Τώρα θυμήθηκαν τὸ προξενεῖο;

Γιὰ νὰ δοῦμε, θὰ τὸ παύσουν ἐπὶ τέλους; Ἢ καὶ σὲ αὐτὴν τὴν περίπτωσιν ἰσχύει τὸ «οὐδὲν μονιμότερον ἐκ τοῦ προσωρινοῦ»; 

Τους κάθισε βαρύ το γεύμα με τους μειονοτικούς και θυμήθηκαν το Προξενείο Κομοτηνής;

 <!– Σε µεταλλικά κοντέινερ θα µεταφερθούν αµέσως µόλις βγουν στην επιφάνεια οι 33 µεταλλωρύχοι, προκειµένου να προστατευτούν από το φως του ηλίου. –>

Η παραδοχή Πάγκαλου μέσα στη Βουλή, ότι η λειτουργία του προξενείου Κομοτηνής «ήταν μέγα λάθος», ήρθε λίγα 24ωρα μετά από το γεύμα που παρέθεσε μαζί με την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, σε εκπροσώπους της μειονότητας.

Φαίνεται ότι το γεύμα δεν πήγε καθόλου καλά. Οι σκληροί μειονοτικοί που δηλώνουν «τούρκοι» δεν έχουν στοπ στις απαιτήσεις τους. Όσα κι αν πάρουν ζητούν κι άλλα. Με τη κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου περίμεναν ότι θα κέρδιζαν κι άλλα. Δεν προέκυψαν και υπάρχει πολύ γκρίνια. Και ξέρετε πως γκρινιάζουν; “Απειλώντας” ότι θα ψηφίσουν …τους άλλους!

Όπως και να ΄χει η δήλωση Πάγκαλου μεσα στη Βουλή κάτι είναι ,αρκεί να ακολουθήσουν και πράξεις. Οι αιτίες για να κλείσει το Προξενείο είναι υπαρκτές.

Ξέρετε φυσικὰ ποιό εἶναι τὸ πρόβλημα… 
Δὲν συνειδητοποίησαν τὸ μέγεθος τῆς τουρκικῆς εἰσβολῆς στὴν Θράκη… Ποῦ τέτοια τύχη; 
Αὐτὸ ποὺ συνειδητοποίησαν εἶναι πὼς ξεπούλησαν τὰ πάντα στὸν βωμὸ τῆς ψηφοθηρίας καὶ τώρα δὲν ἔχουν κάτι ἄλλο νὰ ξεπουλήσουν…
Ὅμως ἐξακολουθεῖ νὰ ἰσχύῃ τὸ «πίσω ἔχει ἠ ἀχλάδα τὴν οὐρα…»
Ἐπὶ τούτου, μούγκα…  Φταίει τὸ προξενεῖο κατὰ τὰ ἄλλα…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply