ΠιΦιΑ

Ζώντας -εξ απαλών ονύχων-αγροίκος στα βουνά και στα λόγγια και όταν εντός μου κουρδιζόταν το έμφυλο ρολόι, ξεχώρισα τρεις εμφύλους και ταυτόχρονα εκφύλους ρόλους του άνδρα:

  • Toν ρόλο του πούστη (γνωστός και μη εξαιρετέος),
  • του κωλομπαρά (ήγουν το βαρβάτο) και
  • του μπινέ (πούστης και κωλομπαράς μαζί).

Μεγαλώνοντας, έτι περαιτέρω, είδα ότι δημιουργούντο και κάποιοι συνδυασμοί ανά δύο του γνωστού μου συνόλου των εκφύλων (διαστραμμένους τους έλεγαν όλοι). Έτσι προέκυψαν τα τλήμονα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων. Ο λαός βόθρους τους ανέβαζε κι η παντοειδής εξουσία βόθυνους τους κατέβαζε. Η ζωή τους ήταν μια κόλαση.

Όμως ήταν να έλθει η Πρώτη Φορά Αριστερά (ΠιΦιΑ παρακαλώ) στην εξουσία για να λύσει και να θεραπεύσει πάσαν νόσον και μαλακίαν στον κωλασμένο κόσμο των ομοφυλοφίλων. Και δεν ήταν -και είναι- μόνο άνδρες ομοφυλόφιλοι, γραφικά και γελοιογραφικά ακολουθεί και ο ωραίος κόσμος των γυναικών, που κάποιες κάνουν τον κόκκορα και άλλες την κόττα. Τώρα πλέον ο θαυμαστός και πολύμορφος κόσμος των ομοφυλοφίλων, μπορεί να κυκλοφορεί με βούλα και κορώνα, υπερήφανος για τις επιλογές του και ελεύθερος και ετούτο γιατί η επαναστατική Πιφιά θεσμοθέτησε τον:
«ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ »

Στην ώριμη φάση της γενετήσιας εξελίξεώς μου έμαθα, ακήκοα και εώρακα άλλες τρεις έκφυλες και τάλαινες ομάδες του φύλου μου: τους τρανς (όσοι αισθάνονται σαν γυναίκες), τους τραβεστί (όσοι ντύνονται σαν γυναίκες) και τους τρανσέξουαλ (όσοι εγχειρίζονται σε γυναίκες). Και σ΄ αυτούς η αδικίες ήταν πάμπολλες και κατάφορες. Όμως με την Πιφιά λύθηκαν όλα τα προβλήματά τους, γιατί νομοθέτησε την:
«ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΦΥΛΟΥ».

Έτσι οι τρανς και οι τραβεστί διαλαλούν τον έμφυλο γυναικείο προσδιορισμό τους και οι τρανσέξουαλ τον αποκαλύπτουν υπερήφανα γυ-μνί-ζουσες. Εξυπακούεται ότι όλες αυτές αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα του νόμου περί τον γάμον των ομοφύλων.

Όμως η αδικία ελλόχευε. Όλος αυτός ο συρφετός των ομοφυλοφίλων αφού εκγαμίσθηκε, με έκπληξη θρηνωδώς διεπίστωσε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και πώς θα διαιώνιζαν το είδος τους και ύστερα παρέβαιναν και την θεία εντολή: γαμεύεσθαι και πληθύνεσθαι. Αυτοί ενώ ξεσάλωναν στο γαμεύεσθαι παραδόξως δεν πληθύνονταν.

Όμως το καραδοκούν αριστερό δαιμόνιο της Πιφιά σήμερα έδωσε την λύση. Δίπλα στο γκρέμισμα της Βαστίλης και στην κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων, ως πυρσός Δικαιοσύνης θα καταυγάζει τους αιώνες ο νόμος για την:
«ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ».

Και έσται η εσχάτη πλάνη απείρως χείρων της πρώτης και της δευτέρας.

Ἀλέξανδρος Χουλιαρᾶς

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply