Ὁ πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος, μᾶς προέκυψε δουλέμπορος!

Ὁ πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος, μᾶς προέκυψε δουλέμπορος!1

 

Φυσική συνέπεια της φιλοξενείας μας είναι: οι Εβραίοι δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες όπως και όπου τους συμφέρει. Ο πολυπολιτισμός, είναι ένα από τα πολλά εργαλεία τους καταστροφής μιας ομογενούς φυλετικά κοινωνίας όπως είναι το Έθνος, διότι πιστεύουν πως δεν  μπορούν να ζήσουν όπως ΕΊΘΙΣΤΑΙ μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη για πολύ. Αφού με την συμπεριφορά τους προκαλούν επαναλαμβανόμενες κακές εμπειρίες (φαίνεται στις ιστορίες των εθνών), οι μεγαλοεβραίοι πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους. Γιαυτό εκμεταλλεύονται τον πολυπολιτισμό μαζί με τα άλλα “κινήματα” στρέφοντας τους ανθρώπους τον έναν ενάντια στον άλλο. Κι επειδή ένα έθνος αποτελεί την πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα (γυναικών, ομοφυλοφίλων, οικολόγων, αριστεριστών κτλ) μειονοτήτων εναντίον του.

Πολύδωρος

       -Εεεεε! Πού είναι οι “διάφοροι” καί οι “δήθεν”;;  Οεεοοο!! 

Μούγκα στή στρούγκα…

ριστοτέλης   

 

 

Με σήμα της Interpol συνελήφθει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Αθήνα για διακήνιση μεταναστώνὉ πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος, μᾶς προέκυψε δουλέμπορος!2

Μούγκα όλα τα ΜΜΕ δεν παίζει πουθένα η είδηση. Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος. (πηγή)

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply