Ὑπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό γουρούνι ἀπό τόν ΓΑΠ; ΑΣΦΑΛΩΣ! Ὁ Εὐ. Βενιζέλος!

Ο Βενιζέλος απλά προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης…

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ηξερε τα πάντα! Ο,τι είχε κρυφτεί ή ήταν συμφωνημένο κάτω απο τραπέζι! Κι όμως…

Το θράσος και ο πολιτικός του σαλτιμπαγκισμός δεν έχει ούτε όρια ούτε πάτο! Αντί να κάνει τη “πάπια”, να κρυφτεί, να ψελλίσει κανένα “Ουδέν σχόλιον” ή να κάνει κάτι τελος πάντων, απο αυτά που ξέρει και που ξέρουν όλοι οι “λαμογιώτατοι” του συναφιού του, αυτό το – κυριολεκτικά! – παχύδερμο της πολιτκής, βγήκε και δήλωσε πως “καμία εγκληματική πράξη, καμία πράξη που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα δεν προστατεύεται και δε μπορεί να προστατεύεται ούτε από τη βουλευτική ασυλία ούτε από το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Νομίζω ότι αυτά είναι τα ελάχιστα δείγματα ειλικρίνειας που καλούμαστε να δώσουμε σήμερα στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου”!!!!

Και δε στάθηκε μόνο εκεί, αυτός ο εμετικός σάκκος απο λίπος! Προχώρησε ακόμη παραπέρα, τεντώνοντας το σχοινί, προτείνοντας μάλιστα να «συγκροτηθεί Επιτροπή Διαρκούς Αξιολόγησης Στελεχών, ώστε να υπάρχει φάκελος ποιότητας που θα παρακολουθεί όλα τα στελέχη μας στη διαδρομή τους, για να μην κάνουμε τυχαίες ή επιπόλαιες επιλογές»!!! Ακουσον, άκουσον!

Ποιός; Ο Βενιζέλος! Το άκρον άωτον της λαμογιάς, της αισχρότητας, της πολιτικής ανηθικότητας! Ο ορισμός δηλαδή του πολιτικού χαμαιλεοντισμού!

Ρε εμετικό γουρούνι, εσύ δεν ήσουν αυτός που κατασκεύασε – όσο μας τό παιζες Υπουργός Δικαιοσύνης – αυτόν τον νόμο – έκτρωμα που εσείς οι πολιτικές κατσαρίδες ονομάζετε “Νόμο περι Ευθύνης Υπουργών” και που είναι Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ της ατιμωρησίας;

Ρε άθλιο υποκείμενο, εσύ δεν ήσουν αυτός που ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, τότε που το 2004 συνεστήθη για να εξετάσει το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Για ποιόν είχε συσταθεί η εξεταστική επιτροπή; Για τον Τσοχατζόπουλο δεν είχε συσταθεί; Αχρείε!

Εσύ λοιπόν, δεν ήσουν αυτός που είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και σύ δεν ήσουν που είχες αποφανθεί οτι: “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303 του Πορίσματος).

Εσύ δεν ήσουν τόσο καιρό Υπουργός Εθνικής Αμυνας; Εσύ δεν είχες τους φακέλους των υποβρυχίων; Εσύ δεν ήσουν αυτός που ΑΠΛΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΣ τη σύμβαση και μάλιστα με χειρότερους όρους;

Για ποιόν βγαίνεις και τα λές όλα τουτα τα καραγκιοζιλίκια; Σε ποιόν απευθύνεσαι; Σε μάς; Στο λαό δηλαδή; Εχεις το θράσος, άθλιο σακκί απο λίπος να μας εμπαίζεις, ακόμη και τούτες τις ύστατες ώρες περισυλλογής και ευθύνης για όλους μας;

Ποιός είσαι; Ποιός νομίζεις οτι είσαι;

Δε φτάνει που πούλησες μια ολόκληρη χώρα στη Μαφία των τραπεζιτών και καταδίκασες έναν ολόκληρο λαό στη φτώχεια και στη πείνα, δε φτάνει που καταδίκασες τα παιδιά αυτού του λαού, το μέλλον του δηλαδή, στην εξαθλίωση και τον αφανισμό, έχεις το απύθμενο θράσος να βγαίνεις να μας το παίζεις τώρα και…τιμητής της δικαιοσύνης; Εσύ, που δεν άφησες στον ιερό αυτό χώρο που υποτίθεται πως υπηρετείς, τίποτε όρθιο;

Αλλά βρίσκεις και τα κάνεις, εμετικό υποκείμενο. Γιατί αντί να σε κρεμάσουν και τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων απ τη γλώσσα και στη πιο ψηλή κρεμάλα που έχει φτιαχτεί ποτέ, υπάρχουν ακόμη μερικοί “συμπατριώτες” μας που σε επιλέγουν ως τον…αναμορφωτή της πατρίδας μας! Λίγοι, έστω, αλλά υπάρχουν!

Μήπως νομίζεις οτι δε ξέρουμε γιατί ειδικά τώρα…καρατομείς τον παλιό σου …συνδαιτημόνα στο μεγάλο σας φαγοπότι εδώ και 31 χρόνια; Μήπως νομίζεις οτι δε μαντεύουμε γιατί ΤΩΡΑ έγινες ξαφνικά …τιμητής της …κάθαρσης του δημοσίου βίου και του κόμματός σου, μια μέρα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; Είναι ηλίου φαεινότερον “συνταγματολόγε” της πατσαβούρας!

Θυσιάζεις στο βωμό της αισχροκέρδειας ψήφων, έναν “αδερφικό” σου “σύντροφο”, τον ξεπουλάς ως ύστατη πράξη απελπισίας μπας και μπορέσεις και ξεκολλήσεις απο το εφιαλτικό 14 με 15 τα εκατό που σου τρίβουν στη μούρη οι γκαλοπτζήδες της ΑLCO και της MRB! Κι αυτό, επειδή σε εκβιάζουν τα άλλα “αφεντικά” σου, οι τοκογλύφοι και η Μέρκελ, οτι αν δε καταφέρεις – κι εσύ κι άλλος, ο “γαλάζιος” συνεταίρος σου – να συνεχίσεις να κυβερνάς, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα πεταχτούν απο μέσα οι φοβεροί άνεμοι των ανομιών σου! Ο Χριστοφοράκος της Siemens έχει έναν τόμο ολόκληρο απο χαρτιά που σε “καίνε”! Και τα χαρτιά αυτά βρίσκονται στα χέρια της Μέρκελ, που εκβιάζει τόσο εσένα, όσο και τον άλλον, τον έτερο καπαδδόκη! Και σας έχει βάλει και τους δυό να χορέψετε στο ταψί καρσιλαμά, έτσι που τα κάνατε! Κι εσύ, επειδή δεν έχεις άλλο δρόμο παρα να υποδυθείς, ως άριστος χαμαιλέων, το ρόλο του …τιμητή της κάθαρσης, ξεκινώντας απο το ….εύκολο θύμα, μας κουνάς κι επιδεικτικά αυτό το …λουκάνικο φρακφούρτης που έχεις για δάχτυλο!

Για πότε τον συνέλαβες, για πότε τον οδήγησες στη ΓΑΔΑ, για πότε βρέθηκαν χαρτιά, έντυπα, υπολογιστές – καρμανιόλες, μέχρι και …πλάκες χρυσού καταχωνιασμένες στα σπίτια της κόρης σου, ένας Θεός και σύ προσωπικά ξέρετε!

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

Αυτό είναι που λένε “Οσα φέρνει η μέρα, δε τα φέρνει ο χρόνος όλος”!

Ολα λοιπόν ένα καλοστημένο θέατρο-σκιών! Για να αγαλλιάσουν τα …γεροντάκια των μαιμουδο-συντάξεων και των ψευτο-αντιστασιακών, τα λαμόγια που τους έταξες πρόσληψη και που έφερες με πούλμαν να σε ψηφίσουν ως πρόεδρο έχοντας το συμφωνητικό της σύμβασης παραμάσχαλα και οι κυράτσες με το μιζαμπλί μαλλί που τις είχε μαζέψει κάποτε ο συρφετός του ΠΑΣΟΚ και τις είχε βάλει στις εφορίες να …πλέκουν τη φανέλλα του στρατιώτη και να …καθαρίζουν τα φασολάκια του μεσημεριανού φαγητού τους!

Αλλά έννοια σου, ο Τσοχατζόπουλος δε θα καθήσει έτσι απλά να τον…καρατομήσεις, άθλιε σαπιοκοιλιά! Θα τα ξεράσει όλα, μόλις δεί τις κατσαρίδες να βγαίνουν μέσα απ τους τοίχους του κελλιού που του ετοιμάζεις, εσύ και τα τσιράκια σου! Ο Τσοχατζόπουλος είναι πολύ παλιά “πουτάνα” για να καθήσει έτσι απλά να τον …μαμήσει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ της ξευτίλας, εν ονόματι μιας ξευτισμένης κάθαρσης που θα ξεθωριάσει στη πρώτη σταγόνα χλωρίου που θα πέσει πάνω της. Σου τά ΄χει φυλαγμένα Βαγγελάκη! Και στο δικαστήριο θα τα πεί όλα, καλύτερα κι απ τα κάλαντα! Και τότε θα χουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κυβέρνηση, έχε το υπ όψη σου! ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ! Δε θα σε σώσει, ούτε ο …λαός του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν ο …θυρωρός της πολυκατοικίας που βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα που σού δωσε προίκα ο Μπακατσέλος! Εδώ είσαι κι εδώ είμαστε!

Ξέρεις κάτι Βενιζέλε; Στο χωριό μου λένε οτι “κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει”! Πολιτικός όμως πολιτικού και μάλιστα ΠΑΣΟΚου, βγάζει τα πάντα! Και μάτια και φρύδια και μύτες και μασέλες!
Να γιατί είστε η χειρότερη φάρα που γέννησε ποτέ η Φυλή των Ανθρώπων! Γιατί τα κοράκια, είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ!

Βρωμιάρηδες!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ὑπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό γουρούνι ἀπό τόν ΓΑΠ; ΑΣΦΑΛΩΣ! Ὁ Εὐ. Βενιζέλος!

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑ:: Αφορολόγητοι οι βουλευτές! -Ασυλίες οι βουλευτές……..

    ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ τα κόμματα της κυβέρνησης……… Και παραγραφές συνεχίζονται!
    Θέμα: ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;;;
    Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ.
    “Ποιοι” βγάλανε τον νόμο; ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;;; -Οι απατεώνες.
    Τι θα πει διαγράφτηκαν παραγράφτηκαν και η απάτες τους ΘΑΦΤΗΚΑΝ;
    Παρακαλώ να μου στείλουν μερικές τρίχες από τα α-φρύδια τους……. για να θυμιάζομαι, όταν ζοχαδιάζομαι! (Ή εγώ είμαι πολύ *Μ ή οι υπεύθυνοι..…. ακούει κάνεις;;; *Μ-βλάκας;)
    Να παραγραφεί η λέξη παραγράφτηκαν. Τα εγκλήματα η κλεψιές δεν διαγράφονται και ούτε παραγράφονται, μόνον περιγράφονται. Ή θα παραγράφει λόγο παρελεύσεως πενταετίας, ένας τρόπος νόμιμης ληστείας. (Τι θα πει παραγράφτηκε;)
    ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;; Να αναλάβουν τις ανευθύνες τους;;
    “Προδοτικές” κυβερνήσεις… Ντροπή σας δουλοπρεπείς πολιτικοί να σας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνετε τα ξένα κράτη και το Δι-Νε-Του. =(ΔΝΤ) μας τ’ έπρηξε!
    ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ: ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΛΟΓΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! (Από τα λαμόγια.) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΌΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΤΟΥΣ.
    Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες τους, οι πολιτικοί γιατί δεν τις αναλαμβάνουν και την κάνουν πηδηχτή με το κλείσιμο της βουλής και με τα ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ καθαρίζουν κλπ. κλπ.
    Ο Κ. Καραμανλής μας έφυγε νύχτα, αν και ήταν μέρα. Και αγιοποίησε όλους τους κλέφτες και απατεώνες.
    Πολιτικοί: Συγκαλύψεις εκατέρωθεν απατεώνων κλεφτών νταβατζήδων λαμόγια κλπ. δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την κληρονομική καθαρματικότητα τους.
    Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος.. οι πολιτικοί της, και η δυστυχία των λαών της γης…και πάλι οι πολιτικοί της.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ : Τόσα χρόνια μας ψεκάζετε με μαλακιαόσκονη. Επομένως εσείς (οι πολίτες ) φταίτε για το σημερινό χάλι.
    =Αυτεπάγγελτη δίωξη με νόμο, στους ψεύτες, στους πολιτικούς, στους παραχαράκτες της ιστορία κλπ.
    =ΛΑΕ ΖΩΑ ξαναψηφίστε τους, 16-50 δις τον χρόνο δίνουμε για τόκους για το χρέος κλπ..

    1) Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ εδώ κα 35 χρόνια, δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται.
    2) Πάλι ο λαός θα τα πληρώσει, εσείς τους ψηφίζατε εσείς θα τα πληρώσει, που βλέπετε το κακό.
    Όταν οι μαλάκες βγάζουν κυβερνήσεις, ποιο μαλάκες από αυτούς, τι περιμένεις. Εγώ όμως τι φταίω να υποστώ τις Μ και ηλιθιότητες των άλλων; Και να γίνω 20-30% φτωχότερος;;;
    3) Όταν ένας πέσει δύο φορές στο ίδιο σφάλμα λάθος (ψηφίζεις τον ίδιο μ-βλάκα) τότε είναι *Μ
    4) Όταν κάνουν κάτι, που έπρεπε να το είχαν κάνουν χθες ή εδώ και 20-30 χρόνια, πρέπει να ξεχέζονται και όχι να τους θαυμάζουμε να τους λέμε μπράβο και να τους ξαναψηφίζουμε.
    5) ΧΡΕΟΣ: Μην ψάχνετε για το τι φταίει, για όλα φταίει ΤΟ ΧΡΕΟΣ που έχει ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ.
    και ο ΜΠΟΥΛΗΣ…….. Ξαναψηφίστε τους, 16-50 δις τον χρόνο δίνουμε για τόκους για το χρέος.
    6) Αυτεπάγγελτη δίωξη με νόμο, στους ψεύτες, στους πολιτικούς, στους παραχαράκτες της ιστορία και όσους παραποιούν την ΑΛΗΘΕΙΑ κλπ.
    7) Η ΖΟΥΓΚΛΑ είναι πράσινη ανάπτυξη, “οικολογική”…άντε περάστηκα μας.
    &38-Β 2/12/2012 Η σειρά των Α ηγετών: *(ΑΑΑΑ……) Ήμαστε περιτριγυρισμένοι από: ʼσχετους άχρηστους ανίκανους ανέντιμους ανεύθυνους ανάξιους άδικους αφιλότιμους άνανδρους ασύδοτους αδίστακτους άξυστους αναξιόπιστους ανυπόληπτους απαθείς ανίδεους αδαής αμαθής άτεχνους άπειρος άβγαλτος ανήξερος αποτυχημένους ακαμάτες απεχθείς απάτριδες ανιπρόκοπους και αρκετοί ανθέλληνες και προδότες. Τώρα προσθέσατε και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….. Με την αυτοκτονία μπροστά στη βουλή, και τις άλλες ” 3000- 6000 κλπ.” μέχρι στιγμής, και είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι που τους ψηφίζαμε….
    ( Σαβ 31 Ιαν 2004 )- Παλιά και να είναι ΕΠΙΚΑΙΡΑ γίνεται; Και όμως γίνεται. Να τι έγραφα παλιά. .
    ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Πως τους επιτρέπετε;
    Όταν το κράτος η πολιτεία η βουλή οι νόμοι οι βουλευτές τα κόμματα οι εισαγγελείς δεν κάνουν, για την δουλειά που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Τότε “πρέπει να λαδώνονται” ή να απαξιώνονται. Το γοργόν και χάριν έχει, αν το λάδωμα αντέχει.
    =Πολιτική εκτός δικαιοσύνης και λογικής: Ίντριγκες ραδιουργίες κομπίνες κλεψιές αρπαχτές. Προνομιακά προνόμια ή πουρνόμια, διακρίσεις, προσφορές, πριμ, ατέλειες προμήθειες κλπ κλπ. Γίνετε τις πουτάνας. -Όλα λάδι εν Ελλάδι.
    Υπάρχει κράτος; -Βεβαίως κράτος λαμογίων.
    =Μέσα στην βουλή οι βολευτές προβάλλονται με την απουσία τους, και περνούν κάθε μήνα από τα ταμεία τους, για να πάρουν την λεία τους. -Και οι ψηφοφόροι στην αφασία τους, τους ξαναψηφίζουν με την μ-βλακεία τους.
    =Αν υπήρχαν αρσενικοί πολιτικοί έπρεπε να βγάζουν καπνό τα α-φρύδια τους.
    =Βουλή ναός της δημοκρατίας: Ψευτιάς και απατεωνίας.
    =Επανίδρυση του ΠΑΡΑκράτους συνεχίζεται, και ο λαός αυν-χτενίζεται.
    =Θεωρείτε αμέλημα μέλημα πλημμέλημα, ή θεληματικό θέλημα με πλούσιο έλλειμμα;
    =Ο αρπάξας του αρπάξαντος.
    =”Όλοι” τ’ αρπάζουμε και το βουλώνουμε, νέα φυντάνια πάντα φυτρώνουν. Κ’ άλλους τα φίδια γύρο τους ζώνουνε κ’ άλλοι τα βλέπουνε μα δεν ζυγώνουνε, και με τα πόδια τους, εαυτούς μουντζώνουνε.
    =Όσοι δεν τα’ αρπάζουν, είναι διότι δεν μπορούν.*(ΕΕΕ)
    =Υπάρχουν βέβαια οι εξαιρέσεις, μα δεν μετράνε γιατί κατέχουνε, δύο τρις θέσεις.
    =Πως τα «γαϊδούρια» ανέχονται την τόση αδικία, να τρώνε του σκασμού αυτοί, να ζούνε μέσα στη χλιδή, και θέλουν να τους βλέπουνε χωρίς αντιδικία; (Διαμαρτυρία).
    =Όταν ο διπλανός πεθαίνει, κ ‘από την πείνα αρρωσταίνει, και σκελετός μονάχα μένει,
    πως ζεις χαρούμενα (ευγενικέ) “Ευγένη”;
    =Ότι κάνεις για να ζήσεις και να ορθοποδήσεις, είναι δικαιολογημένα, και ότι για να πλεονεκτήσεις, μάλλον βρίσκονται “κλεμμένα”.
    =Και ο Πανελλήνιος σύλλογος ασυλλόγιστων και τις αρπαχτείς, μένει απαθής.
    =ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και τα λεφτά χρησιμεύουν μέχρι να πεθάνεις, ότι και αν πεις, και ότι και αν κάνεις. Μετά εις υγειά τα κορόιδα.
    =Πολιτικός μη “κάθαρμα” δεν γίνεται να γίνει, για όλα τα κακά της γης φέρνουνε την ΕΥΘΗΝΗ.
    =Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα λάθη μας…, για να τα επαναλαμβάνουμε.
    =Δεν μπορείς να είσαι περήφανος ως μαλάκας.
    =Ο 21ος αιώνας τις αιώνιας απάτης τις αρπαχτείς του φακελάκι του λαδώματος και τις ηλεκτρονικής λαμόγιας και απάτης.
    =Στέλνω στην βουλή 300 λουκουμάδες προς ένδειξη ευγνωμοσύνης.
    *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)

    *Μ=(μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες μαλάκες )
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis [email protected] =(Στη μαύρη λίστα;;;)
    & ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
    # ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm
    =====================

Leave a Reply