Λεπτομέρειες …παρασκηνιακὲς στὸν ΟΗΕ

Διαφημίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ την συνάντηση του μπάμια με τους αμερικλάνους, γράφοντας μπόλικες παπαριές για επενδύσεις.

Ξέχασαν όμως την λεζάντα:

«Το εικονιζόμενο ανθρωποειδές που κατασκευάσθηκε στα εργαστήρια της CIA σε ανύποπτο χρόνο και έπιασε κοροϊδο την μισή Ελλάδα που το πήρε για…αριστερό, γλείφει τα π@πάρια των αφεντικών του, για να μη χάσει το μεροκάμματο».

Δημόσια και χωρίς αιδώ….

Είπε στον ΟΗΕ:

«Καμμία σύγχρονη, δημοκρατική, πατριωτική πολιτική δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένη μια διεθνή τάξη που αναπαράγει ανισότητες εξουσίας και πλούτου ή προστατεύει το δικαίωμα κάποιων να έχουν τεράστια εμπορικά πλεονάσματα σε βάρος άλλων».

Και οι παρευρισκόμενοι, άρχισαν να κουτουλάνε ο ένας τον άλλον..

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

ALERT

Πληροφορίες από την Νεα Υόρκη λέν ότι, οι εκπρόσωποι της Γουαδαλούπης, της Ζιμπάμπουε και της Ακτής του Ελεφαντοστούν, έκαναν ομαδικό χαρακίρι, μόλις άκουσαν ένα μ@λάκα Έλληνα να λέει:

«Μια σύγχρονη δημοκρατική πατριωτική πολιτική, πρέπει να βασίζεται σε συλλογικές πρωτοβουλίες και εγγυήσεις που προασπίζουν την ειρήνη, την σταθερότητα, την αειφόρο ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν πρέπει να βασίζεται στην λογική των μονομερών ενεργειών, στον εθνικισμό και στην ενίσχυση των ισχυρών εις βάρος των αδυνάμων».

Γι’ αυτο πήγε εκεί, για να τους εξοντώσει….
Εντάξει ρε δεν τρέχει τίποτα.

Το είχε βάλει το φορεματάκι νά υποδεχθεί την Καμήλα, ξηλώθηκε λίγο στο κάτω στρίφωμα, το μαντάρισε τσάκα-τσάκα και το ξανάβαλε στην Νέα Υόρκη.


Είναι εποχές για έξοδα τώρα;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply