Βγῆκε τσάρκα ὁ τραμπουκο-δικτατορισμός!

 

Κα τ τσάρκα… Μεταμεσονύκτιο….
Κι πε δ τραμπουκο-δικτατορισμὸς εναι μοναχοπαίδι τοῦ σοσιαλισμοῦ- κομμουνισμοῦ-δημοκρατίας τῶν τοκογλύφων
Κι πε δ τ μοναχοπαίδια εναι μν λατρευτά, π τος γονες τους, λλ δν τ ξέρουν κι λα…
Κι πε δ μπαμπάς του, κομμουνισμς (παρέα μ τν γκόμενά του τν ναρχία καὶ τὸν γκόμενό του τὸν σοσιαλισμὸ καὶ τὴν μαννούλα του τὴν δημοκρατία τῶν τοκογλύφων) δν καλοβολεύεται ταν το][υς μαλώνουν τ παιδάκι του, επε νναλάβ δράσεις…
Τν μία στέλνει τ τσιράκια του ν σαπίσουν στ ξύλο 80χρονο…..
Τν λλην στέλνει πάλι τ τσιράκια του ν σαπίσουν στ ξύλο σχέτους δημοσιογράφους, μόνον κα μόνον γιατταν μαρο σκότος, πο προηγουμένως εχε πλακώσει τν γ, κα ἐπλανήθη… (Λέει…..) 
Τν τρίτη σπάει στ ξύλο θελοντς φύλακες το ναο τν δώδεκα θεν…
Τν τετάρτη στέλνει στ νοσοκομεο, πακέτο μναν χαρτοφύλακα κατηγοριν π ψευδοκατηγορουμένους, νθρώπους πο κρατοσαν πλς τν λληνικ σημαία….
Τν πέμπτη καίει νθρώπους, βιβλιοπωλεα, καταστήματα, σπίτια νθρώπων,  μ τος ποίους διαφωνε
Τν κτη σπάει στ ξύλο παιδι πολιτευτν τοντιπάλου στρατοπέδου…
Κα μετ μς λέν…. 

“Ενέδρα” καταγγέλλει η “Χρυσή Αυγή” – Συνελήφθη 29χρονος

“Ενέδρα θανάτου” σε βάρος του γιου υποψήφιας της “Χρυσής Αυγής”, το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλει ο υπεύθυνος περιφέρειας Κρήτης, Σταύρος Καρεφυλλάκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της “Χρυσής Αυγής”, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περίπου 10 άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 26χρονο, ο οποίος, χάρη στα αντανακλαστικά του “τραβήχτηκε”, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία οι δράστες ήταν 6 στον αριθμό, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας μαχαίρια και σιδερογροθιές επιτέθηκαν στον 26χρονο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του.

Τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι άγνωστοι δόθηκαν στην αστυνομία, που αναζητά τους δράστες.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στο Ηράκλειο.

Τελικά το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον παθόντα καθώς δεν φορούσε προστατευτικό στο πρόσωπό του ενώ πρόκειται για γνωστό στην ΕΛΑΣ ατομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου:

“Συνελήφθη σήμερα  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπός, ο οποίος μαζί με πέντε συνεργούς του, χθες  το βράδυ, επιτέθηκαν σε 26χρονο ημεδαπό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και όπως προέκυψε ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.

 Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης”. (πηγή)

Βγκε τσάρκα  τραμπουκο-δικτατορισμός!
λλ περπατ νύκτα…
Κι ποιος νύκτα περπατε, λσπες κα @κ@τ@ πατε

Φιλονόη. 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply