Οἱ φίλαθλοι θὰ προστατεύουν τὰ Μουσεῖα μας!

Διότι τὸ κράτος εἶναι ἀνίκανον, διότι ἡ ἀστυνομία ἔχει εὐνουχισθεῖ καὶ διότι τὰ καθάρματα ἁλωνίζουν παντοῦ! 
Ἔτσι ἀπεφάσισαν τὰ παλληκάρια καὶ οἱ κοπελλιὲς φίλαθλοι τοῦ Ὀλυμπιακοῦ Βόλου. 
Νά πῶ συγχαρητήρια;
Νά πῶς Φτοῦ σας κοπρῖτες; 
Νά πῶ καί μή χειρότερα;

Ὅσα κι  ἐὰν ποῦμε ἡ κατάστασις χειροτερεύει. Ὀ Γερουλᾶνος φτιάχνει κοιλιακούς, ὁ Παπαδήμ(ι)ος πίνει καφὲ μὲ τὰ κολλητάρια του τοὺς τραπεζῖτες, ὁ Ἀντωνάκης προσκύνησε, ἡ ἀστυνομία εἴπαμε, συμπληρώνει τὸν πολεμικό της ἐξοπλισμό, πρὸ κειμένου νὰ ἐξοντώσῃ καὶ νὰ φιμώσῃ κάθε φωνή….Ἐμεῖς πτωχεύουμε καθημερινῶς καὶ περισσότερο καὶ οἱ ἐγκληματίες πασχίζουν νὰ ἁρπάξουν τὰ πάντα. 

Πάντως, ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, τὸ πρόβλημα ἔχει ξεφύγει…. 
Καὶ σαφῶς θὰ χειροτερέψουν ὅλα… 
Ἀλλὰ ἐπεὶ δὴ ἔχουμε καὶ μίαν Πατρίδα νὰ συμμαζεύσουμε, σιγὰ σιγὰ ἂς σηκώνουμε τὰ μανίκια… Χρειάζεται!

Φιλονόη.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…

Λίγα 24ωρα μετά την ληστεία στο παλαιό μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να αναλάβει την προστασία και την φύλαξη  του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, τις βραδινές ώρες να εκτελείτε περίπολος προστασίας  στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια  και στη διάθεση του Γερουλάνου” μιας και “ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέδειξε ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου”. (στόχος)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Οἱ φίλαθλοι θὰ προστατεύουν τὰ Μουσεῖα μας!

  1. Με τόσα λεφτά που πετάμε σε άχρηστους ή ανύπαρκτους υπάλληλους και άχρηστους πολιτικούς θα μπορούσαμε να έχουμε τα καλύτερα.
    Από τη φύλαξη των μουσείων έως την ασφάλισή μας.
    Τελικά πώς απολύει ο λαός τους κακούς υπάλληλούς του;
    Αυτοί δεν ξεκολλάνε με τίποτα βρε παιδιά…

Leave a Reply