Ἢ ἐμεῖς ἢ αὐτοί!

Κάθε ἡμέρα ποὺ περνᾶ τὸ δελτίον ἐγκληματικότητος εἶναι πλῆρες. Εἰδήσεις σὰν αὐτὴν:

Τέσσερα χρόνια μετά εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 63χρονου από το Καστέλι, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Όλα έγιναν τον Νοέμβριο του 2007 στο ποιμνιοστάσιο του άτυχου άνδρα στην περιοχή Αγίου Παρασκευή,  Μονή Αγκαράθου. Ένας 23χρονος Αλβανός μπήκε για να τον ληστέψει και τον σκότωσε με την κυνηγετική καραμπίνα που βρήκε μέσα στη στάνη.

Μετά την δολοφονία ο νεαρός δράστης διέφυγε στην Ιταλία όπουκαι διέμενε τα τελευταία χρόνια.

ἢ αὐτήν:

Είχαν γίνει ο φόβος των γυναικών. Δεκατρείς αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων έκλεβαν και λήστευαν γυναίκες. Η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη δράση τους.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές σπείρες κλεφτών και ληστών, με πεδίο δράσης το κέντρο της Αθήνας.

ἢ καὶ αὐτήν:

Η αστυνομία κατάφερε να ξεσκεπάσει τη δράση τους και να τους συλλάβει – Χειροπέδες σε 3 Έλληνοποιημένους γεωργιανούς και 3 Ρουμάνους…

Φίμωσαν και έδεσαν χειροπόδαρα έναν 90χρονο. Πήραν 1.200 ευρώ και τον άφησαν δεμένο με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

ἢ σὰν αὐτήν:

Δεν έχουν τέλος οι διαρρήξεις στην περιφέρεια. Ακόμη μια ληστεία είχαμε τα ξημερώματα, στην Αυλίδα αυτή τη φορά, όπου 4 δράστες μπήκαν σε σπίτι από την μπαλκονόπορτα. Οι ληστές με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα.

Όταν ξύπνησε ο γιος της οικογένειας και προσπάθησε να τους εμποδίσει οι ληστές τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον.

ἢ σὰν αὐτὴν:

Συγκεκριμένα, δύο αλλοδαποί δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με

την απειλή όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο τις εισπράξεις της ημέρας και στη συνέχεια διέφυγαν

ἢ σὰν αὐτὴν:

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο Γεωργιανό στο Μενίδι, ο οποίος ανήκει σε μία συμμορία κουκουλοφόρων με καλάσνικοφ, η δράση της οποίας ήταν πλούσια αφού η συνολική λεία από όλα τα χτυπήματα τους άγγιζε τα 7 εκατ. ευρω.

κι αὐτὴν:

Επικίνδυνη σπείρα αλλοδαπών με καλάσνικοφ και πιστόλια θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι βρίσκεται πίσω από ληστεία που έγινε χθες το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ στα Καλύβια Αττικής.

Οι τρεις δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και απειλώντας τους υπαλλήλους πήραν από το ταμείο μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.

κι αὐτὴν:

Ποσότητα καλωδίων σηματοδότησης με χαλκό, βάρους δύο τόνων, που ανήκει στον Προαστιακό εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

κι αὐτὴν:

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ! ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Τα «δεμένα» προανακριτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο αγνοούμενος έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας με κίνητρο τη ληστεία από τρεις Βούλγαρουςγια μερικά γεωργικά εργαλεία και ποσό 800 ευρώ!Ωστόσο το πτώμα του δεν έχει ακόμη εντοπιστεί παρά τις εξονυχιστικές έρευνες που επανάρχισαν και συνεχίζονται στην περιοχή «Σταυρός» του Πτελεού.

κι αὐτὴν:

Την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος Αλβανών διαρρηκτών που «άδειαζαν» μεζονέτες σε περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη, και τα πολυτελή αυτοκίνητα των θυμάτων τους, ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

κι αὐτὴν:

Οι αλλοδαποί δράστες προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές για να μπουν μέσα σε μία πολυκατοικία κι ανάμεσά τους ήταν και ένας 15χρονος.

κι αὐτὴν:

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΛΑΘΡΟΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ 41 ΛΗΣΤΕΙΕΣ!

κι αὐτὴν:

Κούρδοι λαθρομετανάστες βίασαν 10χρονο Αφγανόπουλο στην Ηγουμενίτσα – Αναγνώρισε 2 από τους 4 δράστες

Παρέσυραν το κοριτσάκι σε ερημική περιοχή, το ακινητοποίησαν  με την απειλή μαχαιριού και ασέλγησαν πάνω στο κορμί του.

κι αὐτὴν:

Στο Κιάτο συνελήφθη ένας 22χρονος άνδραςμουσουλμανικής καταγωγής, για τον βιασμό ενός 16χρονου ανήλικου κοριτσιού.

κι αὐτὴν:

Σε χωριό της Δράμας συνελήφθησαν εννέα Βούλγαροι που μέσα σε δύο ημέρες έκλεψαν συνολικά δεκατέσσερις τόνους πατάτας μέσα από το χωράφι ενός Έλληνα παραγωγού.

κι αὐτὴν:

Ενας άνδρας, πιθανώς αλλοδαπός, επιτέθηκε σε μία 79χρονη την ώρα που εκείνη βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κοδρικτώνος, στην Αθήνα.

κι αὐτὴν:

Λίγο μετά τη 01.30, οι 3 αλλοδαποί δράστες πλησίασαν την άτυχη γυναίκα και της ζήτησαν τα χρήματα. Εκείνη προσπάθησε να τρέξει για να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι κακοποιοί την έριξαν κάτω και άρχισαν να την χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα στο πρόσωπο και στο σώμα.

κι ατν:

Αυτή τη φορά, μια 16χρονη αλλοδαπή κατάφερε να αρπάξει το ποσό των 44 ευρώ από μια γυναίκα, την ώρα που ψώνιζε στη λαϊκή αγορά της Ανάληψης στην Θεσσαλονίκη.

κι αὐτὴν:

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδος ΚΟΣΜΟΣ, νεαρή κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με τρεις αφρικανούς λαθρομετανάστες που προσπάθησαν να την βιάσουν και να της πάρουν την τσάντα.

Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις και οι επίδοξοι βιαστές έμειναν στο να… φτύσουν την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με Πατρινή ιστοσελίδα, γυναίκες φοβούνται ακόμη και να μπουν στα αυτοκίνητά τους, όταν αυτά είναι σταθμευμένα σε απόσταση από τα σπίτια τους.

Εύκολος στόχος όμως για τις συμμορίες αποτελούν και οι ηλικιωμένοι: Χαρακτηριστικό είναι ότι πρόσφατα σημειώθηκε επίθεση σε Έλληνα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας όπου λαθρομετανάστες προσπάθησαν να τον ληστέψουν και σώθηκε από τις φωνές μιας Ελληνίδας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η κατάσταση στην Πάτρα είναι χαοτική και όλα αυτά την στιγμή που στα σχολεία της πατρίδας μας, η ΟΛΜΕ απεφάσισε «αντιρατσιστικά» happenings στους μαθητές για την παγκόσμια ημέρα κατά του «ρατσισμού». Η στάση του κράτους δεν είναι απλώς ανύπαρκτη, αλλά στην κυριολεξία ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων είναι καθημερινός και η βία στους δρόμους της Πάτρας είναι εκρηκτική.

κι αὐτὴν:

Πάτρα: Λαθρομετανάστες της κατέβασαν το εσώρουχο στη μέση του δρόμου επειδή αντιστάθηκε απο το να την ληστέψουν! – ”Νόμιζα ότι θα με βίαζαν” λέει η άτυχη κοπέλα!

κι αὐτὴν:

Μια συμμορία αλλοδαπών που μέσα σε 8 μήνες “άνοιξε” έξι σπίτια ενώ σε μια ακόμη περίπτωση εισέβαλε σε ένα κατάστημα με τα όπλα έβαλαν στο χέρι οι αστυνομικοί

κι αὐτὴν:

Χτες βραδυ 24/03 στην περιοχη ΠΕΥΚΑΚΙΑ στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 5 ατομα αλβανικης καταγωγης επιτεθηκαν σε μαθητες στο προαυλιο του σχολειου, που βρίσκεται ακριβως απεναντι, με σκοπο να τους αποσπασουν χρηματα κ τα κινητα τους τηλεφωνα, χρησιμοποιώντας ενα κατσαβιδι βαζοντας τους στο λαιμο.

κι αὐτὴν:

Δεν έκανε πολλές … μόνο 79 διαρρήξεις ο νεαρός.

Στα Μέγαρα Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Μεγάρων, συνελήφθη 23χρονος, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής».

κι αὐτὴν:

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι εφήβων βρισκόταν στη πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό. Τη στιγμή εκείνη πλησιάζει μια ομάδα οκτώ Πακιστανών το ζευγάρι και αρχίζει να εξελίσσεται το δραματικό γεγονός της υπόθεσης. Αρχικά οι τρεις άνδρες ακινητοποιούν το νεαρό και οι άλλοι πέντε άνδρες κρατούν την έφηβη μόλις δεκατεσσάρων ετών και τη βιάζουν κατ’ εξακολούθηση.

Το ίδιο απόγευμα λίγες ώρες νωρίτερα μια ομάδα ροπαλοφόρων Πακιστανών περίπου είκοσι ατόμων κατευθύνεται προς τη παιδική στέγη Νίκαιας. Τη στιγμή εκείνη στο μέσο της πλατείας βρίσκεται ένας από τους πρωταγωνιστές του όλου δράματος ένας 17χρονος νεαρός. Η ομάδα των Πακιστανών τότε άρχισε να τον κυνηγάει, νεαρός τρέπεται προς άτακτη φυγή και αναζητεί βοήθεια σε ένα κατάστημα ψιλικών. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ακούγοντας τις φωνές των εξαγριωμένων αλλοδαπών εξέρχεται από το κατάστημα για να κλειδώσει το αυτοκίνητο του, τότε η ομάδα των Πακιστανών εισβάλει στο κατάστημα και κάνει τα πάντα γυαλιά καρφιά.

κι αὐτὴν:

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστος αλλοδαπός δράστης αφού απείλησε τον υπάλληλο με όπλο αφαίρεσε χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε.

κι αὐτὴν:

Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες: τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί…

Ὅλα τὰ παραπάνω ἀπό τὴν σελίδα δελτίον ἐγκληματικότητος ἀλλοδαπῶν. Καὶ εἶναι λίγα. Πολύ λίγα. Ἐπέλεξα μόνον τὰ πιό γνωστὰ καὶ πιὸ πρόσφατα περιστατικά. Καὶ φυσικά μόνον αὐτὰ ποὺ ἔχουν δηλωθεῖ ὴ ἐξυγιανθεῖ! Οἱχιλιάδες πλέον καθημερινὲς ὑποθέσεις ποὺ καταγγέλλονται στὴν ἀστυνομία (καὶ οἱ ἀκόμη περισσότερες ποὺ δὲν καταγγέλλονται) ἔχουν σὰν κυρίους πρωταγωνιστές τοὺςΛΑΘΡΟεποίκους σας.

Γνωστὸς μου διευθυντὴς ἀστυνομικοῦ τμήματος πρὸ δύο ἐτῶν μᾶς ἔλεγε πὼς ἀπὸ τὶς 100 κλήσεις ποὺ δέχεται ἡ ἀστυνομία μόλις στὶς 10 προλαβαίνει νὰ ἀνταποκριθῇ. Πρὸ δύο ἐτῶν. Ἐπίσης ἔλεγε πὼς ἔως τὶς 12:00 τὸ μέσημέρι καθημερινῶς, τὸ ἀστυνομικό του τμῆμα δέχεται τοὐλάχιστον 100-150 καταγγελίες. Πρ δύο τν παναλαμβάνω!

Οἱ γέροι δὲν τολμοῦν νὰ πᾶνε στὴν τράπεζα γιὰ νὰ πάρουν τὴν σύνταξι τους. Δέχονται ἐπιθέσεις, ποὺ περιλαμβάνουν ἀπὸ ἁπλὲς ληστεῖες ἔως καὶ φόνους. Προσλαμβάνουν σωματοφύλακες. Ποιοί; Οἱ συνταξιοῦχοι! Μειώνουν τὴν σύνταξί τους κατὰ μεγάλα ποσοστά, πρὸ κειμένου νὰ τοὺς μείνῃ ἡ ὑπόλοιπη.Ἀλλά κι ἔτσι δὲν σώζονται! Νύκτες καὶ ἡμέρες δέχονται ἐπιθέσεις στὶς πλατεῖες, στοὺς δρόμους, στὰ σπίτια τους…

Κάθε ἡμέρα ἀκοῦμε γιὰ βιασμούς γυναικῶν ἂνω τῶν 70 ἐτῶν. Μὰ καλά, πόσο ζον εναι κάποιος πο μπορε ν βιάσ μίαν γριά κι νήμπορη γυναίκα; Πόσο ζον;

Πολύ; Κι ἐὰν τὸ ξανακάνῃ; Διότι ὐπάρχουν καὶ τὰκτήνη ποὺ ἀπολαμβάνουν νὰ ἐπισκέπτονται ἐκ νέου τὰ θύματά τους καὶ νὰἐπαναλαμβάνουν τὸ ἔγκλημα! Τὰ κτήνη! Ποιός ξέχασε τὸ περιστατικὸ στὸΜενίδι πρὸ ἑνὸς ἔτους μὲ τὸν κατ’ ἐπανάληψιν βιασμὸ τῆς 80χρονης ἀπὸ τὸν  θρασύτατον βιαστή; Ποιός ξέχασε τὸν πόνο αὐτῆς τῆς γιαγιᾶς; Μόνον τὸ κτῆνος θὰ μοῦ πεῖτε… (Λεπτομέρειες στὸ HellenicRevenge) Καὶ πασχίζουμε νὰ τοὺς κατανοήσουμε…δ θ μοπετε πς τρνε σκύλους, γτες κι νθρώπους… Στν βιασμό τς γιαγις μου θ κολλήσουν;

Τοὐλάχιστον δύο μὲ τρεῖς φορὲς τὴν ἑβδομάδα διαβάζουμε γιὰ ἐπιθέσεις σὲ γέρους κι ἀνημπόρους. Ληστεῖες μετὰ φόνων συνήθως! Διότι τ κτήνη θέλουν κι αμα! Πολύ αμα! Θυμᾶμαι τὸν Κούνδουρο νὰ ὁμολογῇ:

«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα….

…..Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ΄ τον, τον πούστη! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά….».

(Ἐὰν κι ὁ Κούνδουρος κατάλαβε….)

Ἂς μὴν ἀναφερθοῦμε στοὺς ὁμαδικοὺς βιασμοὺς νέων γυναικῶν καὶ κοριτσιῶν. Πρὸ μερικῶν ἡμερῶν στὴν πλατεία Μέμου στὸν Κορυδαλλό,ὁμαδικὸς βιασμός 14χρονης! Ἔκανε τὸ λᾶθος νὰ εἶναι κορίτσι, 14χρονο καὶ νὰ εὑρίσκεται σὲ πλατεία! Καὶ τὰ πακιστανὰ τὸ θεώρησαν πρόκλησι! Ὁμαδικὸς βιασμός ἑνὸς παιδιοῦ! Ἔτσι, γιὰ νὰ καλύψουν τὴν γύμνια τους, τὴν ἀμνημοσύνη τους καὶ τὴν ἀχαριστία τους! Ἔτσι γιὰ πλάκα… Γιὰ νὰ καταστρέψουν τὴν ζωὴ ἑνὸς κοριτσιοῦ! Τὰ κτήνη!

Κι ἔσπασαν στὸ ξύλο τὸν φίλο της! Στὴν πλατεία! Ὄχι σὲ κάποιαν ἐρημιά! Στὴν πλατεία! Στὸν δημόσιο χῶρο τῶν Ἑλλήνων! Ατν ποὺ ἀπελευθέρωσε Στρατηγς Γεώργιος Καραϊσκάκης γι ν μπορον ν περπατον λεύθεροι λληνες! Αὐτὴν τὴν πλατεία ποὺ δεκάδες πρόγονοί μας πλήρωσαν καὶ ξαναπλήρωσαν, πρὸ κειμένου νὰ ὑπάρχῃ καὶ νὰ ξεκουράζεται ὁ ἄνθρωπος τῆς πόλεως! Σ ατν τν πρώην λληνικπλατεία τ κτήνη βίασαν να κορίτσι. Κα στ σμα του λην τνλλάδα! Στὸ μυαλό του ὅλην μας τὴν ὑπόστασι! Στὸ μέλλον του ὅλο μας τὸ μέλλον καὶ τὸ παρελθόν! Τὰ κτήνη!

Γυναῖκες καὶ παιδιὰ θύματα ὅλων αὐτῶν τῶν «καϋμένων»! Ὅμηροι μέσα στὸνἴδιο μας τὸν τόπο! Τρομοκρατημένοι κλειδωνόμαστε στὰ σπίτια μας πρὶν τὴν δύσι τοῦ ἡλίου! Οἱ ἐπαρχίες μας ἔχουν νεκρώσει καὶ τὶς λυμαίνονται τὰ κτήνη! Κι ὅταν βροῦν κάποιον μοναχικό φουκαρά, τοῦ σακατεύουν τὸ σῶμα καὶ τὸ πορτοφόλι! Τὰ κτήνη!

Στὶς πόλεις μας ἡ ζωή εἶναι κόλασις!

Οἱ λαϊκὲς ἀγορές μας ἔχουν γίνει ἄνδρα κακοποιῶν. Πῶς νὰ περάσῃ ἡ νοικοκυρά μὲ τὸ καρότσι της; Ἐκτὸς ἀπό τοὺς στόχους καρότσι καὶ πορτοφόλι, γίνεται ταὐτοχρόνως καὶ ἡ ἴδια στόχος κατοπινῆς ἐπιθέσεως.  Κάποιαν νύκτα… Κάποιο πρωϊνό ποὺ θὰ ἀπουσιάζῃ στὴν λαϊκή… Ἢ ποὺ θὰ εἶναι μόνη… Στ τέλος θ μς ξεβρακώνουν μέσα στ πλθος, δίχως ν χουμε δικαίωμα ντιδράσεως φυσικά…

Βγαίνει ἡ μάνα μέ τὸ καρότσι καὶ τὰ παιδιά της μέσα σὲ αὐτό. Κρατᾶ μία τσάντα γεμάτη μὲ πᾶνες καὶ γάλατα. Καί ξαφνικὰ χάνει τὴν τσάντα γιατί μερικὰ ΛΑΘΡΟεποικάκια δὲν εἶχαν γάλατα; διότι δν σέβονται οτε τὸ ἱερότερον λων, τν μητρότητα!

Ποιός ἀπό ἐμᾶς πλέον κοιμᾶται ἥσυχος τὶς νύκτες; Ποιός δὲν κυττᾶ γύρω του ὅταν περπατᾶ σὲ ὀποιονδήποτε δρόμο; Ποιός δὲν χώνει ἕνα τραπεζομάχαιρο κάτω ἀπὸ τὸ μαξιλάρι του πλέον; Γιατί; Γιὰ νὰ περνάῃ καλὰ τὸ 3% τοῦ πληθυσμοῦ μας μέσῳ ΜΚΟ καὶ μέσῳ κομματικῶν ἐπιχορηγήσεων; Γιατί; Γιὰ νὰ βγαίνῃ ἡ Νταράλα καὶ νὰ ὑπόσχεται στοὺς ΛΑΘΡΟἀφρικανοὺς πὼς θὰ δόσῃ τὰ πάντα; π πο θ δόσ τ πάντα; Ἀπὸ τὴν πώλησι τῆς βιλάρας στὸ Ψυχικό; δ δν πληρώνει τ 100.000 ερόπουλα στνφορία, θ ναλάβ κάτι πό τς λοιπς ποχρεώσεις ποὺ ἐδημιούργησε ατ κα τόσυνάφι της;

Οἱ «ἀνθρωπιστές»!!! Ποὺ ὅμως δὲν τοὺς εἶδα νὰ κυκλοφοροῦν ἄνευ συνοδείας! Τί φοβοῦνται; Τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους; Μὰ γιατί; Ἐφ’ ὅσον αὐτοὶ τοὺς ἔφεραν! Ἢ μήπως φοβοῦνται ἐμᾶς; Ποὺ ἔχει γυρίσει τὸ μάτι μας πλέον; Ἀλλὰ φοβοῦνται… Κάτι εἶναι κι αὐτό. Ὄχι γιατὶ συνειδητοποίησαν τὰ ἔργα τους… Σιγὰ μὴν ἀντιληφθοῦν τὰ στοιχειώδη… Ἐδῶ ὁ Πάκης ἔβγαινε καὶ τοὺς εὐχαριστοῦσε ποὺ μᾶς προτίμησαν… Ποιός; Ὁ Πάκης! Ποὺ τοὺς ἄνοιξε τὸν δρόμο νὰ λέγονται κι «Ἕλληνες»… Αὐτοὶ Ἕλληνες;  Μὲ ποιόν τρόπο;

Κάθε κοινωνία ἔχει τὰ ῥεμάλια της. Τὰ κτήνη της. Τὰ κατακάθια της! Εἴχαμε κι ἐμεῖς τὰ δικά μας! Ἀλλὰ ἦταν ἕνα ποσοστὸ κοντὰ στὸ 0,1%; Στὸ 0,2%; Στὸ 0,3%; Δὲν ἀναφέρομαι στὰ μεγάλα ῥεμάλια! Αὐτοί κατὰ τὴν ἐπίσημη ὁρολογία εἶναι «χορηγοί»! Στὰ μικρά!

Ἀκούγαμε κάπου κάπου γιὰ κάποιον φόνο.. Γιὰ κάποιαν ληστεία… Καὶ μίαν ἀστυνομία ὅμως τότε ὐπαρκτή. Στὸ κατόπι ὅλων αὐτῶν… Καὶ μᾶς προστάτευε… Καὶ δὲν βαρυγκωμοῦσε ποτὲ γιὰ τὶς ἀμοιβές της. Τώρα γιατί νὰ πληρώνουμε τὴν ἀστυνομία; Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τὴν ἔχουν καταντήσει ἀνύπαρκτη, ἀδύναμη καὶ μᾶλλον κυνηγημένη ἀπὸ κυνηγό!

Εἴχαμε λοιπόν τὰ δικά μας ῥεμάλια κι ἐμεῖς… Τώρα ὅμως ὅλα τὰ κατακάθια τῆς Ἀσίας, τῆς Ἀφρικῆς καὶ τῶν Βαλκανίων ἔχουν καταλάβει τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν λυμαίνονται! Τὴν δική μας Ἑλλάδα!

Ἴσως κάποιοι «ἀνθρωπιστὲς» νὰ ἰσχυριστοῦν ὅτι

  • «….Τοὺς ἀναγκάζουν οἱ συνθῆκες… »

Ψεύδονται! Διότι κι ἐγώ, καὶ συγγενεῖς μου, καὶ φίλοι μου, καὶ γνωστοί μου καὶ χιλιάδες Ἑλλήνων, ἔχουμε βρεθεῖ σὲ δυσχερέστατες οἰκονομικὲς συνθῆκες ἐντὸς κι ἐκτὸς Ἑλλάδος. Δν κλέψαμε! Δουλέψαμε…. Πεινάσαμε, ἀλλὰ δὲν κλέψαμε!!! ΠΟΤΕ!

  • «Μὰ δὲν μποροῦν νὰ ἐργαστοῦν γιὰ νὰ κερδίσουν τὴν τροφή τους, διότι δὲν ὑπάρχουν δουλειές…»

Ἀλήθεια; Καὶ τὴν πιθανότητα ἐπιστροφῆς γιατί δὲν τὴν σκέπτονται; Ὑπάρχει καὶ εἰδικό πρόγραμμα ἀπὸ τὴν πολιτεία ποὺ τοὺς παρέχει τὴν δωρεὰν δυνατότητα ἐπιστροφῆς… Κι ἕνα γενναῖο χαρτζιλίκι γιὰ τὰ πρῶτα τους ἔξοδα… Γιατί δὲν πᾶνε;

  • «Ἔφυγαν ἀπὸ τὴν πατρίδα τους ἀναζητώντας ἕνα καλλίτερο αὔριο»

Κι ἐφ’ ὅσον δὲν τὸ βρῆκαν, γιατί ἐπιμένουν; Γιὰ νὰ συμβάλλουν στὴν καταστροφὴ καὶ τοῦ δικοῦ μας μέλλοντος; Ἀλήθεια, οἱ βιασμοί συγκαταλέγονται μέσα στὰ ὄνειρά τους γιὰ ἕνα καλλίτερο μέλλον; Οἱ ξυλοδαρμοί; Οἱ φόνοι;

Κάποιοι, ἐν τελῶς ἀλλοπαρμένοι, θέλουν νὰ τοὺς ἐντάξουμε στὸν κοινωνικὰ μας ἱστό… Ποῦ μωρέ νὰ τοὺς ἐντάξουμε; Ἐντάσσονται τὰ κτήνη; Γίνονται ἄνθρωποι οἱ ὑπάνθρωποι; Πο ατομαστιγώνονται μέσα στος δρόμους μας… Λές κα χουμε ρεξι ν γίνονται τ παιδιά μας μάρτυρες τς δικς τους νωμαλίας!

Μπορῶ νὰ καταγράφω ἐρωτήματα κι ἀπανήσεις γιὰ ὧρες… Δὲν ἔχει νόημα! Πρέπει ἐπὶ τέλους νὰ δοῦμε ΟΛΟΙ  τὸ πρόβλημα κατάματα! ΚΑΤΑΜΑΤΑ!!! Εἴμαστε ὅμηροι μέσα στὴν χώρα μας! Ὅμηροι καὶ ὑποψήφια θύματα! Θύματα ληστείας, βιασμοῦ, φόνου! Ἔτσι! Γιατί κάπου πρέπει νὰ ἐκτονωθοῦν τὰ κτήνη!

Κάτι πρέπει νὰ ἀλλάξῃ ΤΩΡΑ! Οἱ ἄναρθρες κραυγὲς τῆς Νταράλα καὶ οἱ ἐχθροπάθειες τοῦ Καστανίδου μαζί μὲ τὶς «ὑπὲρ ἄνω» στάσεις Παπουτσή καὶ Ῥαγκούση, τὸ μόνο ποὺ μᾶς φέρνουν εἶναι μερικὲς χιλιάδες ἀκόμη ΛΑΘΡΟεποίκων! Βουλιάξαμε!

Κάποιοι Ἕλληνες ἔπιασαν τὰ ὅπλα γιὰ νὰ περιφρουρήσουν τὶς οἰκογένειες καὶ τὶς περιουσίες τους! Ἀνελέητο κυνηγητό δέχονται ὄμως!

Ξεκινώντας ἀπὸ τὴν ἀπίστευτη καταδίκη τοῦ 77χρονου σὲ 10ετή φυλάκισι, ποὺ ἐφ’ ὅσον πρωτίστως ὑπέστη ληστεία, στὴν προσπάθειά του νὰ σώσῃ τὸν ἑαυτόν του καὶ τὴν περιουσία του, κτύπησε μὲ ἔνα τραπεζομάχαιρο τὸν ληστή. Κι ἀντί νὰ τιμωρηθῇ ὁ θύτης τὴν πληρώνῃ τὸ θύμα!

Ἐλᾶτε, κλέψτε, βιᾶστε, σκοτῶστε…

Συνεχίζοντας μὲ τὸν ἐν τελῶς, πλέον ὕποπτον καὶ κατασταλτικόν (γιὰ τοὺς Ἕλληνες) ῥόλον τῆς ΕΛ.ΑΣ. ποὺ διώκει Ἕλληνες καὶ ἀφήνει ἀνενοχλήτους τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους νὰ δροῦν ὅπως τοὺς ἀρέσει. Ὅπως γιὰ παράδειγμα στὰ ἐπεισόδια ποὺ συνέβησαν σὲ Νίκαια καὶ Κορυδαλλό, μετὰ τὸν βιασμὸ τῆς 14χρονης,  τὶς προηγούμενες ἡμέρες, καὶ ὁδήγησαν στὴν σύλληψι δύο Ἑλλήνων. (Λεπτομέρειες στό:

Στόχος ὁ ἀφανισμὸς καὶ ἡ φίμωσις τῶν Ἑλλήνων;)

Καὶ ὁλοκληρώνοντας μὲ δράσεις ἀριστεριζόντων, «ἀνθρωπιστῶν», μπαχαλάκηδων, ΜΚΟ καὶ κυρίως τοῦ ἴδιου τοῦ κράτους. Διότι ὅλο αὐτὸ τὸ χρῆμα ποὺ ῥέει πρὸς τὶς τσέπες τῶν «ἀντιρρατσιστῶν» προέρχεται κατὰ ἕνα πολὺ μεγάλο μέρος του ἀπὸ τὰ δικά μας πορτοφόλια καὶ τοὺς φόρους! (Λεπτομέρειες στὸ

 Γλέντια τρικούβερτα μὲ τὶς ΜΚΟ. Πλήρωνε κορόιδο Ἕλληνα!)

Τίθενται πλέον σοβαρότατα ἐρωτήματα. Τίτλος τοῦ σημερινοῦ ἄρθρου «ἤ ἐμεῖς ἢ αὐτοί!». Νομίζω πὼς εἶναι σαφὲς τὸ ποιοί εἶναι οἱ «αύτοί»! Ὅλο αὐτό τὸ κύκλωμα ποὺ μᾶς καταστρέφει τὶς ζωές μας, τὶς ζωές τῶν παιδιῶν μας καὶ τὸ μέλλον τῆς Πατρίδος μας. Ἀκόμη καὶ ἀλλοδαποὶ ποὺ ζοῦσαν γιὰ χρόνια στὴν Ἑλλάδα ἔχουν τόσο πολὺ σιχαθεῖ καὶ φοβηθεῖ, ποὺ ἔχουν ἐπιστρέψει πλέον στὶς πατρίδες τους. Δὲν θέλουν νὰ ἐκθέτουν τὶς οἰκογένειές τους στοὺς συνεχεῖς κινδύνους τῆς σημερινῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας.

Αὐτοὶ ὅμως ἔφυγαν γιατὶ εἶχαν τόπο ἐπιστροφῆς! Ἐμεῖς ἐὰν φύγουμε, ποῦ θὰ πᾶμε; Θὰ γίνουμε πρόσφυγες γιατὶ κάποιοι ἀπεφάσισαν νὰ ξεπουλήσουν τὴν  Πατρίδα μας; Θὰ παραδόσουμε τὰ πάντα ἀμαχητί; Ἔχετε δεῖ πολλοὺς λαοὺς νὰ παραδίδονται δίχως μάχη; Ἢ μήπως ἔχετε δεῖ τοὺς προγόνους μας νὰ τούς ἔχει χαρισθεῖ κάτι;

Ἐμεῖς, γιὰ ὄσους δὲν τὸ ἔχουν καταλάβει, δὲν ἔχουμε νὰ πᾶμε ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ἐδῶ εἶναι ὁ τόπος μας καὶ καλούμαστε νὰ τὸν προστατεύσουμε καὶ νὰ τὸν ὑπερασπιστοῦμε μὲ ὅλες μας τὶς δυνάμεις! Μὲ κάθε μέσον! Κι ὅσο πιό γρήγορα τὸ καταλάβουμε, τόσο πιό γρήγορα θὰ μπορέσουμε νὰ ξανακερδίσουμε τὸ δικαίωμα νὰ ἔχουμε ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ κι ὄχι δανεική! Ἐλεύθερη Πατρίδα κι ὄχι κάτι ἀπὸ Ἑλλαδιστάν!

Φιλονόη.

Σχετικὰ θέματα: 

Τὸ σχέδιο ἐποικισμοῦ , (!) ἀπὸ Ἕλληνες, τοῦ κέντρου τῶν Ἀθηνῶν.

Σκοῦπες καὶ βοῦρτσες στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply