Μὰ αὐτὸ τὸ παιδὶ πιά!!!

 

Μὰ αὐτὸ τὸ παιδὶ πιά!!!1
Μα γιατί να μην υπάρχουν  στα ιστολόγια διαθέσιμα, ηχητικά εφέ τρελλού γέλιου;;

Σαν αυτά που ακούμε στις Αμερικάνικες κωμωδίες,αλλά στο ακόμα πιο ξεκαρδιστικό τους, γιατί είναι κάποιες ειδήσεις που δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα επιπλέον!…Απλά διαβάζεις και ακούς ως ηχητική υπόκρουση….γέλια!! Πολλά γέλια…

Αυτό το παιδί,το έχει η μοίρα του,το έχει το ριζικό του,να «τρέχει» πάντα μόνος του και να βγαίνει πρώτος!
Ετσι, βγήκε πρώτος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ,αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και τώρα εκεί στην αραπιά που πήρε άδεια για να πάει στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής διεθνούς,πάλι πρώτος βγήκε ελλείψεως άλλου υποψηφίου!!

Μὰ αὐτὸ τὸ παιδὶ πιά!!!2

Βρε Γιώργη,ολόκληρη Σοσιαλιστική διεθνής και ότι ΜΟΝΟ εσύ έβαλες υποψηφιότητα για πρόεδρος,
δεν σε παραξενεύει αυτό;;

Νταξ᾿….αντιλαμβάνομαι ότι η σκέψη δεν είναι το φόρτε σου,αλλα που  όλοι κάνουν την Κινέζικη πάπια και μόνο εσύ ασχολείσαι,δεν σου προκαλεί κανέναν προβληματισμό;;

Προφανώς όχι..

Τι να πω…καλόρίζικος βρε και προπαντώς σιδεροκέφαλος….θα σου χρειαστεί,τόσες φορές που πέφτεις από τα δίτροχα!!

ΥΓ1.Πες μου ότι έβαλες δεύτερη φορά για πρόεδρος, λόγω επιτυχημένης πρώτης;;

ΥΓ2. Πες μου ότι δέχτηκες και συγχαρητήρια για την,….νίκη;;


Α,το άλλο το κορυφαίο πιά;;

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα….εεεε συγνώμη…συγνώμη…πρώην πρωθυπουργός -ήθελα να πω- εκπαιδευμένος στην διάλυση κρατών. Εμπειρία ετών και άψογη συνεργασία με όλα τα Μασωνικά κέντρα!
Εγγυημένο γέλιο ,προτιμήστε τον σας παρακαλούμε για να απασχολείται,απειλεί να ανοίξει σχολή πρωθυπουργών!!!!

Σεμέλη Διονύσου.

ΦΩΤΟ: «Ενοικιάζεται» ο …Γιώργος Παπανδρέου!

Μὰ αὐτὸ τὸ παιδὶ πιά!!!3


Τι κοινό έχει ο Μπόνο, ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο «Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου;

Είναι όλοι τους «εξέχοντες» ομιλητές ενός αμερικανικού γραφείου, του «Harry Walker Agency», που τους «κλείνει» εμφανίσεις ανά τον κόσμο, με το αζημίωτο φυσικά.

Ουσιαστικά, ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε έναν ακόμη τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Η τελευταία ενασχόληση του κ. Παπανδρέου ίσως είναι η ιδανική γι’ αυτόν: αμείβεται για να ταξιδεύει και να εκφωνεί «φλογερούς» λόγους, καθώς έγινε το πιο πρόσφατο μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency».

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα του γραφείου, ο κ. Παπανδρέου «ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους «100 κορυφαίους διανοητές» για το 2010 και «κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας», μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα μας προτρέπει να «κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων». Δεν μας πληροφορεί βέβαια πόσο θα μας κοστίσει μία εμφάνιση του κ. Παπανδρέου. Αν σκεφτεί κανείς όμως τους «διορατικούς» χειρισμούς του στην αντιμετώπιση της κρίσης, όπως το να οδηγήσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ, οι συμβουλές του θα είναι «ανεκτίμητες».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το «Harry Walker Agency» (HWA) είναι μια επιχείρηση που «διαχειρίζεται» εξέχοντες ομιλητές και τους προωθεί σε ανά τον κόσμο σεμινάρια και events. Για να βρει τον κατάλληλο «ομιλητή», που ταιριάζει στις απαιτήσεις του πελάτη, αμείβεται με αστρονομικά ποσά. Το ίδιο αστρονομική είναι και η αμοιβή του κάθε ομιλητή για μία και μοναδική εμφάνιση.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν οι New York Times σε παλιότερό τους δημοσίευμα, το HWA είναι «το γραφείο που εκπροσωπεί τους πρώην προέδρους Μπιλ Κλίντον και Τζέραλντ Φορντ, καθώς και πολλούς άλλους σελέμπριτι που παίρνουν αμοιβές με πέντε ή έξι ψηφία για κάθε εμφάνιση». Για παράδειγμα σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο κ. Κλίντον, ως εξέχον μέλος του γραφείου, είχε βγάλει 9 εκατομμύρια δολάρια για 59 εμφανίσεις, μέσα σε ένα χρόνο!

Με άλλα λόγια, αφού οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό, τώρα ο Γ. Παπανδρέου θα πληρώνεται για να δίνει μαθήματα… αντιμετώπισης της κρίσης!

πηγη: 

(Visited 37 times, 1 visits today)
One thought on “Μὰ αὐτὸ τὸ παιδὶ πιά!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὸ καλλίτερό μας βλαστάρι! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply