Μοῦσι οἱ ἐξωγήινοι τῆς NASA!!!

Μοῦσι οἱ ἐξωγήινοι τῆς NASA!!!Λέτε νά τό ἔκαναν ἐπιτηδες;
Λέτε νά προσπαθοῦσαν νά μᾶς παραπλανήσουν;
Ἄν τὲ καλέ…
Τέτοια πράγματα δὲν κάνουν οἱ παρατρεχάμενοι τῆς (παλαιᾶς καὶ) νέας τάξεως πραγμάτων. 
Αὐτοὶ μόνον ἀλήθειες μᾶς πουλοῦν. 
Ἐμεῖς δὲν τὸ ἀντιλαμβανόμαστε.
Διαψεύδεται η ΝASA

Γήινο το βακτήριο που αποδείκνυε την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα

Ενα καλά προσαρμοσμένο εξτρεμόφιλο αποδείχθηκε το βακτήριο που “ψάρεψαν” οι ερευνητές της ΝΑSΑ από την υψηλής περιεκτικότητας σε αρσενικό λίμνη Mόνο της Καλιφόρνιας
Δύο άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν χθες Κυριακή στη διαδικτυακή έκδοση της επιθεώρησης Science διαψεύδουν κατηγορηματικά και οριστικά παλαιότερα ευρήματα επιστημόνων της ΝΑSΑ που υποστήριζαν την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα.
Τα επίμαχα ευρήματα
Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του 2010 είχε δημοσιευθεί, και πάλι στην επιθεώρηση Science, άρθρο της αστροβιολόγου Φελίσα Γουλφ- Σάιμον (Felisa Wolfe-Simon), σύμφωνα με το οποίο το βακτήριο GFAJ-1 είχε αντικαταστήσει τον φώσφορο με αρσενικό.
Ολοι οι οργανισμοί πάνω στη Γη χρησιμοποιούν ως βασικά συστατικά για να δημιουργήσουν τις απαραίτητες για την επιβίωση δομές τους (μεμβράνες, οργανίδια, νουκλεϊνικά οξέα κ.λ.π), άνθρακα, υδρογόνο, άζωτο, οξυγόνο, φώσφορο και θείο. Το να υπάρχει ένας οργανισμός που είχε πετύχει να επιβιώνει έχοντας αντικαταστήσει ένα από τα βασικά αυτά συστατικά με κάποιο άλλο, ήταν ένδειξη ύπαρξης άλλων μορφών ζωής.
Πιθανότατα δε, κατά τη ΝΑSΑ, ήταν και ένδειξη ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο βακτήριο είχε απομονωθεί στη λίμνη Μόνο στην Καλιφόρνια η οποία φέρει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά αρσενικού.
Η διάψευσή τους
Ηδη από το 2010, η ανακοίνωση, εν χορδαίς και οργάνοις, της ΝΑSΑ σχετικά με τα πεδία που άνοιγε ο εντοπισμός του βακτηρίου GFAJ-1 είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις εκ μέρους της επιστημονικής κοινότητας. Δεν ήταν λίγοι οι ερευνητές που έσπευσαν να υποδείξουν τα μεθοδολογικά λάθη της Φελίσα Γουλφ-Σάιμον και των συνεργατών της.
Χρειάστηκε ωστόσο να περάσουν 18 ολόκληροι μήνες προκειμένου να έλθει η διάψευση από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες. Το πρώτο άρθρο υπογράφεται από ερευνητές των Πανεπιστημίων Πρίνστον και Βρετανικής Κολομβίας καθώς και του Ιατρικού Ινστιτούτου Χάουαρντ Χιουτζ. To δεύτερο υπογράφεται από ερευνητές του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Ζυρίχης.
Τα ευρήματά τους καταδεικνύουν ότι το εν λόγω βακτήριο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φώσφορο, όπως δεν μπορούν να ζήσουν όλοι οι γνωστοί οργανισμοί και πως μακράν του να είναι απόδειξη ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες, είναι ένα καλά προσαρμοσμένο εξτρεμόφιλο. Με αυτόν τον όρο περιγράφονται οι οργανισμοί που ζουν σε ακραία περιβάλλοντα. Στην προκειμένη περίπτωση, το GFAJ-1 είναι καλά προσαρμοσμένο στα υψηλά ποσοστά αρσενικού της λίμνης Mόνο όπου ζει και όντως μπορεί να εντάξει αρσενικό σε κάποια μικρά μόρια του. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν έχει αντικαταστήσει με αρσενικό τον φώσφορο.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η επιθεώρηση Science δεν απέσυρε το αρχικό άρθρο. Απλώς δημοσίευσε τα άρθρα τα οποία θεωρήθηκαν ότι παρέχουν συμπληρωματικές πληροφορίες για το επίμαχο βακτήριο…(πηγή)
Καί τώρα τί θά κάνουν;
Δὲν σκοτίζονται! 
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τὸ σενάριον μὲ τοὺς ἐξωγηΐνους τὸ ἔχουν ἔτοιμο. 
Σιγὰ μὴν μποῦν στὸν κόπο νὰ τὸ ἀλλάξουν. 
Ἀπλῶς θὰ μᾶς τὸ φορέσουν κάπως …ἀπότομα!
Υ.Γ. Γιατί νά ἀποσυρθῇ τό ἀρχικόν ἄρθρον; Ἔτσι κι ἀλλοιῶς λίγοι θὰ διαβάσουν τὴν διάψευσιν! Ἄς ὑπάρχῃ καλλίτερα, πρὸ κειμένου νὰ μὴν ἔλθῃ μαζικὸς ταμπλᾶς στοὺς γηΐνους!
(Visited 12 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Μοῦσι οἱ ἐξωγήινοι τῆς NASA!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μούσι οἱ ἐξωγήινοι τῆς ΝΑΣΑ!!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Βάσις ὑποδοχῆς ἐξωγηΐνων στό Καζακστάν; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Βάσις ὑποδοχῆς ἐξωγηΐνων στό Καζακστάν; » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply