Ἡ Ἀλ Σάλεχ καὶ ὁ ἐπανελληνισμός μας.

Θὰ πρέπῃ νὰ ἐκφράσουμε τὶς μεγάλες μας εὐχαριστίες στὴν κυρία ἐκ τῆς ἀλλοδαπῆς,  ὅπως καὶ σὲ ὅλους αὐτοὺς ποὺ τὴν προβάλλουν, γιὰ ὅλον αὐτὸν τὸν ἀγώνα ποὺ ἔχουν κάνει τὰ τελευταῖα χρόνια, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἀφυπνίσουν!

Ὅλοι οἱ Ἕλληνες διδάσκαλοι μαζί, δὲν θὰ μποροῦσαν ΠΟΤΕ νὰ ἐπιτύχουν τόσα πολλά, ὅσα ἠ συγκεκριμένη κυρία καὶ ἡ συμμορία της!  Εὐτυχῶς ποὺ ὑπάρχουν καὶ δροῦν τόσο θρασύτατα κι ἀπροκάλυπτα, ὡςτε νὰ δημιουργοῦν πλέον ὅλο καὶ πιὸ συνειδητοποιημένους πυρῆνες ἀντιδράσεως! Αὐτὸ ὅμως  τὸ «συνειδητοποιημένοι πυρῆνες ἀντιδράσεως» ὁδηγεῖ στὴν ὅλο καὶ μεγαλυτέρα σταθεροποίησι τῆς μίας καὶ μοναδικῆς ἀληθείας:  τὴν συνειδητοποίησι τοῦ τί μποροῦμε νὰ πράξουμε ὅταν λειτουργοῦμε ὡς Ἕλληνες κι ὄχι ὡς παρατηρητές!

Εὐχαριστοῦμε λοιπὸν θερμότατα τὶς παραπάνω συμμορίες!

Μᾶς στηρίζουν καὶ μᾶς ἐπανελληνίζουν!

Φιλονόη.

Η κοινωνία αντιδρά στις μεθοδεύσεις της Αλ Σάλεχ!

Τα άκουσε χοντρά, σε εκδήλωση για τη μετανάστευση
Τι το ήθελε; Αντιμέτωπη με ένα πολύ εχθρικό κοινό, βρέθηκε η γνωστή επαγγελματίας «αντιρατσίστρια» Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Imperial, με θέμα «Τα διλήμματα της μεταναστευτικής πολιτικής: αφομοίωση ή αποδόμηση;». Την εκδήλωση οργάνωσε το Forum για την Ελλάδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Για την ιστορία, μίλησαν οι Δημήτρης Φλούδας (καλή τοποθέτηση για την μεταναστευτική πολιτική), δικηγόρος, η Αλ Σάλεχ (με θέμα «μετανάστης, ο μεγάλος ανεπιθύμητος-άντε!), ο Πέτρος Αθανασόπουλος (με θέμα «μετανάστευση: πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας»), δικηγόρος και στέλεχος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Δημήτρης Κατσούλας, επιστημονικός διευθυντής του Forum.
Άκουσε τα εξ αμάξης!
Η Αλ Σάλεχ δεν πέρασε καθόλου καλά και άκουσε τα εξ αμάξης από το κοινό, πολλοί εκ των οποίων είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, που στενάζει υπό τις ορδές των λαθρομεταναστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παρά την προσπάθεια του πρώην δημάρχου Πειραιώς να την ηρεμήσει, η Αλ Σάλεχ ήταν εμφανώς ταραγμένη από μικροφώνου, με αποτέλεσμα να χάνει ακόμα και τα λόγια της! Σχεδόν για λύπηση ήταν η εργολάβος της πολιτικής ορθότητας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης… Οι οργανωτές πάντως, έχοντας αντιληφθεί ότι «μυρίζει μπαρούτι», ανέθεσαν την ασφάλεια της εκδήλωσης σε ιδιωτική εταιρεία security, οι 15 άνθρωποι της οποίας πέταξαν έξω με τη βία πολλούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν, μεταξύ των οποίων και κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα (δεν τόλμησαν όμως να πειράξουν τις γυναίκες), αλλά μπήκαν και στη λογική να ψάχνουν τα πράγματα του κόσμου στην είσοδο και να κάνουν προσωπικές ερωτήσεις. Είναι όμως σαφές, ότι η αιγυπτιακής καταγωγής προαναφερόμενη κυρία, αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και όπου πηγαίνει, γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών.
Πλέον, βρίσκουν τους πολίτες μπροστά τους
Αν εξαιρεθούν κάποια γελοία αριστεριστικά κλισέ της κακιάς ώρας που ακούστηκαν, όπως ότι οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι «υποχείρια ακροδεξιών οργανώσεων», η εκδήλωση πήγε πολύ καλά. Χαρακτηριστικό είναι το ότι αμέσως μετά την εκδήλωση, συνεργάτες και ομοϊδεάτες της Αλ Σάλεχ έκαναν λόγο για εκδήλωση ενώπιον «ακροδεξιού κοινού»! Σημειώνουμε εδώ ότι η εκδήλωση μεταδόθηκε από το διαδίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να την παρακολουθήσουν, χωρίς να απαιτηθεί φυσική παρουσία. Όσο για τους δύο-τρεις παριστάμενους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, αυτοί απομονώθηκαν…

elkosmos

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Ἡ Ἀλ Σάλεχ καὶ ὁ ἐπανελληνισμός μας.

  1. Όλοι αυτοί οι κύριοι της νέας τάξης πραγμάτων (τραπεζίτες, αριστεριστές, αντι-ρατσιστές κ.α.) την πάτησαν σαν τα παιδιά με βουλιμία, όσο το παιδί δεν είναι παχύσαρκο λέει η μάνα του: ζωή να ΄χει τρώει ο κανακάρης μου πολύ, θα το πάρει μπόι μωρέ, η όρεξη για φαγητό υγεία είναι. Όταν όμως ο κανακάρης γίνεται ίσα με την ντουλάπα και καταβροχθίσει όλο το ψυγείο τον πλακώνει σε μία δίαιτα το κανακάρη η μανούλα που του αλλάζει τα φώτα!!!

    • Καὶ τὸ ἀστεῖο εἶναι κάτι Κούνδουροι ποὺ βγαίνουν τώρα ὡς «νεοπροστᾶτες» τῆς ταὐτότητός μας!!! Χά χά χά!!!

  2. 1)γνωστή επαγγελματίας «αντιρατσίστρια» Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ – ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ” ΤΟ ΟΝΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    2)το Forum για την Ελλάδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος (TO 50ρικο ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ- ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΦΘΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ; ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ )
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ

Leave a Reply