Λαὸς ποὺ ζητᾶ σωτῆρες…

Λαὸς ποὺ ζητᾶ σωτῆρες...
Καταλήγει μὲ ἀφεντικά…

Πρὸ μηνῶν, στὴν ἀνάρτησιν:

Λαὸς ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, καταλήγει μὲ ἀφεντικά!

ἔγραφα γιὰ τοὺς «σωτῆρες» τῆς Λιβύης ποὺ τὴν …ἔκαψαν!!!!
Σήμερα ἐπανέρχομαι, χρησιμοποιῶντας σχεδὸν τὸν ἴδιον τίτλο.

Συρία τὸ θέμα μας.
Αὐτὴ ἡ χώρα, ὁ νέος στόχος τῶν ΝΑΤΟϊκῶν, ποὺ ἐξ αἴφνης εὑρέθησαν χιλάδες μισθοφόροι, πρὸ κειμένου νὰ …ὑπερασπιστοῦν τὴν …«ἀπελυθέρωσίν» της!! 

Δὲν εἶναι ἄγνωστες πλέον οἱ μεθοδεύσεις ποὺ χρησιμοποιοῦν οἱ κοσμοεξουσιαστές. 
Τὸ κακὸ εἶναι πὼς ἀκόμη ὑπάρχουν ἐγχώριοι ἠλίθιοι, σὲ κάθε χώρα, ποὺ στὸν βωμὸ τῆς δικῆς τους δίψας γιὰ ἐξουσία, τραβοῦν νὰ ἀλλάξουν τὰ δεδομένα τῆς Πατρίδος τους.
Ἡ περίπτωσις τῆς Λιβύης δὲν εἶναι μακρινή. Καὶ ἡ περίπτωσις τῆς Συρίας συμβαίνει τώρα…

Παλαιά μου τέχνη κόσκινο, θὰ ἔλεγαν κάποιοι, ποὺ τώρα τρίβουν τὰ χέρια τους.

Φιλονόη.  

Υ.Γ. Μά τόσο πολύ ξεμυαλίζει ἡ ἐξουσία; Τί στό καλό; Καταργεῖ ἀκόμη καί τήν συνείδησιν;

Σύριοι ισλαμιστές αντάρτες προς Τουρκία: «Εισβάλετε για να σωθούμε»!

Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, οι οποίοι μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι κάλεσαν πλέον σε βοήθεια την Τουρκία απευθύνοντας έκκληση να εισβάλλει στη Συρία και να τους ενισχύσει άμεσα με οπλισμό.

Συγκεκριμένα ένας από τους διοικητές των Σύρων εξεγερθέντων, που έχουν την έδρα τους στην Τουρκία, δήλωσε όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

«Δεν επαρκεί ο οπλισμός μας. Με τη στρατιωτική υποστήριξη από την πλευρά της Τουρκίας θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις βάσεις του PKK στη Συρία, καθώς γνωρίζουμε ποιες περιοχές ελέγχουν».

Από το πρωϊ σήμερα ξεκίνησε η τελική φάση της εκκαθαριστικής επιχείρησης του Χαλεπίου καθώς μετά το χτεσινό βομβαρδισμό από Su-22 και Mig-23 συνετρίβησαν τα κυριότερα σημεία αντίστασης μέσα στις συνοικίες Μπαμπ αλ-Τζαντίντ, Ζάχρα και Αρκούμπα.

Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα σε 2 εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση που σκότωσε μεγάλο μέρος της πολιτικής ηγεσίας (υπουργός άμυνας,υπ.εσωτερικών, υφυποργός άμυνας, επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών κ.τ.λ) το Συριακό καθεστώς κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, και να αντεπιτεθεί, ανατρέποντας την σε βάρος τους τακτική κατάσταση με 3 ευφυείς κινήσεις, τις οποίες πρώτες έχει μεταδώσει στην Ελλάδα το defencenet.gr και είναι οι εξής:
α) Μετέφεραν τις επίλεκτες ταξιαρχίες που κάλυπταν τα υψίπεδα του Γκολάν, ερχόμενοι σε άτυπη συμφωνία “μη επίθεσης” με το Ισραήλ.

β) Εκκένωσαν τις κουρδικές περιοχές εξοικονομώντας δυνάμεις, και προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην Τουρκία.

γ) ΄Άρχισαν να χρησιμοποιούν την εναέρια ισχύ τους τόσο με εξοπλισμένα ή επιθετικά ελικόπτερα, όσο και με μαχητικά αεροσκάφη κρούσης από χθες.

Και βέβαια σημειώνουμε ότι είναι πολύ πιθανόν να έχουν οι Ρώσοι σύμβουλοι, υποδείξει κάποιες ή όλες από τις παραπάνω κινήσεις. (πηγή)

(Visited 30 times, 1 visits today)
Leave a Reply