Πᾶμε γιὰ νέο Σύνταγμα;

“H  ἀνάρτησις ποὺ ἀκολουθεῖ προέρχεται ἀπὸ τὸ HellenicRevenge. Δὲν ξέρω ἐὰν ὁ ΓΑΠ καὶ τὰ τσιράκια του ἔχουν χρόνο γιὰ νὰ πράξουν τέτοια ἔργα.  Δῆλα δή νὰ περάσουν μὲ κόλπα, κολπάκια καὶ ἀναθεωρήσεις στὴν ἀλλαγή τοῦ Συντάγματος. Ἀλλὰ καλοῦ κακοῦ ἂς λάβουμε ὑπ’  ὄψιν μας τὸ παρακάτω σενάριο. 

Σίγουρα θὰ κάνουν τὰ πάντα γιὰ νὰ ἀνακόψουν τὸ κύμα ποὺ τοὺς ἔρχεται. Σίγουρα θὰ πασχίσουν νὰ ἀλλοιώσουν τὰ πάντα. Ἀλλὰ ἐκ νέου ἀναρωτιέμαι ἐὰν ἔχουν τὸν ἀπαιτούμενον χρόνο. Ἡ πλατεία δονεῖται. Καὶ δονεῖται ἄσχημα γιὰ αὐτούς. Σήμερα, αὔριο, σὲ μίαν ἐβδομάδα, σὲ ἕναν μήνα; Αὐτὸ ποὺ ἔρχεται, ἔρχεται κατὰ κύματα… Τὸ πρῶτο κύμα προέρχεται ἀπὸ τὴν βάσι… Ἀπὸ τὸ «πλῆθος»… Τὸ δεύτερο κύμα θὰ ἔλθῃ ἀπὸ πιό βαθιά. Ἀπὸ τοὺς δικαίους. Τὸ τρίτο κύμα θὰ εἶναι αὐτὸ ποὺ θὰ καθαρίσῃ τὸ τοπίο καὶ θὰ γκρεμίσῃ κάθε σαθρὸ οἰκοδόμημα.

Τὸ ἕνα κύμα θὰ διαδέχεται τὸ ἄλλο… Οἱ ἐξελίξεις θὰ εἶναι ταχύτατες. Συνεπῶς δὲν ξέρω πῶς θὰ ξεφύγουν οἱ καταπατητές μας, οὔτε τὸν τρόπο γιὰ νὰ στήσουν νέο Σύνταγμα..

Βέβαια, τώρα ποὺ τὸ σκέπτομαι, εἶναι ἀστεῖο… Ζητοῦν κάποιοι (μήπως σᾶς κάνουν γιὰ συνεργοί καὶ ντουντουκαδόροι) νέο Σύνταγμα ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ τῆς διαμαρτυρίας. Ποιοί ὅμως; Κάποιοι ποὺ τὸ ἔχουν τηρήσει; Κάποιοι ποὺ σεβάστηκαν ἔως σήμερα τοὺς νόμους; Διότι ἡ ἁπλουστέρα ὁδὸς γιὰ τὴν ἐπίλυσι τῶν προβλημάτων μας  εἶναι ἡ ἐφαρμογή τοῦ ὑπάρχοντος Συντάγματος… Συνεπῶς; Τί μᾶς λένε; Μᾶς δουλεύουν; Γιατί ὁ Μανωλιὸς νὰ ἀλλάξῃ τὰ ῥοῦχα του; Θὰ γίνῃ Νικολός ἢ θὰ παραμείνῃ Μανωλιός; 

Τὸ θηρίο πεθαίνει… Ἔχει ἀρχίσει καὶ κάνει τοὺς πρώτους σπασμούς του… Σὲ λίγο θὰ μᾶς ἀδειάσῃ τὴν γωνιά…  Ἀλλὰ…. 

Τὸ ἑτοιμοθάνατο θηρίο νὰ φοβᾶσαι…. Διότι μπορεῖ νὰ σὲ σκοτώσῃ ἐὰν δὲν προσέξῃς….  (Αὐτὸ δὲν θυμᾶμαι ποὺ τὸ ἄκουσα τώρα τελευταῖα… Ἀλλὰ ἀληθεύει…) 

Φιλονόη.

φωτογραφία ἀπό ἐδῶ  

Σημείωσις:

Τὸ θέμα τῆς ἀλλαγῆς τοῦ Συντάγματος τὸ ἔχουμε ἤδη παρουσιάσει  στὶς ἀναρτήσεις:

Ἡ ἀλλαγὴ τοῦ Συντάγματος κρίνεται ἀπαραίτητος;  

καὶ 

Τὸ νέο Σύνταγμα.

Μήνυμα προς όλα τα πατριωτικά blogs.

Σας απευθύνουμε κάλεσμα σε αγώνα υπέρ του Ελληνικού Έθνους.Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να κάνει δημοψήφισμα με σκοπό την αλλαγή του Συντάγματος.

Το Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού ‘Εθνους και θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν για να κάνουν την πατρίδα μας “ουγκάντα”.

Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Η δίκη για την οριστική απόφαση περι της αντισυνταγματικότιτας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμος την ανέβαλαν για τον Δεκέβριο του2011. Δείτε εδώ

Θα προσπαθήσουν με χίλιους δύο τρόπους να σας πείσουν ότι το Σύνταγμα που έχουμε φταίει για όλα όσα έχουμε πάθει και πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν φταίει το Σύνταγμα, φταίνε αυτοί (οι πολιτικοί και τα όργανα του κράτους όπως δικαστική και εκτελεστική εξουσία) που δεν το τηρούν.

Για να σας πείσουν, θα πέσει τρελή προπαγάνδα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους εκδότες ΟΛΩΝ των εφημεριδών. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ”…

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι μέρος του προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το λύσουν. Απλά θέλουν να ανανεώσουν τον χρόνο τους…

Δίνοντας ιθαγένεια σε όποιον πίνει νερό, αλλιώνουν την σύσταση του έθνους, μας βάζουν όλους στην κιμαδομηχανή και πεθαίνει ο Ελληνισμός…

Μην πέφτετε θύματα στην αριστερή προπαγάνδα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (πχ. άμεση Δημοκρατία κτλπ).

Αυτά είναι τα λεγόμενα ΣΟΒΙΕΤ…

Την κρίση την δημιούργησαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να δεχτούν ότι τους πουν “για να σωθούν” .

Καλούμε λοιπόν όλα τα πατριωτικά blogs που δεν θέλουν να πάρουν ιθαγένεια οι λαθρομετανάστες σε κοινό αγώνα.

Κάθε 1η και 15 του μήνα να αναρτούν στις σελίδες τους αυτό το κείμενο με σκοπό να γίνει γνωστή η πρόθεση των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σύριζα, Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοκρατικής Συμμαχίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ για την αλλαγή του Συντάγματος.

Όλα τα blogs που θα λάβουν μέρος παρακαλούντε να στείλουν ένα email στοagnostosX1821@gmail com με σκοπό να συντονιστούμε καλύτερα.

Επίσης καλούμε όλους τους πατριώτες που διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους το κείμενο αυτό (στον λογαριασμό του facebook) από όποιο blog επιθυμούν που το έχει αναδημοσιεύσει.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες, να αρχίσουν να μιλούν για τα σχέδια του δημοψηφίσματος στους συγγενείς τους και τους φίλους τους για να μην πέσουν στην προπαγάνδα των καναλιών.

Τέλος θα αναρτήσουμε την λίστα με τα blogs που μας έστειλαν email και το αναδημοσίευσαν με σκοπό να δούν οι πατριώτες και ποιο blog παίζει παιχνίδια στην πλάτη τους και ποια blog είνα αληθινά πατριωτικά και όχι ελεγχόμενα…

Δείτε επίσης εδώ και εδώ .

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply