Σὲ διαθεσιμότητα τὸ ἀνθρωποειδὲς μὲ τὸ ἀνάποδο γκλόμπ!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε το ανθρωποειδές των ΜΑΤ,με το ανάποδο γκλομπ ,που χτύπησε τον διαδηλωτή προχθές στα γεγονότα του Πενταγώνου.

Την άποψη μου για τα άτομα που απαρτίζουν τα ΜΑΤ,την έχω εκφράσει προσφάτως και δεν αλλάζει…αντιθέτως θα έλεγα,όσο πάει ενισχύεται περισσότερο.Πρόκειται για εγκάθετους του συστήματος κι  έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται! 

Μπράβο ΜΑΤ! Νενικήκατε! Τσακίσατε τὰ ΑμεΑ! Ἄξιος ὁ μισθός σας!   

 

Αλλά ο ΜΑΤατζής τέθηκε σε διαθεσιμότητα…αυτός που έδωσε  στον ΜΑΤατζή το γκλομπ για να χτυπάει,πότε θα τεθεί άραγε;;

 

Σεμέλη.

 

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για το χτύπημα με ανάποδο γκλοπ σε διαδηλωτή.

 

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, ο αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος “συνελήφθη” να χτυπά διαδηλωτή με το γκλοπ ανάποδα, στο ΥΠΕΘΑ
 

Φαίνεται πως η φωτογραφία η οποία έκανε το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει άνδρα των ΜΑΤ να χτυπά εργαζόμενο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά – διαδηλωτή, με την λαβή του γκλοπ, κρατώντας το δηλαδή ανάποδα, κινητοποίησε την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα την Παρασκευή, αν και επίσημη ανακοίνωση ακόμα (20.15 το βράδυ) δεν έχει υπάρξει, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και ένορκη διοικητική εξέταση.

Η εικόνα έχει τραβηχτεί στον προαύλιο χώρο του Πενταγώνου, στα γεγονότα στο ΥΠΕΘΑ την Πέμπτη το πρωί.

Να σημειωθεί πως χτυπήματα αυτού του είδους όχι μόνο αποφεύγονται αλλά ουσιαστικά απαγορεύονται, καθώς μπορούν να προκαλέσουν βαριές βλάβες.

 

(Visited 99 times, 1 visits today)
One thought on “Σὲ διαθεσιμότητα τὸ ἀνθρωποειδὲς μὲ τὸ ἀνάποδο γκλόμπ!

Leave a Reply