Ναί, τώρα τὰ περιπολικὰ φταῖνε!

Ναί, τώρα τὰ περιπολικὰ φταῖνε!Δὲν γίνεται, κάποιος μᾶς κάνει αἰσχρὴ πλάκα! Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς!
Ἔχουν πλακώσει ὅλοι οἱ ἐξωγήινοι ἐδῶ καὶ ἐμεῖς πασχίζουμε νὰ τοὺς πείσουμε πὼς τὸ μυρμήγκι δὲν εἶναι ἐλέφαντας!
Ὁ Δένδιας, νέος ὑπουργὸς Δημοσίας τάξεως, ἔβγαλε τὰ συμπεράσματά του!!!
Εἶναι πλέον βόμβα τὸ κέντροω τῶν Ἀθηνῶν, καὶ μάλλιστα βόμβα ποὺ ἐξαπλώνεται. Κάπως δῆλα δὴ σὰν τὴν ἐπιδημία ἕνα πρᾶγμα! 
Ὁ ἴδιος, στὶς δηλώσεις του, ἰσχυρίστηκε πὼς πρὸ πέντε ἐτῶν οἱ συνθῆκες δὲν ἦταν ἔτσι. 

Κάτι θὰ ξέρῃ περισσότερο αὐτός, γιὰ νὰ τὸ λέῃ…

Τὸ καλλίτερον ὅλων ὅμως, ἀπὸ τὶς δηλώσεις του, ἦταν τὰ περὶ ἐλέγχου στὰ ἔξοδα τῶν ἀστυνομικῶν αὐτοκινήτων. Ἐδῶ γελᾶμε!
Ἔ μὰ δὲν ἔχουμε ἀστυνομία, τὴν ὁποίαν πληρώνουμε χρυσή!
Ἐ μὰ ἔχουν πάρει ὅλα τὰ κουδουνισμένα ἀπὸ ἕναν λόχο ἀστυνομικῶν γιὰ νὰ τοὺς προστατεύῃ! 
Ἔ μὰ θὰ κάνῃ κι ἐλέγχους στά ἔξοδα τῶν αὐτοκινήτων;!
Ἀλήθεια;

Δένδιας: «Βόμβα που διαρκώς επεκτείνεται» το κέντρο της Αθήνας

Για την κατάσταση που παρέλαβε στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και τα προβλήματα που υπάρχουν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ο αρμόδιος υπουργός κ. Νίκος Δένδιας κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε ερώτηση για το ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή την εποχή ο κ. Δένδιας απάντησε ότι το βασικό πρόβλημα είναι η πυρόσβεση.
Παράλληλα, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας «βόμβα που διαρκώς επεκτείνεται».
«Δεν μπορώ να κάθομαι και να κοιτάω τα κέντρα των πόλεων να καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο. Δεν έχει νόημα να μείνω υπουργός Δημόσιας Τάξης και να βλέπω αυτή τη βόμβα διαρκώς να επεκτείνεται. Δεν είναι ανεκτή άλλο αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε ότι ο ίδιος μόνος του έκανε επισκέψεις σε όλες τις περιοχές που έχουν πρόβλημα, δηλαδή Ομόνοια, κάτω απο την Ομόνοια, Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονα κλπ.
«Αυτό που είδα ξεπερνάει καθετί που είχα στην φαντασία μου πριν. Εχουμε πρόβλημα ασφάλειας και δεν μπορούμε να λειτουργούμε όπως πέντε χρόνια πριν», είπε ο κ. Δένδιας, κατά την πρώτη γνωριμία του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ αναφέρθηκε έντονα στο πρόβλημα της μετανάστευσης και στις προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα να μην κλείσει η συνθήκη του Δουβλίνου.
Ο υπουργός είπε, ακόμη, ότι με αυτή την κατάσταση -και με τις απαιτήσεις που έχει η κοινωνία από την αστυνομία και την πυροσβεστική- δεν μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές στα μισθολόγια των αστυνομικών και των πυροσβεστών.
Προανήγγειλε μάλιστα “νοικοκύρεμα” σε άλλους τομείς και είπε χαρακτηριστικά ότι θα γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί γιατί η αστυνομία ξοδεύει 36 εκατ. το χρόνο σε καύσιμα, 19 εκατ. το χρόνο σε ενοίκια και 13 εκατ. το χρόνο σε συντήρηση των 13.768 αυτοκινήτων που διαθέτει. Σημείωσε, επίσης, ότι θα γίνει επιτροπή Ανώτατων Αξιωματικών, που θα μελετήσει και το ζήτημα της φύλαξης στόχων και προσώπων, στα οποία διατίθενται 3.500 αστυνομικοί.
Για το Πυροσβεστικό είπε ότι καταβάλλει προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων και απο ιδιώτες, για να αντιμετωπιστούν δαπάνες του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίες στο εξωτερικό καλύπτονται απο εθελοντές. (πηγή)
Δὲν εἶμαι ὑπὲρ τῆς ἀσυδοσίας καὶ τῆς μίζας. Αὑτὸ μᾶς ἔλειπε. 
Ἀλλὰ ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ γελοιότητες!
Ἀπὸ τὴν μία ἐδῶ καὶ δύο χρόνια μαθαίνουμε πὼς τὰ περιπολικὰ δὲν ἔχουν καύσιμα κι ἀπὸ τὴν ἄλλην μαθαίνουμε πὼς αὐτὸ ἀκριβῶς φταίει, δῆλα δὴ τὰ καύσιμα, γιὰ τὶς σπατᾶλες στὴν ἀστυνομία. Μᾶς δουλεύει ἤ ὄχι; Κι ἐάν ὄχι, μήπως κι αὐτός εἶναι ὅ,τι ἀκριβῶς καί οἱ προκάτοχοί του; Ὁλίγιστος;
Υ.Γ. Δένδια, σημείωνε γιὰ νὰ μαθαίνῃς: Μὲ τόσα ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ καὶ τόσα ἐκατομμύρια ΛΑΘΡΟεποίκων, γιὰ ἕνα νὰ εἶσαι σίγουρους. Ἐὰν δὲν κατεβῇ ὁ στρατός, ἡ πόλις δὲν καθαρίζει. Πᾶρε τὴν ἀπόφασιν, μήπως καὶ σωθῇ κοσμάκης. Διότι μὲ τὰ χαμόγελα, τὶς περικοπὲς καὶ τὶς μεγαλοστομίες, τὴν βλέπω τὴν δουλειά. Τῆς σφαγῆς θὰ γίνῃ!!!! 
(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply