Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.Άμα τελικά τον φέρετε αυτόν τον πολυπόθητό σας εμφύλιο, ο πρώτος που θα ψάξετε να βρείτε θα πρέπει να είμαι ΕΓΩ. Μου δολοφονήσατε την μισή οικογένεια. Γι’αυτό κι εγώ θα σας πηδήξω το μουνί που σας πέταγε. Κι όποιος έχειαμφιβολία για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, ας πάει εδώ: 

Γιάννης Φραγκούλης

Γιατί δεν ζητά κανείς πολεμικές αποζημιώσεις και από τους Κομμουνιστές, για τον “Εμφύλιο”;


Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.1

Ακούω συνέχεια για τις περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις, για τον λαϊκισμό γύρω από το θέμα. Ξαφνικά κάποιοι ξύπνησαν, λένε ότι είναι κυρίως θέμα τιμής και μνήμης, και ζητάνε μετά από 60 χρόνια, αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Έχουν οι ίδιοι το θάρρος και τα κότσια όμως, να ζητήσουν από το ΚΚΕ το ίδιο;
Για τις καταστροφές που υπέστη η χώρα κατά τη διάρκεια του 3ετους συμμοριτοπολέμου; Για τα θύματα, που ήταν υπερπολλαπλάσια από όσα ήταν από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο αλλά και τη Γερμανική Κατοχή; Να θυμηθούμε τους αριθμούς λοιπόν;

Ο αριθμός των θυμάτων του συμμοριτοπολέμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έφτασε στα 154.000 άτομα. Οι απώλειες του Ελληνικού Στρατού, όπως αναφέρονται στις στατιστικές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έφτασαν στις 15.969 νεκρούς, τις 37.557 τραυματίες και τις 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες. Οι απώλειες του “Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας” ήταν 38.839 νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία. Εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα.

Μία άλλη επίπτωση, ήταν ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός των προσφύγων, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα χωριά τους για να μην βρεθούν στο επίκεντρο των μαχών κυβερνητικού στρατού-ανταρτών, είτε πάλι επειδή εξαναγκάστηκαν, στη διάρκεια των μεγάλων εκκαθαριστικών επιχειρήσεων του εθνικού στρατού, ώστε να αποκοπεί κάθε δυνατότητα εφοδιασμού των αντάρτικων τμημάτων. Σύμφωνα με ένα “Μνημόνιο για το ελληνικό προσφυγικό πρόβλημα”, που εστάλη στις 8 Οκτωβρίου 1949 προς το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, ο πρωθυπουργός Π. Τσαλδάρης δήλωνε πως ο αριθμός των προσφύγων του εμφυλίου πολέμου ανέρχονταν σε 684.607 άτομα, από αυτά 166.000 πρόσφυγες είχαν επαναπατρισθεί και ότι άλλοι 225.000 θα επαναπατρίζονταν σύντομα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απογραφή του 1951, εμφάνισε ουσιαστικά στάσιμο τον πληθυσμό της χώρας έναντι της προηγούμενης απογραφής του 1940, ενώ η μείωση σε αρκετούς νομούς ήταν συγκλονιστική, όπως στην

Καστοριά (-28%)
Ευρυτανία (-25,8%)
Φλώρινα (-22%)
Φωκίδα (-19,64%)
Δράμα (-17%)
Κιλκίς (-12%)
Κοζάνης (-7%) κλπ.

Τέλος, να αναφέρουμε τις σοβαρές επιπτώσεις του συμμοριτοπολέμου στην αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία. Η παραγωγή σιτηρών είχε πέσει το 1946 σε επίπεδο μόλις ανώτερο από τους αριθμούς της μέσης παραγωγής του 1936-38 (389.263 τόνοι), όμως το 1947, όταν το πρόβλημα των εκτοπισμένων και των προσφύγων συνοδεύτηκε από ξηρασία, η μείωση ήταν περίπου 50%. Επίσης, η παραγωγή καπνού μειώθηκε το 1946 κατά 46%, ενώ ο αριθμός των μεγάλων ζώων είχε μειωθεί το 1946 έως 50% και αναμενόταν να μειωθεί και άλλο κατά το 1948. Πρέπει δε να αναφερθεί ότι το 1950, ένα χρόνο μετά τον τερματισμό του συμμοριτοπολέμου, η περιοχή Γρεβενών είχε μόνο το 30% των κοπαδιών που διέθετε, σε σύγκριση με την προπολεμική περίοδο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκλήματα των κομμουνιστών:

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.2

ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.3

 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.4

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.5

ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.6

ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.7

Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.8

ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΘΕΑΜΑ – ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.10

Ο “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ” ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.11

Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΛΟΥΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: “Εις εικοσι δύο των πτωμάτων τούτων παρετηρήθη εξώριξης οφθαλμών εν ζωή γενομένη”

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.12

Η “ΠΡΟΣΦΟΡΑ” ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.13

 

Ο Στρατιώτης Ι.ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία όταν τον συνέλαβαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του καπετάν-Γιώτη (ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ) στις 1-7-1949.

Οι συμμορίτες μετά απο αφάνταστα βασανιστήρια του απέκοψαν δια μάχαιρας την μύτη και τα αυτιά, και του κατέφεραν θανάσιμα πλήγματα εις τον λαιμόν και άλλα σημεία του σώματός του. Διεσώθη εκ διελθούσης περιπόλου του Εθνικού στρατού.

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.14

 

“…Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίζουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες που είχα αραδιάσει έξω απ τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι, και άν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου “να τα βροντήξουν”. ‘Αλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν μερικές μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος την θέση μου”

 

Στέφανος Λιόλιος, Απόσπασμα καταθέσεως ενός δημιου του ΕΛΑΣ και της “εθνικής αντίστασης” που συνταξιοδότησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.  

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.15

Ο υπαρχιφύλαξ Νικόλας Αγγελόπουλος του Δ’ Α.Τ. Απεκόπη ο λαιμός του με κονσερβοκούτι απο τους συμμορίτες του ΚΚΕ την 10-12-1944 στο σφαγείο της Ούλεν. Στην φωτογραφία φαίνονται και τα πλήγματα δια μάχαιρας στην καρδιά

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.16

Αποκεφαλισθέντες άνδρες της Ε.Β.Χ. αφού προηγουμένως βασανίσθηκαν καννιβαλικά απο τους εκτελεστές της ΟΠΛΑ. 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.17

 

Ελένη Γκοτζαμάνη 

18 ΜΗΝΩΝ!!! Εβιάσθη, εστραγγαλίσθη! 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.18

 

Ο Δικηγόρος Γρ.Κοντοβουνήσιος, δολοφονημένος απο το ΚΚΕ.

Επάνω του οι δολοφόνοι έριξαν το εξαετές παιδάκι του, το οποίο έσφαξαν.  

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.19

Ο Αστυνομικός διοικητής του 2ου Α.Τ.Πλάκας Α.Ζαρούλης, όπως βρέθηκε μετά την φοβερή εκτέλεση του. Τον κατακρεούργησαν. “Έργο” της ΟΠΛΑ Μπραχαμίου.

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.20

Δολοφονημένος ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ απο τους συντρόφους “της Αριστεράς και της προόδου” και το… “κόμμα του λαού ΚΚΕ”

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.21

Αστυφύλακες ΙΣΤ’ Τμήματος. Σφαγμένοι με άφθονα τραύματα στην προκάρδιο χώρα (Ούλεν) 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.22

 

Ο ιδιαίτερος του Ελευθερίου Βενιζέλου Ηλιάδης, τραγικό θύμα του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ επίσης δολοφόνησε και τον Κορώνην, τον κυριότερο συνεργάτη του Βενιζέλου στον τομέα της φιλεργατικής νομοθεσίας του κράτους. 

 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.23

Ένα παιδάκι σφαγμένο απο το ΚΚΕ 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.24

Αυτά είναι τα “έργα” και η “προσφορά” του ΚΚΕ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!!! Η σφαγή των Ελλήνων! 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.25

Μα καλά, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΟΥΝ; 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.26

Αποκεφαλισμένα πτώματα σφαγμένων Ελλήνων απο το ΚΚΕ.Προσέξτε την φωτογραφία. 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.27

Αστυφύλακας Χρήστος Λόγιος. Τον έσφαξαν οι κομμουνιστές στην Ούλεν στις 7-12-1944 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.28

Υπαστυνόμος Δαμιανός Συμεωνίδης. Σφάχθηκε απο τους κομμουνιστές στην Ούλεν στις 7-12-1944 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.29

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ!

 

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.30

 

Εξόριστοι κομμουνιστές στην Μακρόνησο (Τα Νέα, 30-3-1988).

 Όλοι τους χαμογελούν. Τα σφαγιασθέντα θύματά τους λησμονήθηκαν, ενώ αυτοί όχι μόνο δέν τιμωρήθηκαν αλλα πολλοί απ’ αυτούς μετέπειτα πήραν και σύνταξη ώς “αντιστασιακοί”.

Ὅταν μᾶς δολοφονοῦσαν κατὰ χιλιάδες.31

Ορίστε και οι “προσωπικότητες – είδωλα” των ΝεοΕλλήνων. Τα σχόλια δικά σας!

 

Π.Π.(πηγή)

 

πε δ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τν βία, κάθε μορφς βία, κι πε δ πολλ μς τχουν κάνει κάτι μαντμες τώρα τελευταα μ τς πειλές τους, θλεγα ν τ ξανασκεφθον…
Ατν τν φορμφύλιος δν θ καταστρέψ μόνον ατούς… λλ κα πάρα πολλλλα….
σο γι τγκλήματα…
Δυστυχς, θ τολμοσα ν τ συγκρίνω μόνον μ τς θηριωδίες τν Τούρκων.
Σέ ατούς θελαν νά μοιάσουν; Κονσερβοκούτια γιά νά κόψουν λαιμούς; 
ν τ ν δεκτ (πο δν τ δέχομαι) πς κάποιος θεωρετο χθρός τους.  
Χάθηκαν τά πλα πού θά τόν ξάπλωναν μέ μίαν σφαίρα στήν καρδιά;

π τν λλην… Παιδιά; Σοβαρολογομε;
Κα καλά, ν τ πάλι ν δεκτ (πο δν τ δέχομαι) πς θελα νξαφανίσουν κόμη κα τν σπόρο ατν πο θεωροσαν ταξικούς τους χθρούς…. Τούς βιασμούς; Τά βασανιστήρια; Ποιό νθρώπινον ν θά τολμοσε κόμη καί νά φανταστ κάτι τέτοιο; Ποιό;

Κτήνη! Σκέτο κτήνη! 
Στν διαν κατηγορία μ τ μογγόλια σς χω!  πάνθρωπα, πάνθρωπα κι νευ ατίας πάρξεως κτήνη! 
Ατ εστε!

 

Φιλονόη.

 

Υ.Γ. παππος μου σκοτώθηκε στν μφύλιο. ναν μφύλιον πο ξεκίνησαν «λληνες» κατ τς λλάδος. Νά τό θέσω διαφορετικά; Κι μένα μο σφάξατε πρόγονο! Καί θά νεχθ σήμερα νά μιλον οποκτηνωμένοι φασστες καί  ο δολοφόνοι γιά φασισμό;  Καλά….

(Visited 826 times, 1 visits today)
Leave a Reply