Ἀκοῦστε χωριανοί…

Ἀκοῦστε χωριανοί...Μᾶς δολοφονοῦν καὶ μὲ τὴν βούλα πλέον!!!
Μόνον μεταλλαγμένα θὰ τρῶμε! Τὸ ἀπεφάσισαν οἱ φωστῆρες!

Τελικῶς ἤ ἡ Εὐρώπη ἔχει κατακλυστεῖ ἀπό ἀπολύτως ἠλιθίους ἤ ἀπὸ ἀπολύτως καθάρματα!
Σὲ κάθε περίπτωσιν, εἶτε αὐτὰ ποὺ τοὺς ἔχουν δεσμεύσει ἀπὸ προηγούμενες ὑπογραφές τους, εἶτε τὸ ἀμαρτωλὸ παρελθόν τους, εἶτε μόνον ἡ ἀπόλυτος βλακεία αὐτῶν ποὺ ψηφίζουν δίχως νὰ μελετοῦν τὸ τὶ ψηφίζουν, ἀποδεικνύει πὼς μᾶς ἔχουν ὅλους γιὰ ἀνακύκλωσιν!
Τώρα  ἐψηφίσθῃ (ὤ, ναί!!!) ἡ μὴ ἀναγραφὴ τῶν μεταλλαγμένων στὰ συστατικὰ τῶν συσκευασιῶν, τὴν στιγμὴ ποὺ νέα ἔρευνα, ἡ ὁποία κράτησε δύο ὁλόκληρα χρόνια, ἀπέδειξε πὼς τὰ μεταλλαγμένα τρόφιμα, (ὀρθότερα γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα) εἶναι ἀπολύτως ὑπεύθυνα γιὰ ὄγκους καὶ καρκινογενέσεις.
Εἶναι λοιπόν δυνατόν νά γίνῃ διάλογος μέ ἐτοῦτα τά νούμερα;
Γιά ποιόν λόγο ἄλλως τέ;
Μόνον μὲ τὸ ΣΑΡΩΘΡΟΝ θὰ γίνῃ σωστὰ ἡ δουλειά…
Καὶ μάλλιστα μὲ ἄριστον σάρωμα… Διότι τὰ ὅσα βλέπει ἡ πενθερά… Μᾶς τελείωσε!

Φιλονόη.

 (Τὸ ἄρθρον θὰ τὸ παρουσιάσω στὸ τέλος τῆς ἀναρτήσεως.)


Ακούστε χωριανοί………..

 

ο τελάλης τα παλιά τα χρόνια έβγαινε και φώναζε στις πλατείες τα νέα..

σήμερα το κάνουμε λίγο διαφορετικά..
βέβαια και τότε και τώρα, κάμποσοι άκουγαν και κάμποσοι έκλειναν τα αυτιά..

Ἀκοῦστε χωριανοί... τελάλης
φωτο απο εδω

το λοιπόν..

διαβάζω (παρακάτω ὅλο τὸ ἄρθρον), πως

“Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε!!”

 
μπορεί να ακούγεται κάπως, μα αν δεν ενδιαφερθεί κανείς για κείνα που βάζει στο στόμα του να τραφεί, τότε ειλικρινά δεν βλέπω άλλον λόγο να ενδιαφερθεί κανείς για οτιδήποτε άλλο..
 
εδώ κλικ, επίσης, διαβάστε για αντιδράσεις και δράσεις που γίνονται..
 
σκεφτείτε λίγο, δεν υπάρχει δυνατότερο όπλο απο την τροφή..
ούτε η ενέργεια, ούτε τα οπλικά συστήματα, ούτε η οικονομία, ούτε τα μίντια, ούτε τίποτα..
 
το νερό και η τροφή είναι εκείνα που κρατάνε στην ζωή όλους μας..
 
πρέπει πάσει θυσία να υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου να γνωρίζει τι τρώει και να έχει το δικαίωμα να διατηρεί σπόρους και ελεύθερη πρόσβαση στο νερό..
 
ακούστε ένα παράδειγμα..
 
η monsanto και άλλες τέτοιες εταιρείες, διεκδικούν το δικαίωμα τις αποκλειστικότητας σε σπόρους επειδή λέει έχουν κάνει κάποια πρόσμιξη σε αυτούς οπότε είναι δική της πατέντα..
 
κατα τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα εγώ να διεκδικώ δικαιώματα απο όλους (όπως κι εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο) στον αέρα που αναπνέουν..
πώς μπορεί να συμβεί αυτό?
να εξηγήσω..
 
μην γελάσετε, είναι σοβαρό (όσο και οι αξιώσεις των εν λόγω εταιρειών)..
 
άμα κλάσω αλλάζει η σύνθεση του αέρα οπότε εγώ έκανα αυτή την αλλαγή και οι υπόλοιποι κάνουν χρήση αυτού του αέρα που εγώ δημιούργησα..
 
άμα έχω και κάποιους να βοηθήσουν δικαστικώς, μπορώ να ζητάω δικαιώματα χρήσης..
 
να δείτε για πότε θα μου χρωστάει ολόκληρος ο πλανήτης..
 
μπορεί να ακούγεται παράλογο, μα απορώ, σε κανέναν δεν ακούγονται παράλογες οι αξιώσεις τέτοιων εταιρειών?
 

 
 
κι ακούστε κι αυτό απο τα παλιά.. (δώστε βάση στους στίχους)
 

 
προσεχώς θα αναρτήσω ένα νέο project που ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό και αφορά την αναγέννηση..
μην φανταστείτε πως είναι φιλοσοφικού περιεχομένου..
όχι.. αυτή την φορά αφορά υλικά και μάλιστα υλικά που κάποιες φορές δενόμαστε μαζί τους επειδή έχουμε θύμισες..
 
μέχρι τότε, μην ξεχνάτε τους σπόρους και τα δικαιώματα χρήσης..
 
χαιρετώ σας

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε!!

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές!

Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία τωνσυντηρητικών, δεν συγκέντρωσε την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούταν για την έγκρισή της.

Η ίδια πλειοψηφία απέρριψε τροπολογία για την διεξαγωγή ανεξάρτητων μελετών για την επίπτωση των μεταλλαγμένων και άλλων “νέων τροφών” στην ανθρώπινη υγεία.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη μετά το τέλος της ψηφοφορίας: 

Σήμερα είναι μία εξαιρετικά δυσάρεστη ημέρα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταψηφίστηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων πολιτών να γνωρίζουμε αν τα ζωικά προϊόντα που καταναλώνουμε προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές. 


Καταψηφίστηκε επίσης η αυτονόητη υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να διεξάγει ανεξάρτητες μελέτες για τις επιπτώσεις των μεταλλαγμένων και άλλων “νέων τροφίμων” στην ανθρώπινη υγεία. 

Και όλα αυτά όταν ενδεχομένως να υπάρχουν κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση μεταλλαγμένων καθώς με βάσει δηλώσεων της Επιτροπής το 80-90% των ζωοτροφών περιέχουν μεταλλαγμένα, ενώ πρόσφατες μελέτες απέδειξαν ότι μεταλλαγμένα γονιδιώματα από τις μεταλλαγμένες τροφές μπορούν να ανιχνευτούν στο γάλα των ζώων.”

Το food project καταγγέλει αυτή τη συμπεριφορά από τους δήθεν αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τον Μάρτιο, και ξανά εν μέσω κρίσης και χωρίς ενημέρωση των πολιτών, η Κομισιόν ενέκρινε τη καλλιέργεια της γεννετικά μεταλλαγμένης πατάτας Amflora της εταιρίας BASF και την εμπορία τριών ποικιλιών γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού ΜΟΝ 863 της εταιρίας Monsanto.

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις απροκάλυπτα και από καιρό εκφρασμένες προθέσεις του προέδρου της κ. Μπαρόζο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στην πρώτη έγκριση καλλλιέργειας ΓΤΟ μετά το 1998, αγνοώντας επιδεικτικά τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ευρωπαίων πολιτών για ολοκληρωτική απαγόρευση των μεταλλαγμένων.

Πιστεύουμε λοιπόν πως η τεχνιτή αυτή κρίση που περνάμε είχε και σαν σκοπό τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο αντιπαθής Κίσσινγκερ κάποτε είχε πεί “όποιος ελέγχει το πετρέλαιο ελέγχει τα έθνη. Όποιος ελέγχει τη τροφή, ελέγχει το κόσμο όλο”.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς περνάνε τέτοιες αποφάσεις, αλλά, να μου πείτε εδώ ψωμολυσσάμε τί μας νοιάζει μια μεταλλαγμένη πατάτα ή το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto;

Αλλά εδώ πρέπει να πούμε ότι όπου εφαρμόστηκαν τέτοιες τεχνικές το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο.

Στην Ινδία όπου πλέον παράγετε μεταλλαγμένο ρύζι οι αγρότες έχουν φτάσει σε τέτοια απόγνωση που αυτοκτονούν μαζικά κάθε χρόνο (δείτε έρευνα του Εξάντα στο www.exadas.gr), στο Μεξική η καλλιέργεια της μεταλλαγμένης σόγιας έχει καταστρέψει τα άλλα είδη χλωρίδας όπου καλλιεργείτε και υπάρχουν πολλά ακόμα παραδείγματα.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί χάσαμε το δικαίωμα να ξέρουμε τί τρώμε στο βωμό του χρήματος. Η μισή ντροπή δική σας και η άλλη μισή δική μας που δεν βγαίνουμε όλοι στο δρόμο να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

 
 σχετικὰ θέματα:

Ὅταν λέμε πὼς τὰ μεταλλαγμένα δολοφονοῦν…

(Visited 41 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀκοῦστε χωριανοί…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀκοῦστε χωριανοί… « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply