Ὕπουλες συνωμοσίες κατά ΕΥΠ καί Ῥουμπάτη; (β)

ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΌΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;

ΜΗΝΥΜΑ προς ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟ KONTONH
Έχετε εξευτελισθεί διεθνώς και δεν λέτε να το καταλάβετε.

Δεν σας φθάνει το ρεζίλι στην Κολομβία των Βαλκανίων, ανακατεύεται και άλλους;
Ε το λοιπόν τράβα τώρα να ξεσκατίσεις εσύ και η συμμορία σου, οι συκοφάντες, οι Ψεύτες οι απατεώνες, μαζί και οι Προδότες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ για τους ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ που σας καθιστά ΨΕΥΤΕΣ και Απατεώνες τώρα και πανευρωπαϊκά.
Την επομένη φουρνιά θα δοθούν και άλλα σε ξένους…!!!

Τάδε έφη Μανώλης Χατζησάββας από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου
Μην έρθετε στα συγκαλά σας και θα έχει πολύ γέλιο η κατάντια σας ληστές και Προδότες των Ελλήνων.

 

 

Γιάννη Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ πόσες ΒΟΜΒΕΣ έχει βάλει η ΕΥΠ στην Ελλάδα επί θητείας σου;
Οι Βόμβες τι στόχο είχαν, και τι σκοπό εξυπηρέτησαν;

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.).

Η βόμβα στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν ήταν «δουλειά» της Ε.Υ.Π. του Γιάννη Ρουμπάτη.- Με κυβερνητικές εντολές και κάλυψη η τρομοκρατική βομβιστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν, αρχισυντάκτη της τουρκόφωνης «Birlik» και ανταποκριτή του τηλεοπτικού καναλιού TEK Rumeli TV, στο αυτοκίνητο μάρκας Opel το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου, από ανθρωπάκια που αποκαλούν πράκτορες τους στην Ε.Υ.Π. η οποία λειτουργεί παρακρατικά, παράνομα σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας, προδοτικά.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2017 στην Κομοτηνή.

 

 

 

Νὰ …ψαχθοῦμε ὅλοι μας.
Καὶ ἰδίως ὅσοι …μελετοῦν βαξεβάνη…!!!

Μήπως ὁ Βαξεβάνης μᾶς εἶπε ΠΟΛΛΑ ψέμματα;

Ἔγκριτε δημοσιογράφε Κώστα Βαξεβάνη, μήπως …ΔΕΝ μᾶς τά λές καί πολύ καλά γιά τήν ΕΥΠ;

Τὸ ἄρθρον τοῦ Ἀθηναϊκοῦ Πρακτορείου, σὲ πολλὲς ἐκδοχὲς καὶ ἀναλόγους τίτλους ἀπὸ τὰ μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως, ἀποδεικνύει πὼς δὲν φθάνει νὰ ἐνοχλῇ ἕνας Χατζησάββας ἢ ἕνας Ῥούσσης, μὲ τὰ λεγόμενά τους… Οὔτε ἀρκεῖ ἕνας Ἀγγελάκης μὲ τὶς ταλαιπωρίες του καὶ τὶς καταγγελίες του…
…χρειάζεται νὰ ὑπάρχῃ καὶ ὅλη ἐκείνη ἡ ἀναγκαία βρωμιά, ποὺ θὰ τοὺς ἐπιβεβαιώνη…

Ένα κατασκοπικό θρίλερ για γερά νεύρα – που το σενάριό του θα ζήλευε ακόμη και ο μετρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας Τζον Λε Καρέ – και το οποίο είχε στόχο την αποσταθεροποίηση και τελικώς την διάλυση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο επιθέσεως, εντός των επομένων ημερών, κατά του σημερινού διοικητή της αποκαλύπτουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ».
Πίσω από αυτήν την σκοτεινή υπόθεση, με απώτερο σκοπό την υπονόμευση του αξιόμαχου της νευραλγικής υπηρεσίας πληροφοριών και μάλιστα σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας – όπως αποκαλύπτει ανώτατος παράγοντας της ΕΥΠ – φέρεται να ευρίσκεται η μυστική υπηρεσία τρίτης χώρας, μη δυτικής.
Η ιστορία όμως περιπλέκεται κι άλλο. Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, πρωταγωνιστής είναι ένα πρώην στέλεχος της ΕΥΠ που έχει αποπεμφθεί από την Υπηρεσία και έχει καταδικασθεί για κατασκοπία υπέρ τρίτης χώρας και έτσι το σχέδιο παίρνει χαρακτηριστικά εθνικής προδοσίας. Ταυτόχρονα, ενεργό ρόλο φέρεται να έχει διαδραματίσει και δεύτερο πρόσωπο, με πλούσιο κατασκοπικό παρελθόν, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει στρατολογηθεί και να έχει εργασθεί για λογαριασμό της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ).
Το σχέδιο της ξένης μυστικής υπηρεσίας – σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ίδιου ανωτάτου παράγοντα – ήταν η επίθεση να εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες. Και έτσι να ανατραπούν όλες οι δομές που έχει δημιουργήσει η ΕΥΠ προκειμένου να λειτουργεί ως υπηρεσία αμιγώς εθνική για την προστασία της χώρας μας στον τομέα της ασφάλειας και της συλλογής πληροφοριών. Ενήμερος πάντως γι’ αυτή την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και άλλοι πολιτικοί παράγοντες.
 
Επίθεση. Το σχέδιο της ξένης μυστικής υπηρεσίας είχε οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πλήξει ανεπανόρθωτα κυρίως τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, καθώς και άλλα υψηλότατατα στελέχη, και επρόκειτο να εκδηλωθεί με τρεις τρόπους:
Το πρώτο «κτύπημα» εναντίον του από τους ξένους πράκτορες θα ήταν – σύμφωνα πάντα με τις πηγές πληροφορήσεως του ανωτάτου παράγοντα της ΕΥΠ – να στηθεί μια κατηγορία πως διατηρεί εταιρείες στην Ιταλία για προώθηση λαθρομεταναστών.
Το δεύτερο σκέλος του δολίου σχεδίου της ξένης μυστικής υπηρεσίας ήταν να κατηγορηθεί ότι εμπλέκεται σε σεξουαλική παρενόχληση κατά γυναίκας στην ΕΥΠ.
Το τρίτο μέρος της επιθέσεως κατά του διοικητή ήταν να κατηγορηθεί ότι παίρνει χρήματα – προφανώς από τα μυστικά κονδύλια – για ίδιον όφελος.
Ακόμη, μέρος του σχεδίου κατά του επικεφαλής της ΕΥΠ ήταν επίσης να κατηγορηθεί πως πρόσωπο με το οποίο έχει στενούς δεσμούς έχει ενοικιάσει διαμέρισμα σε ακριτική περιοχή σε στέλεχος του οργανωμένου εγκλήματος.
Ο συνδικαλιστής. Κύριος μοχλός της κατασκοπικής επιθέσεως κατά της ΕΥΠ – σύμφωνα με τον ανώτατο παράγοντα της Εθνικής Υπηρεσίας – φέρεται να είναι ένας πρώην συνδικαλιστής της Υπηρεσίας που έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για κατασκοπία υπέρ τρίτης χώρας και πλέον έχει αποπεμφθεί. Θεωρείται ότι αυτός είχε αναλάβει το σχέδιο και την ενεργοποίηση της επαπειλουμένης επιθέσεως εναντίον τη ΕΥΠ και γι’ αυτό η δράση του αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας. Σε χώρο του συνδικαλιστή… πράκτορα είχαν ευρεθεί στον παρελθόν 3.500 διαβαθμισμένα έγγραφα.
Το ίδιο πρόσωπο κατηγορείται ότι την περίοδο 2001-2009 ήλεγχε ουσιαστικά τις προσλήψεις στην Υπηρεσία. Βρέθηκε να έχει στα χέρια του ψυχομετρικά στοιχεία δεκάδων – εκατοντάδων εργαζομένων τα οποία αργότερα ευρέθησαν σε εργαστήριο στο Κέιμπριτζ της Βρεταννίας.
Ο νούμερο «δύο» του κατασκοπικού θρίλερ φέρεται να είναι ένα πρόσωπο με ρόλο στενού συνεργάτη του πρώην συνδικαλιστή της ΕΥΠ, ο οποίος σήμερα ευρίσκεται στην Δανία. Είναι καταδικασμένος για ενεργειακή απάτη και η χώρα μας έχει εκδώσει ένταλμα συλλήψεώς του.
Προτού βρεθεί στην Δανία όμως είχε διαφύγει στην Τουρκία όπου έμεινε περίπου τέσσερα χρόνια. Εκεί – σύμφωνα με πληροφορίες – δεν αποκλείεται να στρατολογήθηκε από τη ΜΙΤ. Η ΕΥΠ τον εντόπισε και επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά τον έφερε στην Ελλάδα, τον εκπαίδευσε και τον ενέταξε στην υπηρεσία επιχειρώντας ταυτόχρονα να μάθει αν όντως ήταν πράκτορας της ΜΙΤ. Η προσπάθεια δεν απέδωσε και το συγκεκριμένο πρόσωπο εξαφανίσθηκε.
Αμέσως μετά μάλιστα διεπιστώθη, μέσω αναρτήσεών του στο Διαδίκτυο, πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε έλθει σε επαφή με τον υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατόπιν μεσολαβήσεως του Πάνου Καμμένου.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὕπουλες συνωμοσίες κατά ΕΥΠ καί Ῥουμπάτη; (β)

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὡς «Δούρειος Ἵππος» δροῦσε (καὶ δρᾶ) ἡ ΕΥΠ… - EASTRUNNER

Leave a Reply