀπὸ τὸν πόλεμο μὲ τὸ Ἰράν…)…

Από την πλευρά του, ο Τραμπ παραπονέθηκε ότι οι Κινέζοι κερδίζουν από τις επιχειρήσεις των ορυχείων στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τους αξιωματούχους που συμμετείχαν στην συνάντηση της 19ης Ιουλίου.

πηγὴ

πηγὴ

Ἀ.Ἑ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply