Νίκη στό ΣτΕ κατά Λαθρονόμου;

Κατὰ πῶς δείχνουν τὰ πράγματα, μᾶλλον. 

Οἱ ἀγορεύσεις θαυμάσιες, ἡ παρουσίασις ἐξαιρετικὴ καὶ ἡ ὁμάδα τῶν πανεπιστημιακῶν (;;;) ἐκπροσώπων σαρ-Ῥαγκούση ὁλίγιστος!

Πανεπιστημιακῶν; Γιατί πανεπιστημιακῶν; Τί κόψιμο ἔπιασε τά πανεπιστήμια νὰ σώσουν τὴν ὑπόλειψι τοῦ μΠΑτΣΟΚ; 

Ἀπλούστατον! 

Ἐὰν πέσῃ μΠΑτΣΟΚ, πέφτουν κομματόσκυλά. Πρῶτοι καὶ καλλίτεροι φυσικὰ οἱ «ἐπιμορφωτές» μας, ποὺ τοὺς πληρώνουμε μὲ τὸ ὑστέρημά μας γιὰ νὰ μᾶς ἐξαφανίσουν.

Ἀναρωτιέμαι εἰλικρινῶς γιὰ τὴν σοβαρότητα κάποιων. Ὅπως ἀναρωτιέμαι καὶ γιὰ τὴν τιμωρία τους. Διότι θὰ τὴν γευθοῦν. Αὐτὸ εἶναι βέβαιον. Ἀλλὰ δὲν γνωρίζω ποιά θά εἶναι καί πόσο θὰ πονέσῃ.

Φιλονόη.

Υ.Γ. 1. Στὸ μεταξύ,  αὐτὸς ὁ Ἀλεβιζᾶτος ἀκόμη δὲν ἔχω καταλάβει τὶ καπνὸ φουμάρει. Ἤ τί πίνει τέλος πάντων…  

Υ.Γ.2. Στό μεταξύ τί γίνεται; Καμίνης Μπουτάριος ἀποχωροῦν; Ἀδημονῶ… Καὶ μὲ σκουπόξυλα ἀνὰ χείρας παρακαλῶ γιὰ νὰ βοηθήσουμε τὴν ἔξοδο… (Κι ὄχι μόνον φαντάζομαι!!!)

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ

Απογοητευμένοι και προβληματισμένοι  απεχώρησαν οι καθηγητές που υπεράσπισαν την συνταγματικότητα του Νόμου 3838/2010 για την ιθαγένεια των αλλοδαπών, αλλογενών κλπ. Αλεβιζάτος, Σπυρόπουλος και Πολίτης, οι δύο πρώτοι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Δ.Α, για τον 3ο δεν γνωρίζουμε τι σχέση έχει με την Ε.Ε.Δ.Α, από το ΣτΕ ,αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να πείσουν , λόγω του ότι προσπαθούσαν ανεπιτυχώς και χρησιμοποιώντας έωλα επιχειρήματα υπέρ της συνταγματικότητας του Ν. 3838/2010 , αλλά γελοιοποιήθηκαν κιόλας, αφού επιχείρησαν να διαστρέψουν την αλήθεια.
     Πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα, το γεγονός ότι ο δικηγόρος του δημοσίου κ. Μακρής, ελέγχθηκε με δριμύτητα από τον Αντιπρόεδρο του ΣτΕ, διότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν είχε παράσχει, ή είχε παράσχει ελλιπή στοιχεία επί της υποθέσεως αυτής, ήτοι τι θεωρεί και πως ερμηνεύει το Υπουργείο τον όρο ”νόμιμη κατοικία”, και αφ ετέρου πόσοι είναι οι αλλοδαποί που έχουν εισέλθει και ευρίσκονται αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας. Σημειωτέον ότι κατά δήλωση του Αντιπροέδρου, το αρμόδιο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ερωτηθέν έχει απαντήσει, ότι δεν είναι σε θέση να πουν πόσοι είναι οι νομίμως εισελθόντες αλλοδαποί στην Ελλάδα!!
    Το γεγονός ,ότι, την υπεράσπιση του λαθρονόμου ,προϊόν ΠΑΣΟΚ ,την ανέλαβαν καθηγητές πανεπιστημίου, και δη μία ενισχυμένη ομάδα, αφού κατά την προηγούμενη δικάσιμο, παρίστατο μόνον ο κ. καθηγητής Αλιβιζάτος, μας οδηγεί στο να καταλάβουμε το ποιός ευθύνεται για την κατάντια των Ελληνικών πανεπιστημίων.
    Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους υπερασπίστηκαν το ελληνικό γένος, το ελληνικό ΕΘΝΟΣ, αλλά και  την λαϊκή κυριαρχία που είναι αντίθετη με την εθνομηδενιστική μας ισοπέδωση,  ενάντια στους εθνομηδενιστές , που από ότι φαίνεται τα πτυχία και οι τίτλοι  εν τους προσέθεσαν επιχειρήματα .
    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ……ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, και σαν τέτοιο θα αντιμετωπιστεί.
    Ο κος Ανδριόπουλος και η δικηγόρος κα Χριστίνα Τσαμπάζη , έδωσαν τα ρέστα τους, ας μας επιτραπεί η έκφραση, ενώ δεν μπορούμε παρά να πούμε τα καλύτερα για τους λοιπούς υπερασπιστές του συντάγματος των οποίων τα ονόματα θα δημοσιεύσουμε μόνο κατόπιν αδείας τους.
          Σημειωτέον ότι κατά δήλωση του δικηγόρου του Δημοσίου, κ. Μακρή, οι εγγεγραμμένοι εις του Εκλογικούς Καταλόγους για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ήταν 12.000 , αυτό σημαίνει ότι μετά την έκδοση της αποφάσεως της Ολομέλειας, θα πρέπει να επακολουθήσουν ακυρώσεις των δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΗΝ 19Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΥΠΟΜΜΗΜΆΤΩΝ, Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ  ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.    Παρόντες ήταν στρατιωτικοί και ένστολοι ,οι οποίοι άντλησαν εμπειρία για την επόμενη μάχη στο ΣΤΕ ,που αφορά την ύποπτη αφαίρεση της προϋπόθεσης του ελληνικού γένους για την είσοδο στις στρατιωτικές σχολές από τον Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ με την ανοχή της τότε στρατιωτικής ηγεσίας ,και που εκδικάζεται στις 4 ΜΑΙΟΥ.
    ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ
    και πάλι ΕΥΓΕ
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Νίκη στό ΣτΕ κατά Λαθρονόμου;

  1. Δυστυχώς οι περισσότεροι συμπολίτες μας αγνοούν και το θέμα και την σημαντικότητα του.Ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη αυτή τη φορά να κάνει το καθήκον της.Εξαιρετικά διαφωτιστικό είναι το κείμενο του Παναγιώτη Τραιανού “Σύνταγμα και ιθαγένεια”.
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_5296.html

Leave a Reply