Εἶμαι ἐξωγήινη!

Εἶμαι ἐξωγήινη!Τὸ ἢξερα διαισθητικῶς, ἀλλὰ χρειαζόμουν ἀποδείξεις. 

Σκεπτόμουν παλαιότερα, ὅταν διάβαζα κάποια βιβλία γιὰ τὴν ἐπιστήμη τῆς Ἐξελίξεως, πὼς οἱ σύγχρονοι ἐπιστήμονες λένε γιὰ νὰ λένε. Ὑποθέτουν, θὰ ἤθελαν, τὸ παλεύουν… Ἀλλὰ καταλήγουν ὅλοι στὸ …ἴσως. Στὸ μόνον ποὺ συμφωνοῦν εἶναι στὴν μεγάλη πιθανότητα δημιουργίας ζωῆς στὸν πλανήτη ἀπὸ ἐξωγήινα …σπέρματα. 

Δὲν τοὺς βγαίνει μᾶλλον τὸ γήινο… 

Σήμερα σᾶς μεταφέρω νέες παραδοχὲς αὐτῆς τῆς θεωρίας ἀπὸ τὸ βῆμα καὶ τὸν Θ. Λαινᾶ:

Είμαστε…εξωγήινοι, υποστηρίζει η NASA
Ευρήματα σε μετεωρίτες δείχνουν ότι η ζωή ήρθε από το Διάστημα

Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό η ζωή να έφτασε στη Γη από το Διάστημα

Λονδίνο 
Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες της NASA δείχνει ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες τα δομικά υλικά για την εμφάνιση και ανάπτυξη της ζωής στην Γη να μην δημιουργήθηκαν εντός του πλανήτη μας αλλά να έφτασαν εδώ από το Διάστημα με όχημα κάποιο μετεωρίτη, κομήτη ή αστεροειδή.

Αναζητώντας την ζωή

Οι ερευνητές μελέτησαν 12 μετεωρίτες οι οποίοι δημιουργήθηκαν δισεκατομμύρια χρόνια πριν τελικά πέσουν στη Γη. Η χημική ανάλυση των μετεωριτών αποκάλυψε ότι είχαν υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της ζωής. 

Οι αναλύσεις και τα πειράματα απέδειξαν στη συνέχεια ότι η παρουσία του άνθρακα και άλλων χημικών ουσιών που σχετίζονται με τη δημιουργία της ζωής στους μετεωρίτες υπήρχε σε αυτούς ανέκαθεν και δεν σχετιζόταν με την είσοδο τους στο γήινο περιβάλλον και με τυχόν μετέπειτα «νόθευση» του περιεχομένου τους. 

Η έρευνα έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες που επίσης έχουν υποδείξει την παρουσία δομικών υλικών της ζωής (π.χ αμινοξέα) σε μετεωρίτες που έπεσαν στην Γη και να ενισχύσει έτσι τη θεωρία ότι οι ρίζες μας είναι…εξωγήινες. Τα ευρήματα της έρευνας παρουσιάζονται στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences.

Ἐὰν λοιπὸν εἴμαστε ἐξωγήινοι, τότε αὐτοὶ ποὺ «ἔρχονται» εἶναι πρωτοξαδελφάκια μας καὶ δὲν κινδυνεύουμε.

Πάντως, ἐγὼ ἔχω πειστεῖ. Εἶμαι σίγουρα ἐγωήινη. Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς τόση ἄρνησις νὰ δεκτῶ τὰ γήινα. Καὶ ἰδίως τὰ γήινα ποὺ ἀντιλαμβανόμαστε πλέον σχεδὸν ὅλοι.

Φιλονόη.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply