Τί εἶμαι…;

Είμαι λάτρης των γυναικών και εκτός του ότι τις σέβομαι τα μάλα, τις θεωρώ την πεμπτουσία της οικογένειας και της κοινωνίας… Όπως ακριβώς ήσαν και στην Αρχαία Ελλάδα! Κυρίως επειδή αυτές δίνουν ζωή και αυτές γαλουχούν τους πραγματικούς άνδρες!

Άλλωστε, τι θα ήταν ο άνδρας χωρίς μια γυναίκα δίπλα του;

Είμαι φιλόζωος και όχι με την έννοια που έχουμε συνηθίσει.
Δηλαδή, δεν φυλακίζω ζώα, για να τα έχω με το ζόρι κοντά μου να γαυγίζουν ή να κελαηδούν… κι όταν γαυγίζουν να τα χτυπώ επειδή με ενοχλούν!
Τα παρατηρώ στο φυσικό τους περιβάλλον, στο οποίο δεν παρεμβαίνω για κανέναν λόγο!Σέβομαι και αγαπώ όλα τα πλάσματα της φύσης, οπότε και όλους τους ανθρώπους από όπου και αν προέρχονται, είτε είναι έγχρωμοι, είτε καυκάσιοι, είτε Έλληνες.
Δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω τους ανθρώπους βάσει της καταγωγής τους γιατί, πολύ απλά, έχουν, εκτός από διαφορετικά γονίδια και τρόπο ζωής, διαφορετική διατροφή, τρόπο διαβίωσης, θρησκεία, ήθη, έθιμα!
Ο τόπος καταγωγής, λόγω γεωγραφικής θέσης, καιρικών συνθηκών και διαθεσιμότητος τροφής, προσδίδει στους γηγενείς κάποια χαρακτηριστικά. Εξωτερικά, διάπλασης, νοητικά, πνευματικά, ψυχικά.
Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες των αφρικανών στον χορό ή στα αθλήματα… Ομοίως, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά των Ελλήνων στις επιστήμες, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις τέχνες, στην φιλοσοφία, στην εξέλιξη του ανθρώπινου νου!
Αυτή η διαφορετικότητα των φυλών βάσει των χαρακτηριστικών τους ονομάζεται φυλετισμός ή ρατσισμός. Αυτό είναι κάτι μεμπτό ή μία πραγματικότητα;
Στην περίπτωση που η διαφορετικότητα αυτή δεν είναι αποδεκτή είναι σαν να λέμε πως κάποιος θεωρεί πως σφήκες και μέλισσες είναι ένα και το αυτό… Πως τα σπουργίτια είναι ίδια με τα καναρίνια ή με τα κοτσύφια… Είναι;;;
Αν θεωρεί κάποιος ότι δεν υπάρχει διαφορά και ότι αυτοί που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους είναι οι «ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ», ας πάει να το πει σε οποιαδήποτε φυλή της Αφρικής. Έχει δει κανείς άτομο της κίτρινης φυλής να θέλει να γίνει αφρικανός; Θεωρεί κανείς πως αν θέλει να νυμφευτεί μια γυναίκα αφρικανικής φυλής, θα μείνει ζωντανός; Είναι δυνατόν να πάει ένας αβορίγινας στην Σιβηρία και να αφομοιωθεί εκεί; Πώς είναι δυνατόν; Με τόσο μεγάλα ρουθούνια θα πάθει πνευμονία σε μία ημέρα!
Για όλα τα παραπάνω, αγαπώ όλους τους ανθρώπους της γης, αρκεί να μην ενοχλούν την οικογένειά μου και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μου…
Τους αγαπώ όσο βρίσκονται στην χώρα τους και δεν με ενοχλούν.Μια χαρά ήταν στον τόπο τους οι Πέρσες, οι Τατάροι, οι Μογγόλοι, οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι, οι Σκοπιανοί, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί και κάθε άλλη φυλή που βλέπω τώρα στην γειτονιά μου, αλλά όταν εισέβαλαν στην Ελλάδα και έκαναν αυτά που έκαναν ή κάνουν καθημερινά, έγιναν αυτομάτως εχθροί μου.
Και εισβολή δεν είναι μόνο φυσική… Εισβολή έκαναν όσοι είναι υπαίτιοι για την αλλοίωση της γλώσσας μου, για την αλλοίωση της ιστορίας μου και του θρησκεύματός μου, για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων του τόπου μου, για την οικονομική κατάρρευση του Κράτους μου.
Εγώ δεν πήγα πουθενά και δεν ενόχλησα ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν απείλησα την οικογένεια ή το σπίτι κανενός, δεν αλλοίωσα την γλώσσα ή τα ήθη κανενός και δεν επιχείρησα να καταλάβω έδαφος, να αλλοιώσω ιστορία, να επιβάλλω κάτι δικό μου ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ που ήταν οι πρόγονοί μου εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια και καλούμαι να υπερασπιστώ τα Πάτρια Εδάφη μου και το δικαίωμα των παιδιών μου να μεγαλώσουν σαν Έλληνες, με την ίδια γλώσσα, τα ίδια ήθη και έθιμα και στον ίδιο τόπο που μεγάλωσαν όλοι οι πρόγονοί τους…
Εγώ, δεν πήγα πουθενά ως λαθρομετανάστης ή λαθροέποικος!
Όταν η κατάσταση με ηνήγκασε να μεταναστεύσω, το έκανα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Πήγα εκεί που υπήρχαν θέσεις εργασίας, με πρόσκληση, με υγειονομικές εξετάσεις, με διαβατήριο και εισιτήριο… Βρήκα σπίτι και με πολλή και συνεχή δουλειά έκανα περιουσία και έγινα αξιότιμο μέλος της εκεί κοινωνίας. Έκανα επιχειρήσεις και αγόρασα ακίνητα!
Γι’ αυτό μην με συγκρίνεις με τις ορδές των βαρβάρων και αποβρασμάτων που εποίκησαν εδώ…Στην Αρχαιότητα ξένοι ήσαν οι Έλληνες, αλλά από άλλες Πόλεις Κράτη, που ήσαν εκατοντάδες… Όλοι οι άλλοι εχαρακτηρίζοντο ως ΒΑΡΒΑΡΟΙ!
Και όχι τυχαία… Κάτι οι άναρθρες κραυγές τους (βαρ-βαρ), κάτι τα πολλά σύμφωνα και η πλήρης έλλειψη εύηχων λέξεων, κάτι ο τρόπος ζωής τους και συμπεριφοράς τους που θύμιζε μη εξελίξιμο είδος, κάτι το ότι ήθελαν πάντα να αρπάξουν, να καταλάβουν, να λεηλατήσουν… Πλήρης έλλειψη πολιτισμού, κανόνων, πνεύματος, σκέψης!Λέγει λοιπόν εις εκ των σημαντικοτέρων προσωπικοτήτων που έζησε ποτέ σε τούτον τον πλανήτη…:

«Τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ∙ πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος».

«Χρωστάω χάρη στην Τύχη για τρία πράγματα: που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο, άνδρας και όχι γυναίκα, Έλληνας και όχι βάρβαρος.»

Ο Μέγας Σοφός, ο Θαλής ο Μιλήσιος.

Και λέω εγώ… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης. Η τύχη, είναι ένα κατασκεύασμα των ικανών και ισχυρών για να κατευνάσουν και να εξηγήσουν στους ανικάνους και αχρήστους τον λόγο της «αποτυχίας» τους… Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να εξηγήσεις σε κάποιον ότι δεν κάνει σωστά αυτό που κάνει και για να μπορείς να τον εκμεταλλευτείς! Είναι ένας τρόπος για να μπορείς να κοροϊδέψεις αυτόν που θεωρεί ότι από «ατυχία» δεν κατάφερε αυτό που ήθελε, αλλά μπορεί να ξαναπροσπαθήσει με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται… Συνήθως αυτό συνεπάγεται την καταβολή και άλλων χρημάτων στον ισχυρό και ικανό που, συνεχίζει να σε καθησυχάζει ότι «Την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερός…»
Υπάρχουν όμως συμπτώσεις…

Αν θεωρήσουμε παρ’ όλα αυτά πως υπάρχει τύχη ή πως βαφτίζουμε την σύμπτωση ως ΤΥΧΗ… Τότε, ναι!!!

Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα ζώο, γιατί στην καλύτερη θα κατέληγα στο στομάχι κάποιου άλλου ζώου, τετράποδου ή δίποδου…

Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα γυναίκα γιατί, πολύ απλά, δεν θα είχα την δυνατότητα να κάνω όλα αυτά που έχω κάνει όντας άνδρας, χωρίς να χρειαστεί να υπομένω όλα αυτά που υπομένει μια γυναίκα στην ζωή της, που την κάνουν πραγματικά πολύ πιο δύσκολη…

Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα βάρβαρος και έχω την δυνατότητα να κάθομαι σ’ ολόγιομο φεγγάρι, με θέα τον Παρθενώνα, τον Ομφαλό του Κόσμου ΟΛΟΥ, να μπορώ να νοιώσω, να σκεφτώ και να εκφράσω τις σκέψεις μου σε συνέλληνες χρησιμοποιώντας 24 σύμβολα…

Γιατί τελικά… ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…!!!

Ἀνδρέας Ἀχαιός Ἕλλην
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply