Διπλωματικὲς …«π@υστιές»!!!

Αυτά μ’ έχει διδάξει η πολυετής ενασχόληση μου, με τις διπλωματικές π@υστιές.

Βγήκε το πρωϊ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και είπε πως αποκτά ιστορική διάσταση η επικείμενη επίσκεψη του Τσίπρα στην ..Χάλκη.
Με «στρωμμένο» το χαλί ο Ερντογάν, που έχει φιλοξενούμενο στην Κωσνταντινούπολη τον Βαρθολομαίο και το Πατριαρχείο του, θα πεί, μόλις δει τον λοβοτομημένο, ότι θα ξανανοίξει την Σχολή της Χάλκης.
…Με την προϋπόθεση να επιστραφούν οι οκτώ Τούρκοι που είναι στην Ελλάδα και να εφαρμόσει η Ελλάς την απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ν’ αναγνωρίσει ως τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
«Ομορφες κουβέντες» που έλεγε και ο Αθηνόδωρος Προύσαλης…

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Όταν, ακόμη, ήταν βουλευτής-μέλος της Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης για λογαριασμό του Σύριζα, μου είχε προτείνει, εδώ στο Στρασβούργο, ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά με την παροχή συμβουλών, για ευρωπαϊκά θέματα και διπλωματία, στα ταγάρια του Σύριζα, που προετοιμάζονταν μεθοδικά για την υφαρπαγή της εξουσίας στην Ελλάδα.

Αρνήθηκα χωρίς δικαιολογητικά, υπογραμμίζοντας ότι εγώ είμαι δημοσιογράφος και τέτοιες προτάσεις με προσβάλλουν.

Κρίνοντας από τις πλέον πρόσφατες δηλώσεις του αντιλαμβάνομαι ότι, μέχρι σήμερα, δεν έχουν βρεί κάποιον να «συμβουλεύει» αυτόν και τους ομοίους για τέτοια θέματα και γι’ αυτό λένε μ@λακίες.

Το πώς θα πεθάνω το ξέρω, το πότε δεν γνωρίζω…
Όλα τ’ άλλα, δυστυχώς για τα κοθώνια, τα ξέρω.

Τι σας έλεγα παραπάνω, για την εμπειρία μου από την παρακολούθηση της π@υστιάς στην διπλωματία.
Νάτην και η Χουριέτ, να στρώνει το χαλί.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply