Έπεῖγον: Μίλησες; Θὰ πληρώσῃς!

Μίλησε κάποιος; Καὶ τί εἶπε; Εἶπε μήπως κάτι γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟμετανᾶστες; Γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟεισαγωμένους; Γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟνόμους;  Γιὰ τὴν ΛΑΘΡΟκυβέρνησι; Γιὰ τὶς ΛΑΘΡΟτακτικές της; Γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟἅρπαγες τῆς ζωῆς μας, τῆς σκέψεώς μας, τῆς συνειδήσεώς μας, τοῦ μέλλοντός μας, τῆς παιδείας μας, τῆς χώρας μας; Γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟτούρκους ποὺ κατέχουν λαθραῖα τὴν Κύπρο; Γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟἀλβανοὺς ποὺ κατέχουν λαθραῖα τὴν Βόρειο Ἤπειρο; Γιὰ τοὺς κάθε ΛΑΘΡΟκάτι (ἀγγεῖο, μνημεῖο, βιβλίο)  ποὺ κατέχουν λαθραῖα κάθε Ἑλληνικό κομμάτι;

ποιος μίλησε θ πληρώσ!! Ἔτσι λέει ὁ νέος νόμος Καστανίδου!

Θ πληρώσ γιὰ ὅλο τὸ μίσος αἰώνων ποὺ κουβαλοῦν στὸ κεφάλι τους κάποιοι κατὰ τῆς Ἑλλάδος.

Θ πληρώσ γιὰ κάθε ἀνομία ἄλλων, διότι βρέθηκε ἕνας Καστανίδης νὰ παίξῃ τὸ βρώμικό τους παιχνίδι καὶ ν χαρακτηρίσ κάθε νόμιμον νομον!!

Θ πληρώσ γιατί ἡ ἱστορία του καταγράφει στιγμές πάλης, στιγμὲς φρίκης καὶ σφαγῶν. Στιγμὲς ποὺ «χωρίζουν» τοὺς ἀνθρώπους σὲ καλοὺς καὶ κακοὺς! Κι ποτε τς θυμται, θ πληρών!

Θ πληρώσ γιατὶ ἐπέζησε αὐτῶν τῶν σφαγῶν καὶ ὑπάρχει!  Γιατὶ κάθε του κύτταρο φωνάζει πὼς πρέπει νὰ ἀντισταθῇ σὲ κάθε τωρινό καὶ μελλούμενον εἰσβολέα!!

Θ πληρώσ γιατὶ ἐστράφη μὲ τὰ ὅπλα κατά ἀλλοφύλων, ποὺ ἦλθαν νὰ τὸν σκλαβώσουν! Γιατὶ ἀντιστάθηκε!! Καὶ θυμᾶται! Γιατὶ κάθε φορὰ, συναισθηματικῶς καὶ νοητικῶς  αἰσθάνεται Ἕλλην διωκόμενος!! Κα γι τοτο θ πληρώσ!

Θ πληρσ γιατὶ τοῦ κατεπάτησαν τὴν Πατρίδα του, τοῦ ἐβίασαν τοὺς γονεῖς του, τοῦ ἔκλεψαν τὴν σύνταξί του. Γιατὶ θέλει νὰ παραμένῃ νοικοκύρης στὰ τοῦ οἴκου του! ρα θ πληρώσ!

Θ πληρώσ γιατὶ ἄρχισε νὰ σκέπτεται. Γιατὶ κατάλαβε πώς τόσα χρόνια τόν κοίμιζαν. Γιατί θέλει πίσω τόν τόπο του!!

Θ πληρώσ γιατὶ τοὺς ἀνέχθηκε! Γιατί δὲν τοὺς πῆρε ὅλους μέ τίς πέτρες! «Ξένους» καὶ «δικούς» ὅταν τὸν κοίμιζαν μὲ τὰ ψεύδη καὶ τὶς οὐτοπικές τους ὑποσχέσεις!

Θ πληρώσ τέλος γιατί οἱ διῶκτες του δὲν χορταίνουν!!! Γιατὶ δὲν τοὺς φθάνει ποὺ πῆραν τό σπίτι, τόν κῆπο, τὴν τροφή, τό νερό… Θέλουν κα τν λληνα ταπεινωμένο. Προσκυνημένο.

Λοιπόν! Ἐγώ εἶμαι ἐδώ. Μὲ λένε Φιλονόη. Εμαι «ῥατσίστρια» βάσει το νόμου νόμου σας! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!!

δ λλάς!!! Δν περντε!

Τέλος!

Φιλονόη.

Υ.Γ. (Σκέψεις ἐκνευρισμοῦ, προερχόμενες ἀπό τὸ σημείωμα τῆς  σελίδος hellas on the web, διότι ἔμαθα μερικές λεπτομέρειες ποὺ δὲν γνώριζα ἀναφορικῶς μὲ τὸ νέο ἔκτρωμα ποὺ ἑτοιμάζουν!

Ὅπως γιὰ παράδειγμα:

«….Με το άρθρο 1.  Προσπαθούν να περιγράψουν το σκοπό του ανεκδιήγητου εξαμβλώματος που όπως συχνά λέγεται, εκτός του ρατσισμού  συμπληρώνουν και με το κερασάκι της «ξενοφοβίας». Και επειδή ο ρατσισμός ή και το κερασάκι της «ξενοφοβίας» δεν τους έφτανε, πρόσθεσαν και μία νέα έννοια που «ακούει» στο όνομα «εχθροπάθεια» που όσο και να αναζητήσαμε σε πολλά έγκυρα λεξικά, ωστόσο δεν βρεθήκαμε «τυχεροί να την συναντήσουμε»….

Η δίωξη…. από το μέλλον (ναι δεν διαβάσατε λάθος).

Όμως το απρόσμενα ακραίο και εκπληκτικό στην όλη «νομοθετική» πρωτοβουλία φαίνεται να είναι το γεγονός πως αυτό κάθε αυτό το παρόν κείμενο (το παρόν άρθρο εννοούμε) σύμφωνα με το  πνεύμα του μέχρι προ τίνος ανύπαρκτου νόμου θα διώκεται  στο μέλλον αναδρομικά.  Και αυτό διότι απλά το παρόν θα παραμείνει ως κείμενο στο διαδίκτυο (ακόμη και στη περίπτωση που αποσυρθεί) και επομένως θα υπάρχει η περίπτωση να διωχθεί ο συγγραφέας του. Και τι έγινε ; θα αναλογιστεί ο αναγνώστης.  Εδώ πρόκειται να διωχθούν συγγραφείς και συγγραφείς, νεώτεροι αλλά και αρχαίοι.  Ευριπίδης,  Αριστοτέλης,  Πλάτων,  Αρριανός, Πλούταρχος, Κέλσος και τόσοι άλλοι  πολλοί όσο και πλείστα βιβλία παλαιότερα ή και νεώτερα.

Και όποιος διανοηθεί να μοιράζει βιβλία ή ακόμη και να δημοσιεύει αποσπάσματα  από κριτική σε «παλαιά διαθήκη» ή  στο Ισλάμ, ή και στον χριστιανισμό ή αν το θέλουμε και στην κριτική ξένων βάρβαρων εθίμων, τότε να είμαστε βέβαιοι πως σύμφωνα με το γράμμα του «νόμου» θα είναι αυτεπάγγελτα παράνομος και διωκόμενος με ποινές φυλάκισης από 6 μήνες μέχρι 3 χρόνια. ….» )

Ὅλο τὸ κείμενον:

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η νέα «νομοθετική πρωτοβουλία» που ούτε αυτός ο ίδιος  ο Όργουελ δε μπόρεσε να φανταστεί.   Το φαντάστηκε όμως το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα: «Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου…» και η διαβούλευση συνεχίζει..

«…Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία…»

Στη συνέχεια με αυτό το νομοθετικό εξάμβλωμα, γίνεται προσπάθεια να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της νέας νομοθετικής «λοβοτομής», πρωτοβουλίας όπως επιχειρούν να την πλασάρουν:

«…η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες…».

Επίσης στο τέλος του εισαγωγικού σημειώματος, αναφέρεται:

«…εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων κινητών ή ακινήτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, κλπ.)…».

Με το άρθρο 1.  Προσπαθούν να περιγράψουν το σκοπό του ανεκδιήγητου εξαμβλώματος που όπως συχνά λέγεται, εκτός του ρατσισμού  συμπληρώνουν και με το κερασάκι της «ξενοφοβίας». Και επειδή ο ρατσισμός ή και το κερασάκι της «ξενοφοβίας» δεν τους έφτανε, πρόσθεσαν και μία νέα έννοια που «ακούει» στο όνομα «εχθροπάθεια» που όσο και να αναζητήσαμε σε πολλά έγκυρα λεξικά, ωστόσο δεν βρεθήκαμε «τυχεροί να την συναντήσουμε».

Η δίωξη…. από το μέλλον (ναι δεν διαβάσατε λάθος).

Όμως το απρόσμενα ακραίο και εκπληκτικό στην όλη «νομοθετική» πρωτοβουλία φαίνεται να είναι το γεγονός πως αυτό κάθε αυτό το παρόν κείμενο (το παρόν άρθρο εννοούμε) σύμφωνα με το  πνεύμα του μέχρι προ τίνος ανύπαρκτου νόμου θα διώκεται  στο μέλλον αναδρομικά.  Και αυτό διότι απλά το παρόν θα παραμείνει ως κείμενο στο διαδίκτυο (ακόμη και στη περίπτωση που αποσυρθεί) και επομένως θα υπάρχει η περίπτωση να διωχθεί ο συγγραφέας του.    Και τι έγινε ; θα αναλογιστεί ο αναγνώστης.  Εδώ πρόκειται να διωχθούν συγγραφείς και συγγραφείς, νεώτεροι αλλά και αρχαίοι.  Ευριπίδης,  Αριστοτέλης,  Πλάτων,  Αρριανός, Πλούταρχος, Κέλσος και τόσοι άλλοι  πολλοί όσο και πλείστα βιβλία παλαιότερα ή και νεώτερα.

Και όποιος διανοηθεί να μοιράζει βιβλία ή ακόμη και να δημοσιεύει αποσπάσματα  από κριτική σε «παλαιά διαθήκη» ή  στο Ισλάμ, ή και στον χριστιανισμό ή αν το θέλουμε και στην κριτική ξένων βάρβαρων εθίμων, τότε να είμαστε βέβαιοι πως σύμφωνα με το γράμμα του «νόμου» θα είναι αυτεπάγγελτα παράνομος και διωκόμενος με ποινές φυλάκισης από 6 μήνες μέχρι 3 χρόνια.

Αντισταθείτε! δηλώνοντας στο όνομα της στέρησης των ατομικών αλλά και  των  ανθρώπινων καθώς και των πολιτικών δικαιωμάτων που επιχειρούν να μας στερήσουν, δηλώστε την αντίθεση σας, σε ότι σχεδιάζεται να υλοποιηθεί.. Διαδώστε το με επιμονή. Αυτό που έρχεται δεν είναι μία απλή λογοκρισία, πρόκειται για μαζική λοβοτομή.

Όσοι επιθυμείτε να έχετε συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σημείωση:  Είμαστε κάθετα έναντια στο ρατσισμό ή σε όποιαδήποτε πράξη που επιχειρείται με τη βία. Ωστόσο δε μπορεί να ειναι επιτρεπτό στο όνομα της όποιας παραβατικής συμπεριφοράς των ελαχίστων να φιμώνεται η πλειοψήφία των πολιτών μια χώρας..

Σχετικά:

Ἐπεῖγον: Πρότασις δράσεως!

Εἴμαστε ῥατσιστές! Τὶ νὰ κάνουμε;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Έπεῖγον: Μίλησες; Θὰ πληρώσῃς!

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ Η…ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΔΙΕΓΕΡΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΙΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΣΝ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ….ΕΧΘΡΟΠΑΘΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ …ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(?) ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Leave a Reply