Ξένοι «δάκτυλοι» ἤ …ἀνταλλαγή ἡ ἀπελευθέρωσις τῶν στρατιωτικῶν μας;

ΑΞΙΩΜΑ

Όταν κυβερνητικές πηγές, διατηρώντας την ανωνυμία τους, γιατί είναι ξεκωλι@ρες, σου εξηγούν το πλαίσιο και τις ενέργειες που οδήγησαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σημαίνει ότι σ’ έχουν για πολύ μεγάλο μ@λάκα ψωμόλυσα.

Όψιμη και μεγάλη πρεμούρα βλέπω, να μας πείσουν ότι οι «8» είναι στην Ελλάδα και είναι καλά.

Μία πρόσφατη φωτογραφία τους, έστω κι’ από κλειστό χώρο, ρε δημοσιογραφάρες του κώλου.

Στα σοβαρά τώρα κοθώνια…
Αυτοί οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες, που ήθελε ο Ερντογάν ν’ ανταλλάξει με τον Άγγελο και τον Δημήτρη, μήπως πέρασαν ως «αγνοούμενοι» στο Μάτι και βρίσκονται ήδη στην Αγκυρα;
ΓΚΛΟΥΠ….

Ρε δεν πάτε να κάνετε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το πώς και το γιατί ο Ερντογάν, άφησε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς…
Άμα δεν δώ ΕΓΩ τους 8 Τούρκους, μαζί σε αναμνηστική φωτογραφία και σε ελληνικό έδαφος, σας έχω γραμμένους!
(Πάλι ζοχάδας σηκώθηκα και σήμερα)

Κανονίστε τώρα, εσείς οι Κατρούγκαλοι και Παπαδημούληδες, που θέλετε να πιστώσετε την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών στην «μαγκιά» του Τσίπρα, να τζοχαδιάσετε τον Ερντογάν και να βγάλει στο διαδίκτυο τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες που ζητούσε, μετανοημένους και αγκαλιά με την τουρκική σημαία.
Μαζευτείτε κοθώνια, μην ξαναζήσουμε ημέρες …Οτσαλάν!

Επειδή είναι απλά τα πράγματα
Ας ρωτήσουν οι τραμπαρίφες της δημοσιογραφίας, που πήγαν για ενημέρωση στο Πρες Ρούμ, αυτήν την λούγκρα που παριστάνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πού ακριβώς βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι που ήθελε πίσω ο Ερντογάν και γιατί έχει χαθεί η ΓΓ του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Πιο απλά δεν γίνεται…

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

  • Ο Τράμπ θέλει πίσω τον πάστορα Μπράνσον από την Τουρκία.
  • Ο Ερντογάν ήθελε πίσω του οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες που πήραν άσυλο στην Ελλάδα.
  • Ο Τσίπρας ήθελε πίσω τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που πιάστηκαν σαν μ@λάκες στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σαπίζουν στις τουρκικές φυλακές.

Αυτό λέγεται και εμπόριο ανθρώπων!!! 

Οι κόποι τους φαίνεται να έπιασαν τόπο;

Εγώ, λοιπόν, κοθώνια, όταν αγωνιώ τάχα μου για το πού χάθηκε η Γάμα Γάμα του υπουργείου Δικαιοσύνης, έχω τους λόγους μου.
Εσείς ή κάποιος δημοσιογράφος που σέβεται την αποστολή του, μήπως μπορεί να μας πει το πώς εξηγείται η «εξαφάνιση» της Μαρίας από την πολιτική πιάτσα, ομού με την εξαφάνιση των οκτώ Τούρκων πραξικοπηματιών που ζήταγε ο Ερντογάν;
Τι να κλ@σετε ρε και τι να μου κλ@σετε;
Αυτό θα γράψω και πάω να «ψαρέψω» τους οκτώ Τούρκους στο καφέ…
«Εγώ ήξερα ότι ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ έλεγαν στις εγκύους!!!».

Κι’ εχεις κι’ αυτό το πάλαι ποτέ «γιουσουφάκι» της Ντόρας, να προσπαθεί να αποσπάσει, για λογαριασμό της ΝΔ, ένα κομμάτι από το «ύφασμα» της απελευθερώσεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον Ερντογάν.

Αντί να βρεί τι είδους αλισβερίσι έγινε για την απελευθέρωση τους, πού είναι οι οκτω Τούρκοι πραξικοπηματίες και πού στο διάολο εξαφανίσθηκε η ΓΓ του Δικαιοσύνης Γιαννακάκη.
ΟΥΣΤ ρεεεεεε.

Τώρα ή είναι ηλίθιοι ή είναι εντελώς ξευτιλισμένοι.


Διαβάζω:

«Με μία στροφή ποιήματος του Τούρκου ποιητή Γιουνούς Εμρέ συνοδεύουν την επιστολή – κάλεσμα στους συναδέλφους τους στην Ανδριανούπολη, τα μέλη της ομάδος «δικηγόροι για την ειρήνη, την δημοκρατία και την συνεννόηση στα Βαλκάνια», ζητώντας την παρέμβασή τους για την πολύμηνη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της γειτονικής χώρας».

…και φαντάζομαι πως το «επόμενο βήμα» θα είναι να το μελοποιήσει ο Κραουνάκης και να το τραγουδήσει ο Ρέμος στο …Νάμος της Μυκόνου.

10 Αὐγούστου 2018

Ανησυχώ, λέμε, ρε
Που χάθηκε η Γάμα Γάμα του Δικαιοσύνης από την πιάτσα;


Γιορτάζει αύριο και θέλω να της ευχηθώ!

14 Αὐγούστου 2018

Άγγελε και Δημήτρη, με το συμπάθειο…
Το παραμύθι τελείωσε, το πολιτικό παιχνίδι που παίχθηκε επάνω στα ταπεινά σας σαρκία έλαβε τέλος, για κάνα δυό ημέρες ακόμη πείτε καμμιά συναισθηματική μ@λακία και μετά δύο τούμπες, στο κλουβί σας και ΜΟΥΓΚΑ.
Άϊντε γιατί υπάρχει και κόσμος που έχει πολύ ευαίσθητα παπάρια και δεν γουστάρει να του τα ζαλίζουν.

Άγγελε και Δημήτρη, για να γλυτώσετε απ’ αυτό που σας περιμένει, δηλώστε ότι, εσείς κι’ όλο σας το σόϊ, ψηφίζετε Χρυσή Αυγή.
Τι όχι ρε Μ@ΛΑΚΕΣ;

Αγγελε και Δημήτρη, με το καλό βουλευτές ή ευρωβουλευτές του Σύριζα.
Τι όχι ρε Μ@ΛΑΚΕΣ;
Η Κούνεβα καλύτερη ήταν…
Μετά τον Κεφαλογιάννη που επισκέφθηκε τους δύο κρατουμένους στρατιωτικούς στις φυλακές της Τουρκίας, πάει τώρα για βίζιτα και ο Βούτσης.
Να δεις που, άμα γυρίσουν, θα φάνε τα λυσσακά τους ΝΔ και Σύριζα, ποιός θα τους πρωτοκαπαρώσει για βουλευτές ή ευρωβουλευτές.
Εδώ θα είμαστε…ελπίζω.
16Μαΐου
«Δεν καταλαβαίνω για τι χαίρεσαι ρε π@υστόπαιδο; Θα σε πλακώσω στις γρήγορες αμερικανόμ@υνο»

(Από τον Σούπερ Κοριό της ΕΥΠ)
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply