Θέλω ..ἐμπάργκο στὴν ΑΕGEAN τώρα!!

Θέλω ..ἐμπάργκο στὴν ΑΕGEAN τώρα!! (τελευταῖες ἐξελίξεις)


Πως έλεγε η διαφήμισή τους; Aegean…θέλω να πετάξω τώρα;;

Κι εγώ θέλω δοσίλογοι να πάθετε τέτοια ζημιά μετά από αυτό,που να βλαστημήσετε την ώρα και την στιγμή  που για το χρήμα,πουλήσατε πατρίδα,αγώνες,αίμα και θυσίες!! Γίνεται;;Αν το θελήσουμε πολύ γίνεται!!

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΒΑΛΤΕ STOP ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΤΗΣ AEGEAN Ή ΚΑΝΤΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΥΠΡΟ

Mε μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν και να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία της Βόρειας Κύπρου, όπως αποκαλούν τα κατεχόμενα. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη από μια εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων προκαλεί το λιγότερο, ντροπή, αίσχος και αηδία. Έχουμε δει ανάλογες κινήσεις από εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν συμφέροντα στην Τουρκία αλλά και στα κατεχόμενα. Η ενέργεια, όμως της AEGEAN, προκαλεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Πρόσφατα, η εταιρεία AEOLOS είχαμε δει και δημοσιοποιήσει στην Κουκουβάγια ότι, διοργανώνει εκδρομές στην Βόρεια Κύπρο, όπως την αποκαλεί μέσα στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.
Τώρα έρχεται η AEGEAN και στην επίσημη ιστοσελίδα της κλείνει διακοπές σε ξενοδοχειακές μονάδες των κατεχομένων. Σε ξενοδοχειακές μονάδες, που ή έχουν ανεγερθεί παράνομα πάνω σε Ελληνοκυπριακή γη ή ανήκουν σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.
Η ιστοσελίδα στο συγκεκριμένο σημείο έχει αναρτήσει φωτογραφικό υλικό από ξενοδοχεία στα κατεχόμενα με όλες τις πληροφορίες, καθώς και χάρτη για το που βρίσκονται και σε ποιες περιοχές. Επίσης, εισηγείται και ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί στην Βόρεια Κύπρο, όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα.
Τι άλλο θα γίνει στον βωμό του χρήματος;
Δείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN

http://hotel.aegeanair.com/region/cy/northern-cyprus.el.html

πηγη:

 

(Visited 41 times, 1 visits today)
One thought on “Θέλω ..ἐμπάργκο στὴν ΑΕGEAN τώρα!!

Leave a Reply