Θάνατος καὶ ὀρφάνια γιὰ νὰ εἰσπράξουν οἱ τραπεζίτες 48 δισ. εὐρῶ…

 

Θάνατος καὶ ὀρφάνια γιὰ νὰ εἰσπράξουν οἱ τραπεζίτες 48 δισ. εὐρῶ.Δεν πειράζει ρε παιδιά…
Το θέμα είναι-όπως μας είπε ο Αντωνάκης ο δουλοπρεπής ή Κομανέτσης- πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ κι όταν λέμε «θυσία» κυριολεκτούμε!
Θα θυσιάσουμε τους πάντες και τα πάντα,ζωές,οικογένειες,παρόν,μέλλον,παιδιά,γονείς…κτλ,αλλά οι πολυχρονεμένοι μας τραπεζίτες  θα σωθούν και η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ!
Ξέρετε βρε τι είναι να είμαστε στο ευρώ;; Δεν ξέρετε ακόμα;;

Θα το μάθετε εντός των προσεχών μηνών για τα καλά! Κουράγιο…

Σεμέλη.

Μια τραγική ιστορία: Θάνατος και ορφάνια για να εισπράξουν οι τραπεζίτες 48 δισ. ευρώ…

Θάνατος καὶ ὀρφάνια γιὰ νὰ εἰσπράξουν οἱ τραπεζίτες 48 δισ. εὐρῶ.2
Με τον θάνατο ενός ακόμα ανθρώπου έβαψε τα χέρια της η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας που αρχικά προκάλεσε και εν συνεχεία υπέγραψε τα εθνοκτόνα Μνημόνια: Ο οικοδόμος Γιώργος Χατζής 60 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Σιάτιστα  στις 29 Αυγούστου προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ να εισπράξει την σύνταξή του βρέθηκε νεκρός, απαγχονισμένος από ένα βράχο, έχοντας δώσει ο ίδιος τέλος στην ζωή του όταν πληροφορήθηκε ότι του είχαν κόψει την πενιχρή αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε! 
Εκείνη την ημέρα πήρε τηλέφωνο της γυναίκα του και της είπε: «Γυναίκα δεν θα γυρίσω σπίτι. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω. Είμαι ένα σκουπίδι. Σας αγαπώ όλους. Να προσέχεις τα παιδιά…» 

 
Από το ΙΚΑ ενημερώθηκε ότι «κόπηκαν» οι πενταροδεκάρες που ελάμβανε ως αναπηρική σύνταξη, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του. 

 
«Δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι έπαθε κάποιο κακό. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λέει η σύζυγος του αυτόχειρα που λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος κατά την διάρκεια της δουλειάς του έπαθε ρήξη χιαστού και μηνίσκου και εξ αιτίας μη κατάλληλης θεραπείας απέκτησε μόνιμο κινητικό πρόβλημα. 

 
«Για τέσσερα χρόνια του δόθηκε αναπηρική σύνταξη 350 ευρώ και μαζί με τα 50 ευρώ του ΕΚΑΣ έπαιρνε 400 ευρώ που ήταν και τα μοναδικά χρήματα που έμπαιναν σπίτι μας», λέει η σύζυγος του αυτόχειρα.

 
Τον Φεβρουάριο το ΙΚΑ ενημέρωσε τον ανάπηρο οικοδόμο πως η σύνταξη αυτή θα κοβόταν ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο αιτήσεων, ατελείωτων ωρών αναμονής από γραφείο σε γραφείο και αγωνίας. Στις 29 Αυγούστου του απάντησαν ότι του κοβόταν η σύνταξη! 

 
Η ανάλγητη κυβέρνηση, που έτσι ή αλλιώς ελέγχεται από τους ξένους, του ανακοίνωσε ότι η αναπηρική σύνταξη είχε κοπεί οριστικά και θα έπρεπε να περιμένει πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς κανένα βοήθημα ώσπου να του εγκριθεί κάποια νέα μειωμένη σύνταξη. 

 
Σακατεμένος από το ατύχημα που δεν του επέτρεπε να ξαναβρεί μεροκάματο σε κάποια οικοδομή ο Γιώργος Χατζής λύγισε κάτω από το βάρος της φτώχειας και της απελπισίας. Κάποιοι του έκοψαν τη σύνταξη… κι αυτός αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του. 

 
Πριν λίγες μέρες ένας βοσκός, στην ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής, αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό σε προχωρημένη αποσύνθεση να κρέμεται από τον βράχο! 

 
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ακολούθησε επιχείρηση περισυλλογής του αποσυνθεμένου πτώματος, όπου και διαπιστώθηκε ότι άνηκε στον άτυχο 60χρόνο συνταξιούχο οικοδόμο που είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου 2012. Ένας ακόμα Έλληνας νεκρός θυσία στον “Μινώταυρο” των Μνημονίων. 

 
Μπορεί να είναι όμως “ήσυχος” εκεί που βρίσκεται: Η κυβέρνηση ψήφισε να πάρουν οι τράπεζες τα 48 δισ. ευρώ “Για να βρούν τα παιδιά του δουλειά”, όπως είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς την βραδιά που ψηφίστηκε το επαίσχυντο Μνημόνιο ΙΙΙ. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Θάνατος καὶ ὀρφάνια γιὰ νὰ εἰσπράξουν οἱ τραπεζίτες 48 δισ. εὐρῶ…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Θάνατος καὶ ὀρφάνια γιὰ νὰ εἰσπράξουν οἱ τραπεζίτες 48 δισ. εὐρῶ… « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply