Τί κουβαλάει ὁ Κουβέλης καί ἡ ΔΗΜΑΡ;

Με αφορμή σχετικά e-mails και αλιεύοντας πληροφορίες συμφωνώ με άλλους προλαλήσαντες ότι η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη λειτουργεί και παρουσιάζεται με υποδείξεις των διαχειριστών της μνημονιακής επικοινωνιακής πολιτικής, Η αντιμνημονιακή εικόνα την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει είναι επίπλαστη. Επί πλέον ο Φ.Κουβέλης κουβαλάει,  “παρα-ρατσιστικές” ιδέες, αλλά και ένα προκλητικό για “αριστερό” πλούτοκρατικό παρελθόν, ενώ παράλληλα συνδέεται έμμεσα με το “παγκόσμιο σύστημα εξουσιατών”. 

Συγκεκριμένα:

  1. Η  φιλομεταναστευτική κληρονομιά του από τον Σύριζα  και η  συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ της γνωστής για τις αντεθνικές της θέσεις και την προσπάθεια αφελληνισμού της εκπαίδευσης  κ.Ρεπούση,  αγγίζουν τα όρια του παρα-ρατσισμού κατά των Ελλήνων, και οδηγούν σε περίεργους συνειρμούς για προσφορά στέγης από την ΔΗΜΑΡ σε λογικές  τις οποίες της απέδιδαν  ότι εξυπηρετούσε επί θητείας της στο Υπουργείο Παιδείας η κ. Ρεπούση και η στενή της φίλη υπουργός κ. Διαμαντοπούλου.
  2. H αντιμνημονιακή εικόνα έχει υπαγορευθεί από γνωστή ΜΚΟ. “Φίλοι” της ΔΗΜΑΡ είναι μέσα στην κίνηση των 18 στην οποία συμμετέχουν στελέχη της εν λόγω ΜΚΟ, στην οποία συμμετέχει και γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος, αγαπημένος των Αμερικανών και του “παγκόσμιου συστήματος εξουσιαστών”
  3. Ο αριστερός-σοσιαλιστής-σοβαροφανής Κουβέλης διαθέτει 80 οικογενειακά ακίνητα.
  4. Το καλύτερο τελευταίο: Ο κ. Φ. Κουβέλης είναι σύμβουλος του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου) Ελλάδος. Συμβουλεύει και εν πολλοίς προωθεί τα συμφέροντα του ΚΙΣ, σε διάφορες βαθμίδες της κρατικής μηχανής.

Όλα τα παραπάνω οφείλουν να ερευνήσουν και να συνεκτιμήσουν οι υποστηρικτές του ΔΗΜΑΡ. 

Ἴων Πολιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply