Ἡ Ἀμερικὴ μὲ τὶς «δημοκρατίες» της…


Δεν μπορώ να καταλάβω,για ποιόν λόγο γίνεται τόση προπαγάνδα,τόση γελοία προπαγάνδα εκεί κάτω στην Συρία,από τους …”Αμερικανούς απελευθερωτές”!

Μια μας παρουσιάζουν εικόνες για σωρούς πτωμάτων από το καθεστώς Ασαντ,που όμως στην πραγματικότητα είναι εικόνες από θύματα στον πόλεμο του  Ιράκ το 2005!
Τώρα όπως θα δείτε στο βίντεο,παρουσιάζουν κηδείες ”ανταρτών μαρτύρων” που μετά την ”παρέμβαση” του Αλλάχ,ανασταίνονται και γελούν!

Αντε ρε Αμερικανάκια…τελειώνετε πια με αυτό το γελοίο θέατρο ,έχετε καταντήσει γραφικοί!

Ποιός νοήμων άνθρωπος στον πλανήτη,νομίζετε πως πιστεύει τις γελοιότητές σας,ύστερα από τόσους πολέμους και τόσες ”δημοκρατίες” που έχουμε δει να  στήνετε τόσα χρόνια παντού στον πλανήτη;;

Φυτέψτε εκει μια ”δημοκρατία αλά καρτ” και στην Συρία, από τις γνωστές που φυτεύετε στα κράτη κάθε φορά που ο δικτάτορας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας πλέον ,να τελειώνουμε με τα προκαταρκτικά! 

Λες και δεν ξέρουμε ότι ο στόχος σας είναι το Ιράν!!

Σεμέλη

Θαύμα στην Συρία! Ο Αλλάχ ανέστησε δολοφονημένο “μαχητή της ελευθερίας” μπροστά στις κάμερες!

Η Sibilla σχολιάζει: Πλασματικές κηδείες «μαρτύρων» της «επανάστασης», “ανταρτών” για την αμερικάνικη «δημοκρατία»… που μετά το γύρισμα του βίντεο σηκώνονται από το φέρετρο γελώντας!
Δείτε το βίντεο…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.