Τοὺς ἐξοπλίζει ἡ Τουρκία!

Τοὺς ἐξοπλίζει ἐπίσης τὸ ΝΑΤΟ, ἡ CIA καὶ ἡ ΜΟΣΣΑΝΤ. 
Ποιούς; 
Μὰ τοὺς Συρίους «ἀντάρτες» ποὺ ὅμως εἶναι μισθοφόροι!
Καὶ τοὺς μισθοφόρους κάποιοι πρέπει νὰ τοὺς μισθώσουν. 

Καὶ σίγουρα δὲν μισθώνονται ἀπὸ τὸν Ἄσαντ…
Κάπου ἀλλοῦ πρέπει νὰ ἀναζητήσουμε τὴν πηγὴ τοῦ χρήματος. 
(Μήπως λίγο πιό νότια; Μήπως κατά τούς γνωστούς «πειραγμένους» τοῦ πλανήτου;)

Δημόσια ομολογία Τούρκου μισθοφόρου στην Συρία: “Μας εξόπλισε η Τουρκία”!

Aποκαλυπτήρια για τη τουρκική εμπλοκή στην Συρία είχαμε πριν λίγες ώρες με τον υποτιθέμενο “εξαφανισμένο στην Συρία Τούρκο εικονολήπτη” Τζινεΐτ Ινάλ, ο οποίος εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Χούρα το οποίο χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση της Συρίας και να ομολογεί ότι είναι μισθοφόρος-πράκτορας της τουρκικής κυβέρνησης! 

Η εμφάνιση έγινε στο κρατικό συριακό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Ιχμπαρίγια, στην οποία ανέφερε ότι αιχμαλωτίστηκε από Σύρους στρατιώτες κοντά στο Χαλέπι και περιγράφει το ταξίδι του από τα τουρκικά σύνορα ως το Χαλέπι, μαζί με μισθοφόρους ισλαμιστές όλων των εθνικοτήτων που πολεμούν το μπααθικό καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Είμασταν μια ένοπλη ομάδα μαχητών από την Τσετσενία, την Τουρκία, τη Λιβύη, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία που στρατολογηθήκαμε και εξοπλιστήκαμε στην Τουρκία», λέει στο βίντεο.“Περάσαμε μέσα στην Συρία και αναπτυχθήκαμε στο Χαλέπι, όπου ξεκινήσαμε να πολεμάμε τον συριακό Στρατό και να εκκαθαρίζουμε συνοικίες από τον φιλοκαθεστωτικό πληθυσμό (σ.σ.: όπως είναι οι χριστιανοί), μέχρι που μια μέρα με αιχμαλώτισαν”

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομολογία μισθοφόρου και μάλιστα Τούρκου, ο οποίος ήταν επίσημα καταχωρημένος ως “δημοσιογράφος” και αποδεικνύει το “μακρύ χέρι” της MIT πως λειτουργεί: Με δήθεν δημοσιογράφους ή εικονολήπτες, οι οποίοι δεν είνα τίποτα άλλο παρά εκπαιδευμένοι πράκτορες και αυτό δεν αφορά βέβαια μόνο την περίπτωση της Συρίας, αλλά καλό θα ήταν να ρίξυμε και μια ματιά “στα καθ’ημάς” . 

Εμφανώς πανικόβλητος από τα αποκαλυπτήρια, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου αντέδρασε άμεσα και υποστήριξε πως οι δηλώσεις του τούρκου δημοσιογράφου και οι εικόνες δείχνουν να μιλά υπο πίεση και τόνισε «είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος που έχει πάει για να κάνει τη δουλειά του να γίνει αντάρτης;. Για τη ζωή του Ουνάλ, υπεύθυνη θα είναι η Συρία»! Τέτοιο σοκ και θράσος από τον θεωρητικό των “μηδενικών προβλημάτων”!

πηγή

Θυμᾶστε ὅμως τήν παροιμία πού λέει κάτι γιά ἕναν λᾶκκο; 
Γιά αὐτόν πού σκάβει τόν λᾶκκο τοῦ ἄλλου καί τελικῶς πέφτει μέσα; 
Χμμμμ… 
Στὸ κομμάτι τῆς Τουρκίας ὁ λᾶκκος εἶναι πανέτοιμος!
Λίγη ὑπομονὴ καὶ θὰ τὴν δοῦμε τὴν πτώσιν!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἐάν οἱ  μισθοφόροι εἶναι  τοῦρκοι, σαουδάραβες, τσετσένοι, καταριανοί, λίβυοι καὶ ὅ,τι ἄλλο, τότε ποιός Σύριος πολεμᾶ κατά τοῦ Ἄσαντ; Πλάκα μᾶς κάνουν τά τομάρια;

φωτογραφία

Leave a Reply