Ἐπεὶ δὴ τίποτα δὲν εἶναι τυχαῖον…

Ἐπεὶ δὴ τίποτα δὲν εἶναι τυχαῖον...Επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο…
Τόσα χρόνια βλέπαμε κάτι Λορενσιάνες, κάτι Μαρίες παρθένες, κάτι Χοανίτες και λοιπές ελαφρού τύπου σειρές, που προβάλλονταν κυρίως τις πρωινές-μεσημεριανές ώρες.
Με πρωτάρη των Κυριακού και τα δύο του μεγάλα κανάλια (ΑΝΤ1 και MAKEDONIA TV), ζούμε μία άλλη πραγματικότητα εδώ και μερικά χρόνια. Βλέπουμε να έχουν γεμίσει οι ώρες μεγάλης τηλεθέασης των μεγάλων καναλιών (ευτυχώς όχι όλων, ΑΚΟΜΗ) από δακρύβρεχτες σειρές, με σενάρια αγάπης και πιασάρικες ίντριγκες, με γυφτομογγόλους (έχω την εντύπωση πως αυτοαποκαλούνται τούρκοι…). Η διαφορά; Εκτός του ότι μας πασσάρουν κάτι σφαγείς ως μεγαλοπρεπείς εραστές…; Η ΓΛΩΣΣΑ!!! Δεν υπάρχει μεταγλώττιση…
Και όχι τυχαία…!!!
1ον. Υποχρεώνουν την, μέσης νοητικής κατάστασης, νοικοκυρούλα να καθηλωθεί στην καρέκλα και να αποσβολωθεί βλέποντας τους γυφτομογγόλους να χαμουρεύονται, την ώρα που παλαιότερα έκανε τις δουλίτσες της και παράλληλα άκουγε και τους διαλόγους στην Ελληνική…
2ον. Υποχρεώνουν τα παιδιά, των ελλιπούς νοητικής κατάστασης γονέων, να βλέπουν και να ακούν τους γυφτομογγόλους να πηδιούνται! Και τα παιδιά (λογικόν) συνηθίζουν σε ακούσματα… Συνηθίζουν να ακούν τα γυφτομογγόλικα στην καθημερινότητά τους… Αποκτούν οικειότητα στο άκουσμα της γλώσσας που ομιλούν αυτοί που έχουν εισβάλει στην Μεγαλόνησό μας σκοτώνοντας πατεράδες και αδελφούς μας, βιάζοντας τις αδελφές μας και αρπάζοντας γη και περιουσίες μας!!!
Έλληνα… Μην τους κάνεις την χάρη!!!
Μην αφήνεις τα παιδιά σου να βλέπουν γυφτομογγόλικες σειρές… Όσο ηλίθιος και να είσαι εσύ, μην κάνεις αυτό το έγκλημα!!!
Προστάτεψε τα παιδιά σου!!!

Ἀνδρέας Ἀχαιός. 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἐπεὶ δὴ τίποτα δὲν εἶναι τυχαῖον…

Leave a Reply