Codex Alimentarius, ὁ τρομοτροφονόμος.

Codex Alimentarius, ὁ τρομοτροφονόμος.Σὲ λίγε ἡμέρες θὰ ἔχουμε στὸ πιᾶτο μας ἐπισήμως μόνον μεταλλαγμένα. Μόνον ἀκτινοβολούμενα τρόφιμα.

Ἀπαγορεύονται διὰ ῥοπάλου ἢ διὰ φυλακίσεως πάσης φύσεως χρήσις βοτάνων, συμπληρωμάτων διατροφῆς καὶ βιολογικῶν προϊόντων.

Παρακαλῶ πολύ, περᾶστε ἀπό τὰ ταμεῖα τῆς περιοχῆς σας, νὰ ἐξοφλήσετε ὅσα χρωστᾶτε. Σὲ λίγο, πολύ λίγο, πεθαίνετε!

Διότι δὲν θὰ ἔχετε καμμίαν βιταμίνη γιὰ νὰ συνεχίσετε νὰ ζεῖτε….

Οὔτε ἰχνοστοιχεῖο…

Οὔτε κάτι ποὺ θὰ σᾶς ἐπιτρέπῃ νὰ ζεῖτε δίχως ἐξάρτησι ἀπό τὰ δικὰ τους φάρμακα… Ὅμως μὲ τὶ χρήματα θὰ ἀγοράσετε τὰ δικά τους φάρμακα; Μὲ τὰ ἀνύπαρκτα; Συνεπῶς;

Στὰ ταμεῖα ταχέως….

Φιλονόη.

Codex Alimentarius και στην Ελλάδα!

// Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει καταθέσει προς ψήφιση, σχέδιο νόμου, για καταχώρηση όλων των εμπόρων γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων, σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων, με την ονομασία «Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων».

Μέσα από τον Νόμο αυτό, με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα εφαρμοσθεί και στη χώρα μας, ο διαβόητος στις ΗΠΑ, «Διατροφικός Κώδικας» (Codex Alimentarius), ο οποίος έχει ξεσηκώσει πολλές διαμαρτυρίες, αφού απαγορεύει τις μικροκαλλιέργειες με παραδοσιακούς τρόπους (βιολογικές), αλλά και την διακίνηση των προϊόντων τους!

Πέραν της όποιας καταχωρήσεως των εμπόρων, το νομοσχέδιο στοχεύει και στην λεπτομερή «ιχνηλάτηση» των προϊόντων, που σημαίνει ότι και τα ελληνικά τρόφιμα θα υποστούν, την διαδικασία εξαγωγής βιταμινών, αλλά και την ακτινοβόληση που υφίστανται τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα, τα υπαγόμενα στον κώδικα αυτό, αλλά και στην απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών ή άλλων ειδών, στους κήπους ενός εκάστου!

Στις ΗΠΑ, εφαρμόσθηκαν αυτά, με το Νομοσχέδιο «Senate Bill 510», όπου περιλαμβάνονται αναλυτικώς όλες οι «υποχρεώσεις» που πρέπει άμεσα να ισχύσουν. Ο Κώδικας αυτός, απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση, ή θεραπεία οποιασδήποτε παθήσεως ή ασθενείας», χαρακτηρίζοντάς τις, μάλιστα, ως «τοξίνες/ δηλητήρια»), ενώ κάθε είδος τροφής, ακόμη και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα, θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να «απομακρυνθούν», όλα τα (δήθεν) «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία. Διαφορετική επιλογή, θα ήταν μόνον η ατομική – σπιτική καλλιέργεια που, όμως, πλέον απαγορεύεται στις ΗΠΑ.

Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά συστατικά, θα είναι πολύ περιορισμένα και μόνον αυτά που περιλαμβάνει ο Κώδικας στη λίστα του, δηλαδή κάποιες τάχα «ευεργετικές» ουσίες, όπως το φθόριο, το οποίο όμως θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα! Άλλα θρεπτικά στοιχεία, όπως οι βιταμίνες A, B, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο, ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες, μειούμενες σε αμελητέες ποσότητες.

Η «επανεισαγωγή» του Κώδικα Διατροφής (που οι ρίζες του αρχίζουν από τη Γερμανία, στο τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου), αποφασίσθηκε για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, το 1962, σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ. Όπως αναγράφεται στον αμερικανικό Τύπο, από την 1η Ιανουαρίου του 2010, η εφαρμογή του είναι υποχρεωτική για τα κράτη – μέλη του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου και αν τυχόν ένα κράτος – μέλος, αρνηθεί να επικυρώσει ή ίσως να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του, από άλλο κράτος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή!

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:
1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα είδαν το φως της δημοσιότητος για το περιγραφόμενο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου, προς ψήφιση, σε σχέση με τον Διατροφικό Κώδικα και όσα προβλέπει;
2. Θα ισχύσουν και στη χώρα μας, οι κανονισμοί και οι απαγορεύσεις ατομικών αγροτικών καλλιεργειών, όπως εφαρμόσθηκε στις ΗΠΑ; Πώς τοποθετείται το Υπουργείο και τι θα πράξει στο μείζον αυτό ζήτημα;

Ἐλεύθερη ὥρα

 

Σχετικά θέματα:

Τὸ μέγιστον στοίχημα

Τί γίνεται μὲ τὴν τροφή μας; Κι ὄχι μόνον…

Ὁ κόσμος κατὰ τὴν ΜΟΝΣΑΝΤΟ.

Προετοιμάζουν «κιβωτούς» γιά νά σωθοῦν οἱ… περιούσιοι;;;;

Ποιὸς θά κερδίσῃ; Ἡ φύσις ἢ οἱ ἐργολάβοι τῆς φύσεως;

Ἑβραϊκή ἰσχύς!

Προετοιμάζουν «κιβωτούς» γιά νά σωθοῦν οἱ… περιούσιοι;;;;

Ἡ πράσινη ἀνάπτυξις, ἡ κλιματική ἀλλαγή καί ὁ τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!

Φωνᾶξτε, οὐρλιᾶξτε…. ἀλλά μήν στέκεστε! Ἀντιδρᾶστε!

Ντροπή τους! Ἀντί νά ἀπευθυνθοῦν σέ ἐνημερωμένους ἐνήλικες, δηλητηριάζουν παιδιά μέ τήν παραπληροφόρησι!
(Visited 11 times, 1 visits today)
One thought on “Codex Alimentarius, ὁ τρομοτροφονόμος.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Codex Alimentarius, ὁ τρομοτροφονόμος. | αἰέν ἀριστεύειν

Leave a Reply