Ὥρα πληρωμῆς γιά τήν οἰκογένεια Παπανδρέου;

Ὥρα πληρωμῆς γιά τήν οἰκογένεια Παπανδρέου;Δὲν ξέρω πῶς θὰ καταλήξῃ αὐτὴ ἡ ἱστορία. 
Ἀπὸ τὴν μία ὁ εἰσαγγελεύς Κορέας ἔθεσε τὴν ὑπόθεσιν τῶν CDS στὸ ἀρχεῖον, ἰσχυριζόμενος πὼς ὁ Ἀντρίκος εἶναι …ἄσχετος τῆς κερδοσκοπίας!
Ἀπὸ τὴν ἄλλην ὁ Πεπόνης (γιὰ τὸν ὁποῖον ἔχουμε διαβάσει πάρα πολλά!!!) θεωρεῖ πὼς χρήζει ἐρεύνης…
Τί συμβαίνει ἀκριβῶς Ἔχει βάλει τά βρωμόχερά της ἡ οίκογένεια τοῦ GAPατου στό παιχνίδι τῆς κερδοσκοπίας ἤ ὄχι;
Δὲν  ξέρω ἐὰν θὰ μάθουμε… Τοὐλάχιστον ὄχι τώρα.

Πάντως καπνὸς χωρὶς φωτιὲς δὲν ὑπάρχει…
Καὶ μάλλιστα ἐδῶ πρέπει νὰ ἔχουμε μεγάλες φωτιές… 
Γιὰ αὐτὲς τὶς φωτιὲς δύο εἰσαγγελεῖς μάχονται… Ποιός θά κερδίσῃ;
Ἀδιάφορον!
Ἄς εὔχηθοῦμε γιὰ πρώτην φορὰ νὰ κερδίσῃ ἐπὶ τέλους ἡ δικαιοσύνη!

Η ώρα του εισαγγελέα για την οικογένεια Papandreou

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των CDS, των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρας μέλους της ευρωζώνης, εν προκειμένω της Ελλάδας, μετά την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, για τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας με στόχο να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες για ύπαρξη εσωτερικής πληροφόρησης αλλά και ο ρόλος του Αντρίκου Παπανδρέου αδελφού του τέως πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου!Η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεση, που απασχόλησε την Δικαιοσύνη επί μακρόν, βρίσκονταν στο στάδιο κατά το οποίο εκκρεμούσε η απόφαση του κ. Πεπόνη για το αν θα πρέπει η όχι η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Α. Κορέας που χειρίστηκε την προκαταρκτική εξέταση έχει καταθέσει πόρισμα ζητώντας να τεθεί μέρος της υπόθεσης στο αρχείο και συγκεκριμένα το σκέλος εκείνο που αφορά στις καταγγελίες περί ενδεχόμενης εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας. Επί αυτού του πορίσματος αναμένονταν η πρόταση του κ. Πεπόνη ο όποιος τελικά ζήτησε να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα.Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δείχνει να θέλει να τραβήξει την υπόθεση των CDS μέχρι το τέλος, φυσικά αν αποδειχθεί εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου, αυτόματα προκύπτει εμπλοκή και για τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως και για την παρέα του στο υπουργείο οικονομικών τον κ.Παπακωνσταντίνου.
Να θυμήσουμε ότι η ιστορία αυτή ξεκίνησε με κίνδυνο πολιτικού κόστους από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος μόνος εναντίον όλων (συμπεριλαμβανομένου και των ΜΜΕ) προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ρόλο του αδελφού του πρώην (αλλά πανίσχυρου τότε) πρωθυπουργού στην αγορά “στοιχημάτων” τα περιβόητα CDS, εις βάρος της χώρας.Θα υπενθυμίσουμε ότι η εσωτερική πληροφόρηση στη Μητρίδα τους Αμερική αποτελεί ποινικό αδίκημα. (πηγή)
(Visited 17 times, 1 visits today)
One thought on “Ὥρα πληρωμῆς γιά τήν οἰκογένεια Παπανδρέου;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὥρα πληρωμῆς γιά τήν οἰκογένεια Παπανδρέου; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply