Τὰ MEGAλα παιδιὰ ποὺ πληρώνονται βασιλικότερα τοῦ …βασιλιᾶ!!!

Τὰ MEGAλα παιδιὰ ποὺ πληρώνονται βασιλικότερα τοῦ ...βασιλιᾶ!!!1Ἤ ἄλλως, MEGAλέμποροι!
Βέβαια δὲν εἶναι μόνον αὐτὰ τὰ καλόπαιδα… Εἶναι κι ἄλλα..
Ἀλλὰ τοὐλάχιστον γιὰ αὐτὰ γνωρίζουμε πὼς δὲν πληρώνονται ἀδίκως βασιλικότερα τῶν βασιλέων!
Περισσότερα κι ἀπὸ τὸν Παπούλια λαμβάνουν…

Ἀλλὰ βλέπετε ὁ Παπούλιας κάνει τὴν γλάστρα ἐν ῷ ἐτοῦτοι μᾶς φυτεύουν σὲ γλάστρες, σὲ παρτέρια, στὰ θυμαράκια…
Ἴσα κι ὅμοια θά εἶναι τώρα Παπούλιας καί MEGAλόσκυλα;

Φιλονόη.  

ΤΑ “ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ” ΤΟΥ MEGA…

MEGAΛΕΜΠΟΡΟΙ

 

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ,
 ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ».
 
Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».
 Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.
 
Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.
 
 
Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους!
Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;
 
Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.
(Visited 26 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τὰ MEGAλα παιδιὰ ποὺ πληρώνονται βασιλικότερα τοῦ …βασιλιᾶ!!!

  1. Ἐσπάραξεν οἱ καρδιά μου Φιλονόη ἀπὸ τὴν δυστυχίαν αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων!!!
    Ὅμως, MEGAλέμποροι, Ἑλλαδέμποροι καὶ ὁ,τιδήποτε ἄλλο, τὴν δουλειά τους κάμουν καὶ μάλιστα καλῶς. Ἄς ὄψονται αἱ χιλιάδες μουρόχαυλοι καὶ άνερμάτιστοι τυφλοθεαταὶ οἱ ὁποῖοι κρέμμονται ἀπὸ τὰ χείλη τους καθημερινῶς καὶ ὅ,τι ἀκούσουν ἀπὸ αὐτοὺς θεωρεῖται αὐθωρεὶ θέσφατον. Πορεύονται συνεπῶς καὶ αὐτοὶ εἰς τὴν άσφαλῆ ἅμα καὶ κερδοφόρον ὁδὸν τῆς βλακείας.

Leave a Reply