Ὁ Ἀλβανός ποῦ κολλάει;

ÐÁÑÁÍÅÓÔÉ ÄÑÁÌÁÓ ÌÅÔÁÖÏÑÁ ËÁÈÑÏÌÅÔÁÍÁÓÔÙÍ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁ ÐÁÔÑÉÙÔÉÊÇÓ ÊÉÍ.Ἤ εἶναι σάν τήν Coca Cola πού πηγαίνει μέ ὅλα;

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι Δράμας

Στη σύλληψη έξι ατόμων, τα οποία συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές της περιοχής. 

Πρόκειται για πέντε Έλληνες, 36, 37, 39, 41 και 42 ετών και έναν 32χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της στάσης και της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, άλλα εννέα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια, μεταξύ των οποίων και ένα άτομο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από πορεία που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας κάτοικοι του Παρανεστίου και μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Δράμας, αντιδρώντας στη μετατροπή του εγκαταλειμμένου στρατοπέδου «Πανταζόπουλου» σε προσωρινό Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών.

Μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Δράμας έκοψαν τα συρματοπλέγματα και εισήλθαν στο εσωτερικό του στρατοπέδου, η είσοδος του οποίου είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Τα ΜΑΤ απάντησαν με ρήψη δακρυγόνων και ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους συγκεντρωμένους. Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκε στο κεφάλι, από ρίψη πέτρας, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

πηγή

Κι ἄλλο ἐρώτημα…

Γιά ποιόν λόγο ἔγιναν τά ἐπεισόδια στό Παρανέστι; Ποιός ὑπερασπιζόταν ποιόν καί ποιός ἦταν κατά ποιοῦ;

Πολῖτες διαμαρτύρονται γιὰ τὴν μετατροπὴ τοῦ στρατοπέδου σὲ ξενοδοχεῖον ὑποδοχῆς,φροντίδος καὶ στοργῆς ΛΑΘΡΟμεταναστῶν. 
Νὰ σᾶς πῶ…
Ἕνα δίκαιον τὸ ἔχουν… Καὶ μὲ τὴν Τουρκία ἀπὸ δίπλα νὰ ἐτοιμάζεται γιὰ ἐπιθέσεις…
Ἀλλὰ καὶ πάλι…
Ὁ Ἀλβανός ποῦ κολλᾶ;

Φιλονόη.

 φωτογραφία

(Visited 30 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὁ Ἀλβανός ποῦ κολλάει;

Leave a Reply