Ποιός εἶναι ὁ ….«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;

Γιατί σήμερα;
Γιατί τώρα κι ὄχι ὅταν ἀνέλαβε τά ἡνία τῆς γείτονος;
Γιατί τώρα ὁ Ῥέντζι κι ὄχι πρό μηνῶν;

Τὸ ἐρώτημα θὰ ἔπρεπε νὰ τὸ θέσουμε …ἀνάποδα. Γιὰ τὴν ἀκρίβεια πολλὰ ἐρωτήματα θὰ ἔπρεπε νὰ τεθοῦν, ἀν τὶ τῶν παραπάνω…
Γιὰ παράδειγμα…
Πόσοι ἀπό τούς ἡγέτες τῶν Εὐρωπαϊκῶν κρατῶν εἶναι …Εὐρωπαῖοι; Κι ἐάν ΔΕΝ εἶναι Εὐρωπαῖοι, τότε γιά ποιόν λόγο νά μεριμνήσουν γιά τό καλό τῶν λαῶν τους καί τῶν χωρῶν πού ἡγοῦνται;
Κι ἐάν ὅλοι, ἤ σχεδὸν ὅλοι, ΔΕΝ εἶναι Εὐρωπαῖοι, τότε πόσο πολύ μπορεῖ κάποιος νά τούς ἐμπιστεύεται;
Κι ἐάν δέν μπορῇ νά τούς ἐμπιστεύεται κάποιος, τότε μήπως ὅλοι αὐτοί μαζύ, συστηματικῶς, ὁδηγοῦν ΟΛΕΣ τίς χῶρες τῆς Εὐρώπης σέ ἕνα συγκεκριμένον ἐπίπεδον ἐξαρτήσεως, ἐλέγχου καί τελικῶς δουλοποιήσεως τῶν λαῶν τους;;
Γιατί ὅλοι αὐτοί συνηθίζουν νά ἀπαντοῦν μέ πολλά ΝΑΙ στίς ὀρέξεις τῆς νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως…;;;; 

Matteo Renzi , ο τρίτος κορυφαίος πραξικοπηματίας τών Ταξιαρχιών RothschildΠοιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;1

 Matteo Renzi, ο τρίτος κορυφαίος πραξικοπηματίας τών Ταξιαρχιών Rothschild

Ο Γενικός Γραμματέας της Forza Nuova, Roberto Fiore σε  σχεση με την ταχεία εξέλιξη της ιταλικής πολιτικής καταστάσεως και λίγες ώρες πρίν δοθεί η εντολή στον  Matteo Renzi να σχηματίσει μια νέα κυβέρνηση, ανακοινώνει από το γραφείο του:

«Ωρα με την ώρα αρχίζουν να αναδύονται λεπτομέριες για να πούμε το λιγότερο ανατριχιαστικές που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την ραγδαία άνοδο του Matteo Renzi στα υψηλότερα αξιώματα του κράτους».Ποιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;2

Μια άνοδος πού χαρακτηρίζεται από φιλίες με περίεργους ανθρώπους της διεθνούς πολτικο-οικονομικής  ελίτ, από σχέσεις με διφορούμενα πρόσωπα που εκφράζουν τίς ξένες δυνάμεις, με υπεξαίρεση κεφαλαίων που έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από μια υποψία, ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματός του.

Είναι πλέον σαφές γιατί  ο Matteo Renzi ήδη από το 2007, ακολουθεί με όλο και μεγαλύτερη επιμονή τον Michael Ledeen, στρατηγικό σύμβουλο για την CIA και τον Λευκό Οίκο. Έναν σκοτεινό άρχοντα πρωταγωνιστή των πραξικοπημάτων, που εμπλέκεται στην σφαγή της Bologna, θεωρητικό  όλων των  πολέμων στην Μέση Ανατολή, καθώς και  ταυτόχρονο διερμηνέα  στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Craxi και  του Reagan για την υπόθεση της  Sigonella όπου ο ίδιος άλλαξε  τά λεγόμενα του Reagan, διακινδυνεύοντας σκοπίμως την αντιπαράθεση με πυρά μεταξύ Ιταλών και Αμερικανών στρατιωτών.
Αντιθέτως για τά  οικονομικά θέματα ο Renzi βασίζεται στον Itzha Yoram Gutgeld βουλευτή του Δημοκρ. Κόματος  PD με ισραηλινή υπηκοότητα και στον Marco Carrai, ο οποίος ακόμα και σήμερα έχει όλα τα συμφέροντά του στο Ισραήλ, καθώς και στον Marco Bernabe που συνδέεται επίσης με το Τελ Αβίβ, μέσω της εταιρείας των αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου Wadi Ventures .
Βλέποντας τις αμφισβητήσιμες και μονόδρομες  φιλίες του μελλοντικού Ιταλού πρωθυπουργού, θα καταλάβετε γιατί μια σαφή και εμπεριστατωμένη καταγγελία ενός παλαιού κομμουνιστού, όπως  ο Ugo Sposetti, σημερινός ταμίας του Κόμματος, ότι «πίσω από τίς χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων του Renzi βρίσκεται το Ισραήλ και η αμερικανική Δεξιά» δεν εισακούστηκε.
Αυτό πού  αρχίζει να αναδύεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είναι μια κάπως ανησυχητική αλήθεια: Ο Matteo Renzi είναι ο άνθρωπος που  επιβλήθηκε από διεθνείς δυνάμεις, τους Ρεπουμπλικανούς νεοσυντηρητικούς neocon, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία, την Morgan Stanley, την Mediobanca, τον De Benedetti και τον Caltagirone.
Ένα πιόνι ευέλικτο  και εξαρτόμενο, δίχως αυτονομία, που δεν ενδιαφέρεται για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, αλλά είναι έτοιμος να ανταποκριθεί θετικά και με ενθουσιασμό σε  οποιαδήποτε βλακεία προερχόμενη από τον Λευκό Οίκο  ή από το Τελ Αβίβ, για παράδειγμα, μια στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας του Άσαντ.
Όσον αφορά στις κοινωνικές πολιτικές αναμένουμε  άλλη μία άγρια ​​επίθεση κατά του κράτους προνοίας και τις πιό αδύναμες ζώνες. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε  πλέον με τούς παλσιούς βιομηχάνους του σιδήρου και του ατσαλιού, αλλά με σύγχρονους απατεώνες που επιβάλουν στούς λαούς την λιμοκτονία, με εκείνους  της «δημιουργικής» χρηματοδοτήσεως για λίγους και της  καταστροφικής για τους πολλούς.

griechenwitz

Θέλετε κι ἄλλα παραδείγματα, γιά νά κατανοήσετε τό τί πράγματι συμβαίνει στήν Εὐρώπη, στήν πραγματικότητα;

Γαλλία:

Στην Γαλλία έχουμε ως…
…υπουργό Παιδείας μία Μαροκινή…
…υπουργό Δικαιοσύνης μία μαύρη (Γουϊάνα)…
…υπουργό Πολιτισμού μία Κορεάτισσα…
…έναν Εβραίο στο υπουργείο Εξωτερικών (πρώην εραστής της Κάρλα Μπρούνι)…
…έναν Γερμανό στο Εργασίας…
…ο πρωθυπουργός είναι Ισπανός…
…ο υπουργός Οικονομικών είναι Γάλλος αλλά τραπεζίτης για το private business του Rotschild , παντρεμένος με μία γυναίκα 20 χρόνια μεγαλύτερη του κλπ.

Γαλλική κυβέρνησις στήν Γαλλία;

Ἀλλὰ καί…Ποιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;6

 

ἈγγλίαΠοιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;3

 

βικιπαιδεία

ἸσπανίαΠοιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;4

 j post

Οὐκρανία…Ποιός εἶναι ὁ ....«δοτός» πρωθυπουργός τῆς Ἰταλίας;5

Πρέπει νὰ συνειδητοποιήσουν ΟΛΟΙ οἱ Εὐρωπαῖοι τὸ τὶ σημαίνει «ἐθνικισμός».

Σήμερα δὲν θὰ καταπιασθῶ μὲ τοὺς παράγοντες ἐκείνους ποὺ ἀποτελοῦν τὸν σκελετὸ τῆς μηχανῆς τῆς «Ἡνωμένης Εὐρώπης».
Σᾶς ἔδειξα ἁπλῶς μόνον τμῆμα τῶν ὅσον ἤδη ἔχουν συμβεῖ. Γεγονότα ὅμως ποὺ προεξοφλοῦν τὸ τὶ θὰ ἀκολουθήση…
Κι ἐπεὶ δὴ ἐμεῖς ΔΕΝ διαφέρουμε σὲ κάτι, ἀλλὰ οὔτε μᾶς ἔχουν σὲ διαφορετικὴ …ἐκτίμησιν, ἔχουμε κι ἐδῶ …καταλλήλως «ἐπιλέξει» τοὺς …«καταλλήλους»…

Ἀπὸ καταγγελία τοῦ Σπύρου Χατζάρα, δημοσίως, ἐπίσης μαθαίνουμε:

Τί ἀκολουθεῖ;
Τί νά σᾶς πῷ;;
Δὲν εἶμαι στὶς παρέες τους…
Αὐτὸ μόνον ποὺ γνωρίζω, καλῶς, εἶναι πὼς τὸ μέλλον τῆς Ἡνωμένης Εὐρώπης εἶναι ζοφερό… Δύσκολο, σκοτεινὸ καὶ ζοφερό…
Κι αὐτὸ μᾶς τὸ ἐγγυᾶται τὸ …«παγκόσμιον κεφάλαιον» ποὺ φρόντισε νὰ ἀναλάβουν τὰ …δικά του παιδιὰ τὰ ἡνία ΟΛΩΝ τῶν χωρῶν, ποὺ ἀποτελοῦν τὸ μόρφμα τῆς Εὐρώπης σήμερα.

Φιλονόη

Υ.Γ. Ἡ ἐκδίκησις τοῦ παρανοϊκοῦ; Ἴσως… Ἔτσι πιστεύει τοὐλάχιστον. Τὸ τέλος ὅμως θέλω νὰ δῷ ἐγώ… Τὸ τέλος. Διότι ἐκεῖνο τὸ «μηδένα πρὸ τοῦ τέλους …κακάριζε» ἰσχύει γιὰ τὰ πάντα!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply