Ζήτω ὁ πολυπολιτισμός

Τον κυνηγούσαν γυμνό στην Ακαδημίας!

Μια φωτογραφία-χίλιες λέξεις για την κατάντια της Αθήνας: Ένας αλλοδαπός άνδρας γυμνός κείτεται στον πεζόδρόμο της Βουκουρεστίου…

Σοκ στην καρδιά της Αθήνας! Με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Βουκουρεστίου.

Άνδρας βορειοαφρικανικής καταγωγής τρέχει γυμνός στην Ακαδημίας κυνηγημένος από ομάδα ατόμων, πιθανότατα τοξικομανών.

Στη συμβολή με την Βουκουρεστίου ο άνδρας πέφτει εξαντλημένος από το κυνηγητό, ενώ η ομάδα των ατόμων που τον κυνηγά διασκορπίζεται στους γύρω δρόμους.

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού, ένας δικηγόρος που εργάζεται στην περιοχή, συγκλονισμένος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφτασε σε λίγη ώρα μαζί με ασθενοφόρο.

Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει γίνει ένα απέραντο παζάρι ναρκωτικών, ένα απέραντο πορνείο και ένα απέραντο “θέατρο” εγκληματικών ενεργειών.

Η αστυνομία προσπαθεί με τις δυνάμεις που έχουν απομείνει να κάνει κάτι, αλλά εις μάτην.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται καθημερινά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα!

Ποιοι επέτερψαν να φτάσουμε στον πάτο και γιατί;

Τι θα κάνει η νέα πολιτική ηγεσία;

Η ελληνική κοινωνία περιμένει άμεσες απαντήσεις γιατί βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Πρέπει να προφυλάξουμε την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία από τη διάλυση, αλλά και να ενσκήψουμε με ανθρωπισμό στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Έλεος, δεν πάει άλλο!

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply