Ὑπάρχει σοβαρό πρόβλημα ὑγείας τοῦ Τσίπρα;

Όταν δούλευα, ως ελεύθερος ρεπόρτερ, στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ», είδα στα περιοδικά μία φωτογραφία με τα …πόδια του Ανδρέα Παπανδρέου.
Οι γάμπες του πρησμένες, να ξεχυλίζουν και να καλύπτουν τις κάλτσες και τα πόδια του, μετά βίας να χωρούν στα παπούτσια.

Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, σκέφθηκα και, χωρίς να πώ κάτι σε κάποιον, ξαμολύθηκα στο Ιατρικό Κέντρο, όπου είχε κάνει τις τελευταίες του εξετάσεις.
Έγινα «στενός κορσές» σ’ ένα γιατρό-στέλεχος του Κέντρου, που μου είχε κάτι «υποχρεώσεις» και μετά χιλίων βασάνων, έβαλα στο χέρι το ιατρικό ιστορικό του Ανδρέα.

Έγραψα το ρεπορτάζ μου και το παρέδωσα στον Τσαγκρή, που ήταν τότε διευθυντής της εφημερίδας και τώρα γλύφει τα π@πάρια του Τσίπρα.
Οι αντιρρήσεις τους, να μην δημοσιεύσουν το ρεπορτάζ για το ιατρικό απόρρητο του πρωθυπουργού, κάμφθηκαν μετά από τέσσερις ημέρες, αλλά το ρεπορτάζ μου μπηκε ολοσέλιδο, στις …τελευταίες σελίδες της εφημερίδας.

 

Προφητικό το ιατρικό ιστορικό για την εξέλιξη της καταστάσεως της υγείας του τότε πρωθυπουργού πού, όπως άπαντες γνωρίζουν, κατέληξε στο Χέρφιλντ για εγχειρήσεις αφήνοντας, με την απουσία του, περιθώριο να ξεσπάσει το Σκάνδαλο Κοσκωτά και να επακολουθήσει το βρώμικο ’89.

Και σήμερα αναρωτιέμαι…
Δεν βλέπουν οι «δημοσιογράφοι» ότι ο σημερινός πρωθυπουργός, εκτός από εξαφανισμένος είναι και …πρησμένος και εμφανώς πάσχει;

Ας ξεκινήσουν από την κλινική της «Παναγίας της Γρηγορούσας» και το «Αιγινείτι»ο να βρούν το ιατρικό του απόρρητο και να το δημοσιεύσουν.
Μήπως και γλυτώσουμε το βρώμικο ….2019!

Ῥούσσης Νῖκος

(Visited 387 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ὑπάρχει σοβαρό πρόβλημα ὑγείας τοῦ Τσίπρα;

  1. Δὲν ξέρω κατὰ πόσον παθολογικῶς ἀσθενὴς μπορεῖ νὰ εἶναι ὁ τεσσαρακοντούτης καὶ κἄτι, ὀσφυοκάμπτης, ὑπόδουλος τῶν κέντρων παγκοσμιοποιήσεως, προτανδρεικελουργός Τσίπρας· τὰ ἐν λόγῳ κέντρα τὸν προσέχουν σὰν τὰ ὀμμάτιά των, νομίζω.
    Διανοητικῶς ἀσθενής, ὅμως, εἶναι πέραν πάσης ἀμφισβητήσεως· καὶ ὅ,τι προέρχεται ἐκ γενετῆς, ὅπως ἡ ψυχοπάθεια, δὲν ἐπιδέχεται ἰάσεως.

  2. Το ότι χαπακώνεται και η αδυναμία συγκέντρωσης στον συνομιλητή του, το απλανές βλεμμα σε κρίσιμες συναντήσεις, η στάση του σώματος καθιστός και όρθιος……βγάζει μάτι.
    Και ένας μη γιατρός το καταλαβαίνει βλέποντας προσεκτικά .

Leave a Reply