Δίχως Τσίπρα δὲν γινόταν ἡ …δουλειά!!!

Μόνο οι «χάνοι» δεν κατάλαβαν αυτό που δήλωσε ο κοινοτικός Επίτροπος Χάν…
Ότι εάν υπάρξει ελληνοαλβανική συμφωνία, θα έχουμε και αλλαγή στα σύνορα των δύο χωρών.
Μετά, δηλαδή, το «Μακεδονία ξακουστή», στα αζήτητα και το δημοφιλές άσμα «Έχω μια αδελφή, την λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ»!

Το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε…
Θα τον αβαντάρουν ΟΛΟΙ τον υπαλληλάκο των αμερικανονατοϊκών.
ΟΛΟΙ…
ΕΕ, ΝΑΤΟ, Βαλκάνιοι, Ευρωκοινοβούλιο, Συμβούλιο Ευρώπης και δεν συμμαζεύεται.

Αυτός ανέλαβε τώρα να κάνει το «πολιορκητικό κριάρι», ΟΛΟΙ οι άλλοι, εδώ και καιρό, έχουν στοχοποιήσει ως εχθρούς την Ρωσσία και την Τουρκία.
Μέχρι και το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που οκτώ από τις δέκα καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδει κάθε εβδομάδα, αφορούν Τουρκία και Ρωσσία.
Λες κι’ άλλες χώρες δεν παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Θα τον αβαντάρουν ΟΛΟΙ, μέχρι να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε με το συμβολαιάκι που υπέγραψε, πριν το 2015 για να υφαρπάξει την εξουσία.
Αλλαγές συνόρων, εκχώρηση ελληνικών εδαφών και εθνικής κυριαρχίας, φτωχοποίηση του κοσμάκη, να μην μπορεί, επειδή θα τρέμουν τα πόδια του από την πείνα, να κατέβει σε μια διαδήλωση της προκοπής.
Συμφωνίες με Αλβανία και Σκόπια, να ολοκληρωθεί ο αμερικανονατοϊκός «φράχτης» γύρω από την Ρωσσία και ν’ αναγκασθεί ο Ερντογάν, να δεί τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Τα απεργαζόμενα σχέδια τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ της ευρείας αντιπολιτεύσεως αλλά κάνουν την κοροϊδα, πρώτον γιατί δεν έχουν λαϊκή βάση να κινητοποιήσουν και δεύτερον διότι, ουδείς από αυτούς μπορεί να σηκώσει ανάστημα, στην παγκόσμια ισοπέδωση που προωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Στο «παιχνίδι» και η συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα, που ανέλαβε, για κάποια χαρτζηλίκια και ρύθμιση παλαιών εκκρεμοτήτων, να διαιωνίσει το σχέδιο «παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι ν’ αποθάνει».

Δυστυχώς, σωτηρία δεν υπάρχει και πάσα ελπίς εξέλιπεν.
Αρπάξτε να φάτε και κλέψτε νάχετε….

Αυτά είχα να δηλώσω και γράμματα γνωρίζω.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Δύο ώρες, λένε οι παπαγάλοι, κράτησε το τετ-α-τετ του Ερντογάν με τον Τσίπρα.
Αρνούμαι να σας πώ τι φαντάζομαι πως έγινε..

Όχι άλλο άχυρο, βρε γ@μημένοι.
Τι είπε ο Τσίπρουλας στον Ερντογάν μας είπατε. Τι του είπε ο Ερντογάν γιατί δεν λέτε ρε δημοσιογράφοι του κώλου;

πηγὴ

Ελπίζω και εύχομαι, ο απεσταλμένος του ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ στις Βρυξέλλες, που λέγεται Ρούμπος, να μας ενημερώσει επακρίβώς για τους …«Ρούμπους», που έκανε ο Τσίπρουλας, κατά την διάρκεια της συναντήσεώς του με τον Ερντογάν.

πηγὴ

Τι του είπε και έχουνε ξεκαρδισθεί στα γέλια!!!


«Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»!!!

…κι’ επειδή, ούτε οι Τούρκοι αλλά ούτε και οι Ρώσοι είναι μ@λάκες, για να μην έχουν καταλάβει, τις αμερικανονατοϊκές εντολές που εκτελεί ο υπάλληλος τους στην Ελλάδα και οι οποίες έχουν στόχο την γεωπολιτική αποδυνάμωση των χωρών τους.
Να περιμένετε ΧΟΝΔΡΕΣ αντιδράσεις και από τις δύο αυτές χώρες.

 

(Visited 174 times, 1 visits today)
One thought on “Δίχως Τσίπρα δὲν γινόταν ἡ …δουλειά!!!

Leave a Reply