Ἀποτοξίνωσις ἀπὸ τὰ βαρέα μέταλλα καὶ τὰ CHEMTRAILS

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrail και να απαλλαγούμε από αυτά.
Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξἰνωσης του οργανισμού μας ακόμη και να βοηθήσει στη μείωσης της αθηρωματικής πλάκας, είναι η χηλίωση (απομεταλλ…ωση). Η ονομασία χηλίωση προέρχεται από τη λέξη «χηλή» που σημαίνει «νύχι ζώου».

Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ο χηλικός παράγων, μια συνθετική χημική ουσία, η κάποια πρωτεΐνη του σώματος, προσκολλάται σε ορισμένα μέταλλα και σχηματίζει μαζί τους μια σύμπλοκη ένωση, η οποία περνώντας μέσα από τους νεφρούς αποβάλλεται από το σὠμα.

Τοξικά μόρια μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, το βάριο, ο μόλυβδος, αλλά και τα αμέταλλα όπως το φθόριο, εισβάλλουν σε διάφορα κύτταρα του σώματος μας και δρουν με ένα «μοριακό μιμητισμό». Αυτός ο μιμητισμός εκτοπίζει σημαντικά μόρια μετάλλων στα ανθρώπινα κύτταρα και δημιουργεί τοξικά μόρια και έτσι καταστρέφουν το κύτταρο σε επἰπεδο DNA .

Μια πολλή καλἠ και φθηνή ουσία απομεταλλώσεως είναι και ο ζεὀλιθος.
Ο Ζεόλιθος βρίσκεται στη γη. Είναι κατάλληλος για την αφαίρεση των τοξικών μετάλλων από τους ιστούς και το αίμα. Τα μόρια του, έχουν την ικανότητα να παγιδεύουν τα τοξικά μέταλλα όλων των τύπων και να τα φυλακίζουν μέχρι να αποβληθούν από τον οργανισμό μέσω των ούρων ή κοπράνων. Επειδή αποτελείται από σωματίδια που είναι αρνητικά φορτισμένα, προσελκύει τα στοιχεία που είναι θετικά φορτισμένα σαν μαγνήτης.

Μια άλλη ουσία που δρα παρόμοια, είναι ο άργιλος, μπετονίτης, εξ ου και τα λασπόλουτρα. Ο άργιλος υπάρχει και σε μορφή δισκίων για εσωτερική χρήση, είναι δε και αυτός επίσης αρνητικά φορτισμένος. Θεωρείται η τροφή θαύμα.

Επίσης γενικώς τα φύκια, αλλά ειδικα η Spirulina και η Chlorella έχοντας αλγινικό νάτριο, το οποίο και αυτό δρα σαν χηλική ουσία, είναι από τις πλέον αποτοξινωτικές ουσίες της φύσης.
Έχει διαπιστωθεί,ότι τα ποντίκια, στα οποία χορηγήθηκε η Spirulina και η Chlorella, απέβαλλαν 7 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από το επικίνδυνο χημικό διοξίνη, απ’ ότι με την λήψη τροφής με μια ειδικά ελεγχόμενη δίαιτα.

Η chlorella και η Spirulina ενώνονται με τα τοξικά μέταλλα ακόμη και με το ραδιενεργό ιώδιο και το αποβάλλουν από τον οργανισμό. Κατά το 1994 Ρώσσοι επιστήμονες παρακολουθούσαν 270 παιδιά, που επλήγησαν από το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ. Σε συνέχεια 45 ημερών τα παιδιά λάμβαναν καθημερινα 5γρ. Spirulina, η οποία ελάττωσε την ποσότητα των ραδιονουκλεϊδίων στο σώμα τους κατα 50% και σταθεροποίησε την αλλεργική τους ευαισθητοποίηση.

Ένα άλλο βὀτανο που βοηθἀ στην αποτοξἰνωση βαρέων μετάλλων, είναι ο Kορίανδρος όπως και το γνωστότατο Σκόρδο και Λεμόνι.

Eυαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Msc

φύτρο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply