Ὕπουλες συνωμοσίες κατά ΕΥΠ καί Ῥουμπάτη; (α)

Θα το βάζω κάθε ημέρα, μέχρι να βγεί ο ΙΔΙΟΣ ο Τσίπρας και να μας πει:
-Με ποιούς τρόπους «βοήθησε» την κυβέρνησή του ο Μαρινάκης, που τον στοχοποίησαν ως έμπορο ναρκωτικών.
-Ποιο ήταν το αντικείμενο των μεταξύ τους συζητήσεων, στις πολλές συναντήσεις που έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι σε κάνα καφέ.

Βγήκε λοιπόν «ανδρίκια» και όχι «αδελφίστικα» ο Μαρινάκης και δήλωσε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι έχει βοηθήσει στο παρελθόν την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, ότι δεν έχει κάποιαν σχέση με την ΝΔ και τον Κούλη και ότι έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον μουνόχαυλο τον Τσίπρα στο Μαξίμου.
Συνεπεία τούτου ο Κώστας Βακεβάνης αισθάνθηκε υποχρεωμένος να βάλει το πόνημα που έγραψε στον πάτο του, ο Τζανακόπουλος να επιστρέψει πάλι στο Αιγάλεω και ο Τσίπρας να κλάσει μαλλί.
Κι’ εγώ που έλεγα «σκίστους Μαρινάκη» να αιθανθώ απόλυτα δικαιωμένος και να συμπληρώσω: «Γ@μα τα πουστρόνια, χωρίς σάλιο».

Άκουσες μωρή λουλού;
Ο Μαρινάκης είπε ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση σου και ότι έχει συναντηθεί πολλές φορές μαζί σου στο Μαξίμου.
Δεν μας λες εσύ, πριν το πει αυτός, τίνι τρόπω σας έχει «βοηθήσει» αυτός που λέγατε ότι είναι ναρκέμπορος και για ποιον λόγο συναντήθηκε μαζί σου στο Μαξίμου.
Απάντα λεβέκουρα…

Άσε τα σάλια μωρή κακοφτιαγμένη μπάμπια και πες μας:
Συναντήθηκες, ναι ή όχι, πολλές φορές με τον Μαρινάκη και αφού συναντήθηκες τι είπατε, πόσα ενθυλάκωσες και τι συμφωνήσατε;
…και τις @ρχιδιές για το «μαύρο μέτωπο» στους συριζογκαγανόβλαχους.

Ρε σεις κοθώνια της δημοκρατικής αντιπολιτεύσεως και του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου.
Αντί να καλείτε τον Τσίπρα, με ανακοινώσεις του κώλου, να σας πεί τι είδους βοήθεια έλαβε από τον Μαρινάκη και πόσες φορές συναντήθηκε μαζί του, δεν τον εγκαλείτε όλοι μαζί, στην ώρα του πρωθυπουργού στην Βουλή και να τον ξεσκίσετε.
Ή είναι κόπος;

Στην αργκώ, πάντως, αυτός που δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει κάποιον που λέει ότι συναντήθηκε πολλές φορές μαζί του, λέγεται «νούλα» ή «πούστρα» ή «κόττα λειράτη» ή «ξεσκισμένη αδελφάρα».
Δέστε και στον Μπαμπινιώτη, αν σας λέω ψέμματα.

Έβγα ρε Βαγγέλη και ό,τι ήθελε προκύψει…

Κι αν πει ο Μαρινάκης πόσες φορές και γιατί συναντήθηκαν;

 
 

Τα ανακύπτοντα ερωτήματα, από την δήλωση ενός επιχειρηματία που τον δέχθηκαν να συμμετάσχει στο φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών, στερούμενος και την τροφή επί τετραήμερο, για να δώσει αξία στο «εγχείρημα Παπά», είναι δύο και σαφέστατα:

Πώς, πότε και με ποιους τρόπους (νομίμους άραγε ή παρανόμους) «βοήθησε» την παρούσα κυβέρνηση, που εξακολουθεί να καυχάται για το «ηθικό αριστερό της πλεονέκτημα» και να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της, στην μάχη που όπως ο Δον Κιχώτης κάνει, με την διαφθορά και την διαπλοκή;

Πόσες φορές συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι σε κάποιον καφενέ, ο εφοπλιστής που πολιτογραφήθηκε ως ναρκέμπορος από την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό της χώρας που, παραδόξως, δεν βγαίνει δημόσια ο ίδιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις δηλώσεις Μαρινάκη;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα, όμως, δεν απήντησε ευθέως κάποιος από εκείνους που ανέλαβαν να «εξηγήσουν» το γιατί ο Μαρινάκης τα βάζει με την κυβέρνηση, το γιατί θεωρείται «αρχηγός ενός μαύρου μετώπου» και το γιατί προαλείφεται για ινστρούχτορας στην Νέα Δημοκρατία.

 «Μυθιστόρημα» έγραψε ο υπερήλιξ επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, για να εξηγήσει τα ανωτέρω ανεξήγητα αλλά δεν βρήκε δέκα λέξεις να μας πει, αν ο Μαρινάκης είχε «βοηθήσει» και πως αυτή την αδέκαστη κυβέρνηση και πόσες φορές και γιατί είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Απομένει, πλέον, στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να βγεί, πάλι δημόσια και να δώσει απαντήσεις, στα εύλογα αυτά ερωτήματα.

…και ό,τι ήθελε προκύψει.

Νίκος Ρούσσης

πηγὴ

Να μου το θυμηθείτε…
Πως αυτή η «συνωμοσία» που, από το πουθενά, μας είπαν ότι έχει στηθεί εναντίον της ΕΥΠ και του Ρουμπάτη, θα έχει την ίδια κατάληξη, μ’ εκείνη την συνωμοσία που είχε στηθεί κατά της Συριζοαριστεράς, όταν έγινε γνωστό ποιός ήταν ο φέρελπις Συριζαίος,που εβαζε καρότα στον πάτο του on camera.

Επειδή δεν τα ξέρεις καλά Τράμπα…
Ασφαλώς και ο Μαρινάκης θα δικαιωθεί, αν καταφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εδώ που είμαι εγώ, στο Στρασβούργο.
Μόνο που για να καταφύγει, θα πρέπει να έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στην Ελλάδα (καταδίκη, εφετείο, Αρειος Πάγος κ.λ.π) και μέχρι να συμβούν όλα αυτά η «ζημιά» θα έχει γίνει.

Καλά ρε γελοίοι @KostasVaxevanis
Όλη αυτή τη συνωμοσία κατά της ΕΥΠ και του Ρουμπάτη, την έχει στήσει ο Μανώλης Χατζησάββας;

Ανησυχεί ο @KostasVaxevanis, γιατί κάποιοι «κακοί άντροποι» έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιάννη Ρουμπάτη και την ΕΥΠ.
Καθόσον, σου λέει, ώρες είναι τώρα να τον αποδομήσουν, να μείνω χωρίς μεροκάμματο και «αποκλειστικούλια» και να πάω φυλακήηηηηη.

«Έλα, βρε Μαρινάκη
να τα λιμάρουμε
να στρώσουμε κουβέρτα
μωρέ, να τους τα πάρουμε.»

Έχει να γίνει γέλιο με τους …τζούφιους!

Κάτω τα χέρια από τον Ρουμπάτη ρεεεε…
Θέλετε να σπάσει τη σιωπή του και να ξεσπάσει στο Δοκουμέντο;

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Αυτα ρε δεν είναι τα καλώδια που είχε κρεμάσει στην κολώνα του σπιτιού του ο Κώστας Βαξεβάνης, για να μας πείσει ότι παρακολούθούσαν το τηλέφωνο του;

Ναί αυτά είναι αλλά τάδωσε στον Τζανακόπουλο, να τα κρεμάσει κι’ αυτός, μήπως και βρεί ποιοί παρακολουθούν το δικό του.
ΧΙΚ, ΧΙΚ…

~*~*~*~*~*~*~

Οι ψεύτες της ΕΥΠ του Ρουμπάτη κατά του Μανώλη Χατζησάββα που τους θυμίζει όσα ξέχασαν…!!!

==============> ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ <==============

Μήνυμα απο Δανία, Μανώλης Χατζησάββας π. Πράκτορας της ΕΥΠ

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ

Χατζησάββας Μανώλης

~*~*~*~*~*~

Τοῦ ῥουμπάτη;

Πάει καιρὸς ποὺ ἐρωτούσαμε γιὰ τὴν ΕΥΠ, τὸν Ῥουμπάτη, τὴν CIA καὶ τὴν ΜΟΣΑΝΤ, ποὺ οὔτως ἢ ἄλλως ἐλέγχουν τὴν χώρα ἐδῶ καὶ πολλὰ πολλὰ χρόνια. Ἕνας ἔλεγχος ποὺ συνέβαινε, γιὰ δεκαετίες, μὲ προσχήματα, ἀλλὰ ποὺ τώρα πιὰ δὲν ἀπαιτῶνται αὐτά. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ἐπισήμως προτεκτοράτο εἴμαστε. Γιατί λοιπόν νά τό κρύψουν ἄλλως τέ;

Ὑπηρεσίες ἑλληνικὲς ὑπηρετοῦν …ξένες μυστικὲς ὑπηρεσίες!!!

Ποίου ῥουμπάτη;
Χμμμ…

Ὅταν μᾶς ἦλθε ὁ Ῥουμπάτης…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply