46.000 τὴν ὥρα τὸ GAPατο!!!

46.000 τὴν ὥρα τὸ GAPατο!!!Φτοῦ σκόρδα! 
Φτοῦ καὶ κανέλλες! Καὶ γαρύφαλλα, καὶ δυόσμοι, καὶ  μαντζουράνες…
Φέρετε  ματόχανδρα καὶ ξεματιάστρες….

Φτοῦ καὶ ξανὰ φτοῦ στὰ μοῦτρα μας, ποὺ τὸν κάναμε διάσημο καὶ τώρα ἔχει ἀκόμη ἕναν λόγο νὰ γλεντοκοπᾷ εἴς βᾶρος μας!!!

Αυτή είναι η ταρίφα του Γιώργου Παπανδρέου!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 46.000 ευρώ για μια ώρα, ενοικιάζεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για να παρευρεθεί και να μιλήσει σε ένα event ή μια εκδήλωση. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ζήτησε από την εταιρεία Harrys Walker Agency –που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο. 

 O Γ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν και κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο. 
Αν στην Ελλάδα ο ΓΑΠ προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. 
Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη. 
Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην  πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του. Οι συντάκτες της εφημερίδας συνομιλώντας με την εταιρεία προσποιήθηκαν ότι είναι εκπρόσωποι κυπριακού πανεπιστημίου.
Εἴπατε κάτι; 
Καλὰ νὰ πάθουμε παρακαλῶ…
Κι ἀκόμη στὴν ἀρχὴ  εἴμαστε…
Διότι τὴν ἀπόλυτον ξεφτίλα θὰ τὴν ζήσουμε ὅταν θὰ τὸν καλοῦμε νὰ μᾶς «σώσῃ» μὲ τὸν προσφιλή του τρόπο!
Διότι θὰ τὸ δοῦμε κι αὐτό…
Δὲν ἀργεῖ!
Υ.Γ.1. Ἐὰν πουλοῦσε τὸ κορμί του, θὰ τὸ καταλάβαινα. Τώρα τί πουλάει; 
Υ.Γ.2. Λέτε νά μήν ὑπῆρχαν ἠλίθιες καί ἠλίθιοι γιά νά τόν πληρώσουν, πρό κειμένου νά γευθοῦν τό κορμί του; Ποῦ θά ξαναβροῦν τέτοιο;
Υ.Γ. 3. Τώρα ποὺ τὸ σκέφθηκα, ἔτσι ἀκριβῶς δέν λειτουργοῦν καί τά γραφεῖα ἐνοικιάσεως λευκῆς σαρκός; Τά μοντέλα δέν ἔχουν γιά βιτρίνα; Ἀλλά ποῦ στά κομμάτια εἶναι ἡ (ποθητή)  σάρκα, πρό κειμένου νά γίνῃ τό πᾶρε δῶσε; 
(Visited 26 times, 1 visits today)
One thought on “46.000 τὴν ὥρα τὸ GAPατο!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: 46.000 τὴν ὥρα τὸ GAPατο!!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply