Θέμα χρόνου ὁ θάνατος τῶν ἀσθενῶν

Θέμα χρόνου ὁ θάνατος τῶν ἀσθενῶν

 

Δέν φταίνε, βεβαίως, οἱ φαρμακοποιοί καί οἱ γιατροί, ἀλλά αὐτοί ἔχουν τόν τρόπο νά ἐκβιάσουν τήν «κυβέρνησι». Οἱ ὑπόλοιποι ἀκολουθοῦν τήν μοῖρα τους.

Ἔτσι, ὅσο λιγότεροι, τόσο καλλίτερα. Θά μείνουν μόνον οἱ λαθροέποικοι σ΄αὐτή τή χώρα. Αὐτοί ἀντέχουν. Ἔνας πεθάνει, δέκα εἰσβάλλουν στήν θέσι του.

Μινώταυρος

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

Παραμένει το αδιέξοδο στο χώρο της υγείας, αφού δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ησυνάτηση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τους με εκπροσώπους των Φαρμακευτικών Συλλόγων για το θέμα των χρεών του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με την ΝΕΤ, ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό, Μάριο Σαλμά, ανακοίνωσε την πρόθεση του κλάδου να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις καθώς, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης δεν έλαβαν σαφείς δεσμεύσεις για την καταβολή των χρεών του ΕΟΠΥΥ απέναντι στα φαρμακεία.

Την τελευταία ώρα στη συνάντηση συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της φαρμακοβιομηχανίας, από τους οποίους ζητήθηκε να δοθεί πίστωση 60 ημερών προς τις φαρμακοαποθήκες, προκειμένου να καταστεί δυνατό το να πληρώνονται οι φαρμακοποιοί από τον ΕΟΠΥΥ σε 90 ημέρες μετά την εκτέλεση των συνταγών, από τις 45 ημέρες που ισχύει σήμερα.

 Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαλμά, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογοςσυνεδρίασε εκτάκτως και επιβεβαίωσε την πρόθεση του να συνεχίσει της κινητοποιήσεις. (πηγή)

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
One thought on “Θέμα χρόνου ὁ θάνατος τῶν ἀσθενῶν

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Θέμα χρόνου ὁ θάνατος τῶν ἀσθενῶν « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply