Τὰ …«δικαιώματα» τοῦ ἐγκληματία!!


Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον Πακιστανό στις φυλακές

 

Τὰ ...«δικαιώματα» τοῦ ἐγκληματία!!

Να σημειώσουμε,πως οι αρχές κατά την μεταγωγή του από την Σύρο στο λιμάνι του Πειραιά,προκειμένου να προστατεύσουν το κτήνος,δεν δίστασαν να αναπτύξουν ταχύτητα και να ρισκάρουν την ζωή των Ελλήνων που ήταν εκεί για να λιντσάρουν τον βιαστή και παρ’όλίγον δολοφόνο της 15χρονής Μυρτούς,τον οποίον στην συνέχεια τον κουκούλωσαν κατ’εντολήν των ανθελληνικών κομμάτων της αριστεράς που στέκονται  (διακριτικώς γιατί δεν τους παίρνει αλλιώς) δίπλα του ,για να μην βγει στην δημοσιότητα το πρόσωπο του κτήνους! 
  • Να προστατέψουν τα δικαιώματά ενός εγκληματία,όταν οι ίδιοι κατηγόρησαν ευθέως και χωρίς περιστροφές  πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη ,ως δολοφόνο τον 24χρονο Ελληνα ,ο οποίος σκότωσε τον Αλβανό ληστή μέσα στο σπίτι του,χαρακτηρίζοντας το έγκλημα ως ”ρατσιστικό”… 
Στην συνέχεια οι αρχές είχαν κι άλλο πρόβλημα,καθώς κανείς από τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην φυλακή,δεν ήθελαν τον 21χρόνο βιαστή στο κελί τους,όχι γιατί βίασε το κορίτσι φυσικά,αλλά γιατί το έκανε κατά την περίοδο του Ραμαζανιού!
Αν ήταν μετά το Ραμαζάνι,δεν θα είχαν πρόβλημα προφανώς…αντιθέτως!!

Από χθες το βράδυ ο 19χρονος Πακιστανός που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα βρίσκεται  απομονωμένος σε έναν ειδικό χώρο.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πήραν τον κατηγορούμενο από το κελί όπου αρχικά τον είχαν τοποθετήσει μαζί με άλλους τέσσερις Κούρδους, όπου πέρασε το πρώτο του βράδυ ως φυλακισμένος, και τον έβαλαν σε ειδικό χώρο κράτησης αδειούχων, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 19χρονος Πακιστανός έχει ήδη πέσει θύμα φραστικών επιθέσεων από τους υπόλοιπους έγκλειστους, ενώ κάποιοι επιχείρησαν ακόμη και να τον  λιντσάρουν.

Αυτή ήταν και η αιτία που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών τον τοποθέτησαν στονειδικό χώρο κράτησης των αδειούχων, προκειμένου να τον απομονώσουν.

πηγη: 

(Visited 15 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τὰ …«δικαιώματα» τοῦ ἐγκληματία!!

  1. 21ενός είναι ίσως και πιο πάνω,αλλά επειδή το κείμενο κάτω από το βίντεο ήταν αναδημοσίευση από αλλού,δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά και το αναδημοσίευσα όπως ήταν.

Leave a Reply